Brawwe Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Dobrý den stal jsem se majitelem fabie 1.9 tdi rok výroby 2001. Samozřejmě bych rád pokud bude potřeba dělal diagnostiku doma na svém notebooku. Z tohoto důvodu bych potřeboval poradit jakou verzi vag comu a s jakým kabelem sehnat. To že se dá tento kabel koupit v bazaru na tomto fóri jsem již zjistil ale jestli to tak nějak chápu musím sehnat vagcom, aby pasoval k tomu kabelu. Může mi někdo pomoct třebas přes soukromí mail nebo přes icq? mail je brawwe@centrum.cz díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 videl by som to tak, ze od toho od koho budes potrebovat kupit kabel si vypytas aj soft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brawwe Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 videl by som to tak, ze od toho od koho budes potrebovat kupit kabel si vypytas aj soft. no to by šlo ale jakou verzi softu? já bych si sehnal sám třebas nějakou poslední verzi softu, ale koukám že kabel je třeba jenom po nějakou verzi. Třebas pro verzi 4.9 nebo tak nějak. To znamená, že kabel pro poslední verzi 8.05 nebo tak nějak není možné sehnat přes nějaké šokovné kluky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Pozri bazar: SEJVI, JUKE BOX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.