Hrábě Fernétti Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 já si tohle prožil v Mejtě a mám to zasebou... ted jsem to ještě trochu připekl,ale v pohodě.. Tam jsem to měl taky ale né tolik jak po dnešku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Srazík hoodně povedenej.. Mám přes 600fotek a nějaký ty videjka , tak s tim musim neco udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 to říkám...o svini nezavadíš já se nemám čeho bát že ano:-)celou noc jsem byl poblíž prasete:-)a hlídal...já jsem si taky spálení užil v mejtě..teď je to OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 ty woe 600fotek...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 ... Prej celou noc !?! O desíti už tam nebyla ani kůstka na obrání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 600 fotek? To bude zpracovávat měsic ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) byla...schovaná pro VIP....v troubě...sem to musel nalámat a narvat do trouby...takže nebolo to maso vidět a u té trouby byla vodečka dobrá ukrajinská......mňam....a ta břišní tanečnice tam nebyla... a ty dva další(kluk a holka) co se pokoušely o soulož na stole tam taky nebyli.... kdyby jste to slyšeli jak jí ukecával lolhučel do ní jak nevím co.. Editováno: 9. Květen 2009, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Miro: už to nechval nebo z toho neusnu...lituju toho že jsem tam nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 nebyl to hrabe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Romčo vodka co vozí Mole z ukrajiny vážně dobrota...až pojedem na Ukrajinu tak přivezem kvanta...jak povídal čím víc lidí víc vodky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Olof:a víš že já nevím..já se radši jako nekoukal...no přivezl tam sebou takovou holčinu...a já jí neznal....a povídáme s klukamaa že se nám dal na lolitky...a pak nakoneć to byla....no já jí neznám ani do ted..jedna holka z Turnova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Miro: už to nechval nebo z toho neusnu...lituju toho že jsem tam nebyl no přišel si o hodně ale když to tady tak čtu tak mi taky.... když došlo i na bitku .... Doufám, že srázek zase brzy zopakujeme, fakt to bylo super, mě pálí jen jedno rameno Romariooo: co bylo v Sosnové?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 mira: to uz bylo na besidce, vsichni ometeny auta od snehu a paaan slechtic (cti kasanova) zrovna vylezal z kanafasu a vedl si ji sebou. Ta holka to mela v ocich jestli vis co myslim lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 nebyl to hrabe ? Já určitě ne protože to je zábava pro děcka a na to já neměl ani čas páč jsem měl nějakou žízeň !!! Ale kdoví na co tam Mira chodil do kuchyně !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 ... BEZ KOMENTÁŘE !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 jo míra je rozenej kuchař...narval do trouby asi 20l kastol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) jak už jsem psal do kuchyně Míra chodil na prase které schoval do trouby...a.zapijel to vodečkou ...už nevím ským.. jani:nebila bytka....jen místním důchodcům se nelíbilo že nemají prase:-)ale ten jeden byl drsnej...babka ho musela odtáhnout... děda chytal druhou mízu... Editováno: 9. Květen 2009, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 najmis:chlape ale teba jsme ráno hledali marně:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 600 fotek? To bude zpracovávat měsic ne? ani ne, já vždycky fotim víc aby bylo aspon těch 10 k použití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 ... A to Ti máme věřit že tam byl s vama ještě někdo třetí a Ty jsi tam byl jenom na prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 NO COMENT prase je prase..tomu dobrému pokrmu se žádná nevyrovná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Miro já šel brzo hajat a ráno sem byl vzhuru brzy a frčel domu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) To já byl taky brzo vzhůru poprvní ale na cestu dom to rozhodně nebylo Editováno: 9. Květen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 prase je prase..tomu dobrému pokrmu se žádná nevyrovná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 njn..taky jsi toho asi vysál o pár litránku víc jak já.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.