Lancelot Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 60km/h je ještě v rámci tolerance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Já mám taky MPi, pokud je auto "v tahu" tak na trojku... Jinka na tohle se může ptát jen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 certa stareho, 4-ka na udrzovacku, 3- normal, 2-ak ma motor tahat samo ze udaje pre MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Kua kedy pochopíte,že som chcel vedieť či motor netrpí pri nižších ot.a nechcel som radu ako mám radiť. Verte že jazdím už viac ako nejaký ten pátek možno som to blbo napísal ale no čo stým? Mám to prepísať? Takže Houmr a spol.-POKOJ V DUŠI a svoje vtipné príspevky si šetrite! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tech60 Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Nechápu proč se některý zúčastňují diskuze, když se jim to zdá o ničem....................... Mám 1,4 MPi 44kW a v odci jezdím převážně na 3. to aspoň trochu slyším motor, když dám 4. tak jdou otáčky pod 2000 a těžko se mi hlídá ta padesátka, lehce mi to hned ujede výš. Jezdím 55 km na tachometru ( 50 v reálu) a taky mne zajímá jaké jsou ideální otáčky dosud jsem to nikde nezjistil. Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Nechápu proč se některý zúčastňují diskuze, když se jim to zdá o ničem....................... Mám 1,4 MPi 44kW a v odci jezdím převážně na 3. to aspoň trochu slyším motor, když dám 4. tak jdou otáčky pod 2000 a těžko se mi hlídá ta padesátka, lehce mi to hned ujede výš. Jezdím 55 km na tachometru ( 50 v reálu) a taky mne zajímá jaké jsou ideální otáčky dosud jsem to nikde nezjistil. Čau Ideální otáčky zjistíž z průběhu kroutícího momentu. Tento motor je dostatečně pružný, jezdit 50 na trojku je zbytečné. Za ideální považuji rychlost 4, není problém jezdit i na 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Naco zbytocne zakladat novu temu, a co mam volit na HTPcku pri 50km/h??? Chodim vacsinou na trojke, stvorka z 1900ot/min mi pride dost podtocena... neviem, ake su vase skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Zajimavá otázka...já bych to asi neřešil...kde je 50 tam je i 60 a policisti toleruji určitou odchylku,ne? U Vás jsou přísní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Zatial tolerujú no určite sa to neskôr sprísni. To vieš aj oni potrebujú premie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tech60 Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ideální otáčky zjistíž z průběhu kroutícího momentu. Tento motor je dostatečně pružný, jezdit 50 na trojku je zbytečné. Za ideální považuji rychlost 4, není problém jezdit i na 5. Dík za opověď, ale teď zas nevím kde zjistím průběh kroutícího momentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Tu ho máš: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 vikino, tolerovat to budu musiet, lebo v sadzobniku je az prekrocenie rychlosti od 10kmh, do 10kmh sa to bude riesit napomenutim a az pri opakovanom poruseni sa to bude trestat, vid: Prekročenie najvyššej povolenej rýchlosti - o viac ako 10 km/h 50 € (1 506 Sk) - o viac ako 20 km/h 100 € (3 013 Sk) - o viac ako 30 km/h 200 € (6 025 Sk) - o viac ako 40 km/h 300 € (9 038 Sk) - o viac ako 50 km/h 400 € (12 050 Sk) - o viac ako 60 km/h 500 € (15 063 Sk) - o viac ako 70 km/h 650 € (19 582 Sk) a opakujem 60kmh tacho je v reale 55-56kmh, zmerane gpskou a radarom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) ja jednoznacne na 50 v 4 prevod stupni v tedy je motor tak akurat ˇˇv kludeˇˇ a nieje podtacany .. motor 1,4 50 kw .. Editováno: 8. Únor 2009, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 dany sadzobnik ma len informativny charakter. je to na prislusnikovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Omlouvám se že vám do toho zasahuju s jinou motorizací-potažmo i vozem, ale ona 1,4 50Kw a 1,6 55Kw jsou v mnohém podobné. Myslím, že se dá jezdit po rovině v obci 50 klidně na čtyřku. Pokud nechce člověk zrychlovat. MPičko tahá výborně od spodu. Třeba Felda 1,3 MPi 50Kw otáčky 1500 přímo miluje. Teda neprotestuje, nechrochtá, neřinčí, necuká. A když člověk šlápne, tak vyrazí obstojně vpřed. Já jezdím taky na čtyřku, ale když vím, že je obec po rovině a bez zatáček. Když příjde zatáčka(s přechodem, zúžením , nebo jiným nebezpečným místem) tak dám trojku. Stejně tak dávám trojku, když příjde stoupání. Pokud je už brzo konec obce, tak ji tam nechám a rovnou na ni akceleruji. Pokud je zase rovina, tak tam dám čtyřku a lechce se dotýkám plynu. Pak postupně a pozvolna přidávám. 1,6 55Kw to nevadí, naopak. Jinak na čtyřku točí moje při 50Km/h přesně 1500ot. Takže s 1,4MPi 50Kw i 44Kw se to dá. Ale u HTP mi příjde čtyřka už ne moc vhodná - HTP začne pod 2000ot "chrochtat"...moc se mu to nelíbí a slyšitelně trpí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tech60 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Tu ho máš: Dík za obrázek, trošičku se mi to ujasňuje. Stáhnul jsem si i zbytek Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 60km/h je ještě v rámci tolerance Však oni ti to MP vysvětlí Jezdím 55 tacho na III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Jo, rád si je poslechnu Jinak těch 60 tacho je u mně nějakých 55 real, takže pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 s 16v jezdím po městě na 3ku... 2000ot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Ja jazdím 55 tacho (GPS: 50-51) na 4-ke po rovinách a z kopca max 1 pasažier.Inak na 3-ke. To ešte stále platí tá povolená 3%-ná odchýlka tachometra?Lebo v mojom prípade by som sa zmestil ešte aj do tej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Krtek6: nejako malo otacok na 3-ke nemyslis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 (editace) to houmr: Však taky nepíše jakou rychlostí po tom městě jezdí Editováno: 13. Únor 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Ja jazdím 55 tacho (GPS: 50-51) na 4-ke po rovinách a z kopca max 1 pasažier.Inak na 3-ke.To ešte stále platí tá povolená 3%-ná odchýlka tachometra?Lebo v mojom prípade by som sa zmestil ešte aj do tej. Do 100km/h je to 3km/h a teprve od 100km/h sjou to 3% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Jo, rád si je poslechnu Jinak těch 60 tacho je u mně nějakých 55 real, takže pohoda. Aby ses nedivil, teoreticky tě můžou vykostit už i za 54km/h. Naštěstí to přichází v úvahu jen u MP ( čti Městský poskok - nebo kretén ), jinak PČR má většinou nastavený limit 15+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Jo to věřím, ale naštěstí v Ostravě měří MP málokdy, tedy aspoň kudy jezdím. U PČR je ta tolerance vskutku relativně velká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.