Hrábě Fernétti Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 za 2 hodky vyrážííím Tam chce být někdo první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 jj jako každý rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 tak to vypadá, že mi po 2 letech zmokne auto Snad to nebude moc a přes den oschne voda neublíží Radku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 jj jako každý rok Letos nebudeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 I s Dastym počítám !!! Dnes ne ale zítra 100%. hlavně vem synátora, ať ho má kdo hlídat Najmis: No to nám nemužeš udělat ským tam budu pít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tak já taky dorazím, už se těším, auto nějak tak umyté a zítra má být hnusně :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Dnes ne ale zítra 100%. hlavně vem synátora, ať ho má kdo hlídat Najmis: No to nám nemužeš udělat ským tam budu pít njn nenaděláš nic.....a navíc má bejt hnusně a chcát.. neboj kaliču tam bude určitě haféééc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Jak jako hafo ja mam sebou jen 0,75l zeleny to musi stacit. Ale chlastam jen v patek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 tak to vypadá, že mi po 2 letech zmokne auto Snad to nebude moc a přes den oschne Jedeš zejtra s Lubošem v 7hod od tý shellky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Kluci, kdo jste byl na srazu v Turnově a máte objednané DVD, zejtra je beru s sebou, tak se u mě přihlašte . Dorazím kolem 9 ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 AdamCZ: jasně. Ne že na to budete moc šlapat, se staroušem se musí pomaleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Sice to je asi všem jedno, ale hlásím že zítra taky dorazím, akorát trošku později asi po 12-13. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Boha jeho, zase chčije a chčije, se picnu, na co jsem leštil Rooma. Ale snad nebude pršet celej den. Za chvilku vyrážím a uvidíme se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 vyrážíme za 30 minut.Poslední šance pro ty kdo s náma chtějí jet z kolína,tak v 11 u shellky v kolíně naproti náboráku ABCD(TPCA).Hlaste se u modrá octávka a červená fabie sedan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 parádní pokec, kalbička.. jen ten dědek co mu to tam patří by zasloužil pár na solar.. důležitej jak nevim co a chtěl po nás prachy za nocleh v autě - pokud nebude sraz na jiným místě, tak příště nejspíš nejedem.. dát 3kila vstup a ještě platit za spaní v autě!! Zlatý Doksy, kde platíš vstup a nic víc.. Tohle určitě není nic proti organizátorům, aby si to někdo nevysvětlil špatně!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 report a fotečky z této pohodové akce zde: http://www.tuningy.com/index.php?a=206 ochutnávka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 parádní pokec, kalbička.. jen ten dědek co mu to tam patří by zasloužil pár na solar.. důležitej jak nevim co a chtěl po nás prachy za nocleh v autě - pokud nebude sraz na jiným místě, tak příště nejspíš nejedem.. dát 3kila vstup a ještě platit za spaní v autě!! Zlatý Doksy, kde platíš vstup a nic víc.. Tohle určitě není nic proti organizátorům, aby si to někdo nevysvětlil špatně!!! neke,tak to je vostrý. měl by být rád, že mu lidi udělají tržbu a ne ještě remcat, že někdo spí v autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 moody: díky za fotky sou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Pěkný foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 bylo to moc suproveee...jsem moc rad ze jsem videl spoustu lidii a take poznal dalsi cleny tohoto super foora.... jinak jak pise dakie, dedek byl pekne protivnej.ja platilza stan pro dve osoby 450kc a to jsem se snim hadal o ty jejich tabulky ze tam ma obrazek dvouch osob a stan za 100kc takze jsem mu rekl ze dam klidne 200 a on na me vybali 400, ze tam je dalsich xxxx priplatku... jsem cubrnel uplne..tim nemam nic proti poradatelum,jen nas to dost vsechny zaskocilo a take ze se muselo platit za spani v aute... sem rikal ze priste si lehnu vedle auta na travu :smich: :smich: :smich: jinak snad pristi rok REPETE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Asi by bylo načase změnit místo. Fakt je takové jednání nechutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 jojo,160 káčé za 3 hodinky spaní v autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Srazek byl super. Jsem rad, ze jsem opet videl stare, ale i nove tvare... Mozna by opravdu stalo za to se zamyslet nad novym mistem s ohledem na rychlost a ochotu lokalniho personalu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Tak o personálu ani nechci mluvit. Myslím že tam moc neplatí '' Zákazník váš pán '' :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Pokud je to ten "vrchni" s tou sexy figurou, tak ten je libovej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky