Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

mam takovy komicky dotaz, ale nevim odpoved, kazdy mi rika neco jineho, tak se ptam tady :)

zajima me, kdy zacina rezerva v palivove nadrzi... mam oktu 1 a na budiku, kde je pismeno R... to znamena, ze tam teprve zacina rezerva (rucicka je uplne dole) anebo uz jedu na palivo z rezervy, kdyz jsem v "cervene oblasti"?

A na jaké auto se ptáš? Každé auto to má trošku jinak.U OII když mi PC ukáže nulový dojezd tak vím že najedu ještě 70 km.

• Autor

napsal jsem, ze mam octavii prvni generace.. :)

Upraveno od nohic

rezerva zacina kdyz ti pipne kontrolka,a v podstate moc nezalezi na rucicce

A na jaké auto se ptáš? Každé auto to má trošku jinak.U OII když mi PC ukáže nulový dojezd tak vím že najedu ještě 70 km.

nevim jak u O2 ale u O1 to vagem doladis a pri nule zbyva tak 10km

mně když pípne začátek, rezervy tak PC mi ukazuje ještě 100km dojezd.

mě u FII pípne rezerva a mám dojezd cca 70km

• Autor

no jo, taky uz jsem parkrat jel s tim, ze dojezd byl cca 10km a rucicka na dne... asi to tak bude no.. tak dik za radu, ikdyz si porad nejsem 100procentne jisty, jak to funguje a kde je pravda :)

u mojho tdicka to pipne pri 90-80km a potom trvale svieti pumpicka je cas tank ;) ale v pohode som jazdil az do nuly lol

U my 1.9 tdi to mam uplne stejne... pipne, rozsviti se stojanek a dojezd 90-8ß km, zalezi, jak se tomu zrovna slape na krk

moja 1,8 T pipne a dojazd cca 60-70 km podla toho ako tomu nakladam ;)

to me vetsinou u 60ti a jedno jak tomu slapu,myslim si ze by to taky mohlo jit nastavit vagem nevite nekdo?

Mam vyzkouseno v Praze, 1.6 75kW, dojezd psalo 0, najel jsem jeste 15 a do vypnuti pistole jsem tankoval 53,5l /55l... Takze to je vazne orientacni ten dojezd ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.