vikino1 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Možno hlúpa otázka ale prosim hlavne naších českých kolegov nech sa podelia o skúsenosti. Od dnes u nás platí nový cestný zákon a 50km/hod rýchlosť v obci. Chcel by som vedieť na aký kvalt to jazdíte? Mne sa to na 4pr.stupeň velmi nepáči.Mám dojem že sa ten motor trochu trápi. Mám 1,4 mpi 44kw a po rovine tých 50 na 4-ku to točí 1800-1900ot./min To sa mi zdá málo netrpí tým motor? Inak auto nestrpa ale predsa. na 3-ku to točí okolo 2500ot/min. Takže ako za 3 alebo za 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) Po rovině klidně na pětku. Ale jedu 55 tachometrových, což tak odpovídá 50 real. Točí to nějakých 1500ot. Někomu to možná(určitě) přijde podtočené, ale na tu pětku se ta rychlost dobře udržuje. Zvol kvalt, tak jak to cítíš. Já bych spíš volil za 4. Editováno: 1. Únor 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Nemáš výčitky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) naučil jsem se jezdit na Octě 1.9 TDI 81Kw a tam to byla 4, když jsem začal jezdit s Fabií tak jsem tam dával 4, ale v poslední době dávám 5, samozřejmě jen na rovině a na tacho +-55. Editováno: 1. Únor 2009, autor: Paul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 mpi 5O kW IV. a na tempomatu 50 měl jsem zkalibrováno na přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Nemáš výčitky? Ani ne, kdybych měl pocit, že tomu škodím tak bych to nedělal. Jezdím podle citu, takže ne vždy jedu na tu pětku. Ale jak říkám po rovince je ten motor namáhán minimálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Ja ostanem zatial u tej 4 na 5 by som asi nemal nervy.Pri 60km/h som 5 použil iba ked som zabudol preradiť . Dosť často jazdím TO - NR a to je takmer 20km v kuse dedina ale ide sa tam fajn na tempomat Mne tacho premeriava asi 2-3km podla tých meračov.No kto vie ako sú skalibrované a sú takmer všade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 kua 50km/h na trojke sa mi moc nezda, to je o hubu pri 50-ke to toci na trojke 2400ot. takze rozmyslam ze to budem jazdit na dvojke :p :p :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Možno hlúpa otázka ale prosim hlavne naších českých kolegov nech sa podelia o skúsenosti.Od dnes u nás platí nový cestný zákon a 50km/hod rýchlosť v obci. Chcel by som vedieť na aký kvalt to jazdíte? Mne sa to na 4pr.stupeň velmi nepáči.Mám dojem že sa ten motor trochu trápi. Mám 1,4 mpi 44kw a po rovine tých 50 na 4-ku to točí 1800-1900ot./min To sa mi zdá málo netrpí tým motor? Inak auto nestrpa ale predsa. na 3-ku to točí okolo 2500ot/min. Takže ako za 3 alebo za 4? To myslíš vážně tohle téma?? Jak dlouho jezdíš? Prostě zařadíš podle aktuální situace, ne? Nejde přece říct, že se 50 dá jezdit pořád na čtyřku nebo pořád na trojku. To už je jak reportáž z TV Nova kde to řešili když to zavedli u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 'vikino1' ja ti inak poradim, jazdi tak ako doteraz, 60kmh tacho je nejakych 54-55kmh v reale a policia bude riesit taketo priestupky (do 10kmh) len dohovorom, takze no problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 To myslíš vážně tohle téma??Jak dlouho jezdíš? Prostě zařadíš podle aktuální situace, ne? Nejde přece říct, že se 50 dá jezdit pořád na čtyřku nebo pořád na trojku. To už je jak reportáž z TV Nova kde to řešili když to zavedli u nás Myslím to vážne,a jazdím tolko kolko ešte ani ty možno nemáš rokov. Ale nič v zlom Iba sa mi vidí že tých ot. je na tú 4 málo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to by mě zajímalo, co od této diskuse očekáváš. V podstatě se to může rozdělit takto. Jedni chtějí být na semaforu první, ti jezdí 2-3, na opačném konci jsou pohodáři, ti jezdí 4-5. No a pak jsou lidé někde uprostřed 3-4. Jo a ještě jsem zapomněl na čerstvé absolventy autoškoly, ti jezdí s 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Čo očakávam? Samé duchaplné príspevky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Myslím to vážne,a jazdím tolko kolko ešte ani ty možno nemáš rokov. Ale nič v zlom Iba sa mi vidí že tých ot. je na tú 4 málo! Měl jsem fabii se stejným motorem a přežila to, i já. Teď už ani nevím na kterou rychlost jsem jezdil častěji, ale myslím, že v té tříkilometrové vesnici můžeš klidně na 4, prt. tam beztak není žádný kopec, a cukající motor snad po těch letech poznáš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to by mě zajímalo, co od této diskuse očekáváš. V podstatě se to může rozdělit takto. Jedni chtějí být na semaforu první, ti jezdí 2-3, na opačném konci jsou pohodáři, ti jezdí 4-5. No a pak jsou lidé někde uprostřed 3-4. Jo a ještě jsem zapomněl na čerstvé absolventy autoškoly, ti jezdí s 1. zabudol si este na skupinu co pouziva R-aketu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Houmr dnes asi jedol vtipnú kašu že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Měl jsem fabii se stejným motorem a přežila to, i já. Teď už ani nevím na kterou rychlost jsem jezdil častěji, ale myslím, že v té tříkilometrové vesnici můžeš klidně na 4, prt. tam beztak není žádný kopec, a cukající motor snad po těch letech poznáš :-) Přesně tak. Já mám tu fabču teď a když jedu 50 po rovině tak v poho na 5 a čtvrt plynu. Záleží jak ti tahá. Jezdil sem s Š120 a tam jezdili na 4 už při 30 km/h a to auto to bralo až po 130 Km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 vikino1: nie, jedol som sosovicu na kyslo a plnene kuraci prsia so sunkou, syrom a k tomu ryzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Hlavně záleží na benzínu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Na HTPcku 3 - 4... podle situace. Na sluzebni 1.9TDI 4x4 3 - 5. podle Situace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simba Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Najlepšie je mať automat a nestaráš sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 bez OT, jde o MPi !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ja vecinou pouzivam 4 taky mam MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mino9265 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ja normálka keď je predomnou čisto 60 km/h 5 a idem aj na 50 km/h som to skúšal dá sa ale asi na tej 50 dám predsa 4 :palec2: lovu zdar :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 60km/h v obci by si uz nemal jazdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.