Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 vodečku tu já tuze rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 klucí to ja na tom srazíku asi chlastat nebudu.....bylo by mi zase zle jako vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 a pročpak ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) standis: se znám u 2-3piv a bezpanákovýho stavu nezustane a poránu bude zbytkáč na cestu domů....tomu se chci vyhnout Editováno: 8. Duben 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 standis: se znám u 2-3piv a bezpanákovýho stavu nezustane a ránu bude zbytkáč na cestu domů....tomu se chci vyhnout tak si jich dáš jen pár a druhej den tě doprovodím domu a nebo pojedeš až odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 no kluci a klučky.. tak tento rok uurčite piť budem..heheh... kto sa prida?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 pokud to vyjde tak já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 No tak to začíná vypadat na velice dobrej jarní večer lukyssek: jak říká můj kolega - tady tu láhev s náma dopiješ a pak si můžeš dělat co chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 luky já tě když tak pohlídám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 jj, bude to super srazík:) už ted se moc na ukrajinskou vodečku těším a běda jak Mole z UA nic nepřiveze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 pokud přijedu, tak bych asi taky nějakou malou přivezl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Dělám zásoby už od listopadu, ale celníci pro to moc pochopení nemaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak to já se taky hlásím že si líznu vodečky. Trošku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) Beru si Redbull a pro jistotu taky nějakou finskou, kdyby ste to stihli vyžahnout beze mne Editováno: 8. Duben 2009, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 přikoupeno 1,2l a doufám že mi to na hranicích nevezmou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Beru si Redbull a pro jistotu taky nějakou finskou, kdyby ste to stihli vyžahnout beze mne si zapoměl k tomu redbullu spíš slivovici nééé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 najmis: slivovici vozí bumbrlik ,.... jinak doufám že mmě zase pomůžeš jako posledně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 toho se právě bojím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 najmis: neboj, ty 2 litry jako posledně zase zvládnem a když se to povede tak tě možná ani nepoleju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 nj sem byl jak pochcanej... ale co...uschlo to a zas bylo dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Nebojte se letos slivka nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Beru Absint - stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 hrábě: jestli ho opravdu vemeš tak já vemu druhou flašku a bude se kalit až do rána .... piju to pouze jako všechno jenom s redbullem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Klucíí to vypadá na pěknou smršt když to čtu ale co já když nepiju snad jen jedině citruse fernet ale to mám pak nohy v pěst jo a pivko se bude točit ??? to já tuze ráááád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Si piš že ho beru A mám ještě v kufru litr jak jinak než Fernet Stock citrus - to bude mrtvol No ještě že já piju jenom nealko s .... ... teda rači bez bublinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.