tomina Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Doufam ze uz se tady nekde o tomhle tematu nemluvi, ale dneska v televiznich novinach na nove byla reportaz o tom, jak si dva lidi s roomstrama vsimli, ze maj stejne vyrezany klice. To by nebyl az takovej problem i kdyz normalni to neni, ale kdyz si klice prohodili povedlo se oboum i nastartovat coz uz je dost divny. Muze se stat, ze by meli stejny cipy immo? Nebo ze by byly oba cipy prizpusobeny k oboum imobilizerum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Jen jestli to není takovej ojev, jako když Svět Motorů a Autosalon v TV zjistili, že když vezmeš 10 aut od Škodovky a nakoduješ jim jeden dálkáč, tak že se všechny otevřou najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 To už tady jednou bylo, ale byly to pro změnu modré fábie. Ale ty myslím, nešli nastartovat immo měly jiný. Jinak u nás v práce se to taky kolegovi stalo, že otevřel taky jiné auto než svoje. Jinak jak to nastartovali, motor bežel pořád nebo po 3s zhasl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Nebylo to tam uplne patrny, ale jesi nekecali, tak oba motory bezely normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Stát se to může je to jedno ne? Nepatrná šance že se to stane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Stejně vyřezaný klíče: když vemu kolik aut Škodovka (nebo kdokoliv jinej) vyrobí, tak se musí po určitý době opakovat. A opakují se i normální klíče od baráků. Nakódování immo: asi se taky může opakovat, ale měl jsem z borců pocit, že chtěj bejt v televizi. Docela bych tipovat, že si klíče navzájem dokódovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Stát se to může je to jedno ne? Nepatrná šance že se to stane. No muze, ale ta sance je podle me minimalni, vem si kolik k jedne je sance, ze mas stejne vyrezanej klic a k tomu, ze dostanes stejnej IMMo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Tu reportaz jsem tocil ja, motory nechciply a bezely dal. Kazdopadne to, ze sly nastartovat, je prusvih a bude to resit skodovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 tady je video http://archiv.nova.cz/multimedia/televizni...-10-2-2009.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Švagrový se to povedlo s Favoritem, odemkla auto sedla do něj nastartovala a odjela po chvilce šla pustit rádio a měla tam jiný, tak se rozhlídla po autě a zjistila, že sedí v jiným, jen barva souhlasila, vrátila se zpátky naštěstí její tam ještě stál, tak prý rychle přesedla, že si připadala jako zlodějka a odjela se svým, tehdy to bylo ještě bez immo, je to podle mě větší náhoda než výhra ve sportce, ale stát se to může, těch kombinací klíčů zase až tak moc nejde, průser je, že neměli funkční immo, jinak já jsem měl Feldu kupovanou jako funglovku a taky neměla funkční immo (aktivovaly mi ho až kluci v servisu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Je to velká náhoda a nedělal bych z toho drama. Nějak mně nenapadá, kdo by toho nějak zneužíval. Normální lidi si určitě nevymění schválně auta, spíš jen omylem. Navíc kolik je takových aut, u kterých dojde k této schodě? Jaké bylo vyjádření škodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 No tých áut bude dosť... Ak by sa to nestalo aj mne, povedal by som, že je to naozaj náhoda: Mischicka môže dosvedčiť, že keď sme mali minulý rok SK-CZ meeting fóra v Bratislave, jeho originálnym kľúčom k OII šlo otvárať moju vtedajšiu Fabiu. Naštartovať už nešlo, ale bez problémov šlo auto otvoriť a zavrieť. Mojím kľúčom k FI ale jeho OII otvoriť nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Tak tak, náhoda jako vepř, ale je to jak píše Igor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 No tých áut bude dosť... Ak by sa to nestalo aj mne, povedal by som, že je to naozaj náhoda:Mischicka môže dosvedčiť, že keď sme mali minulý rok SK-CZ meeting fóra v Bratislave, jeho originálnym kľúčom k OII šlo otvárať moju vtedajšiu Fabiu. Naštartovať už nešlo, ale bez problémov šlo auto otvoriť a zavrieť. Mojím kľúčom k FI ale jeho OII otvoriť nešlo. To ze pasuje klic zas tak divny neni, muze se to stat, ale ze k tomu jde to immo to se mi zda hodne velka nahoda, jak tu nekdo psal, tak mi to taky pripada ze se kluci chteli dostat do TV a tak si navzajem naucili klice ve svych autech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Vzhledem k tomu ze je to Nova tak je mozne vsechno ... ale nahoda je blbec Editováno: 12. Únor 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 z jednoho mesta a jeste kamosi.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Immobilizer si nakodovat nemohli, kdyz blikala kontrolka... Sam jsem to videl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraki Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Dnes to bolo na Markize... Nielen odomkli ale aj nastartovali v pohode. Akurat DO pasovalo iba na jedno auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Immobilizer si nakodovat nemohli, kdyz blikala kontrolka... Sam jsem to videl. Pokud by immo bylo stejné tak by neblikala kontrolka, ne? Vůbec tomu nerozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 No prave v tom je ten zadrhel. Immo nebylo stejne a presto slo nastartovat. Ti dva o tom vubec nevedeli, to, ze jde nastartovat, zjistili to az kdyz jsem jim behem nataceni rekl at to vyzkousej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 (editace) Aha, už tomu rozumím. Editováno: 14. Únor 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.