Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak je sesty tyden, podle vseho by mel byt za dalsich 14 novy modelovy rok. Kdo co vi, sem s tim!

P.S. Napoveda pro navazani dialogu - SII ma na budikach zajimave kontrolky - kdypak se rozsviti a dockame se treba hlidani jizdnich pruhu a nebo aktivniho tempomatu :)

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)
Ve FII a Roomstru by se měl objevit volant ze OIIF a SII a možná i multifunkční.

Tak to nestras, to bude peknej hnus.. nevim proc ho tam cpou kdyz sou na nej spis negativni reakce..

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo
P.S. Napoveda pro navazani dialogu - SII ma na budikach zajimave kontrolky - kdypak se rozsviti a dockame se treba hlidani jizdnich pruhu a nebo aktivniho tempomatu :)

Že by to představili s kombajnem :help:

Vloženo

No to radio mne moc do interieru nesedi. Na ovladacim panelu Climatronicu ocenuju tlacitko pro manualni nastaveni foukani na skla (mimo toho pro rychle odmrazeni), protoze pokud hodne prsi a je vlhko, pri plne obsazenem aute dochazi obcas k zamlzeni celniho skla.

Jinak mne to ale prijde celkove min logicky, hlavne popisky. AC misto ECON mne prijde chaoticky.

http://news.auto.cz/?sekce=foto&ga_uid...H_49ad4a0e1aa61

Vloženo (editace)

Co jsem videl s SB2 ten koz. 3rameny multifunkcni tak to jeste docela slo, ale tne 4remeny fakt nevim proc nenechali puvodni..

Editováno: , autor: JasteR

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...