amogh Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 tak kromě Pola GTI a OI Tour již i v Seatu Exeo aneb jak říká zlej moderátor P2M v Audi A4 Tour http://news.auto.cz/nove-modely/seat-exeo-...otogalerie.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Seat uz velmi nedba na svoj image, ide mu o prezitie, no. Ale este vcera to bol velmi dobry motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Pre zaujímavosť - v Indii sa predáva OII s naozaj už prehistorickým motorom 2,0 MPI 85kw... Nie je tam preklep, naozaj sa jedná o OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 1,8ka 20ventil bol fakt perfektny motor...mal som ho v O1ke..a nemozem vynachvalit.. som rad ze ho este pouzivaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Presne tak, naprostej souhlas, moturek luxusni ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Pre zaujímavosť - v Indii sa predáva OII s naozaj už prehistorickým motorom 2,0 MPI 85kw... Nie je tam preklep, naozaj sa jedná o OII. Ano, už jsem to tu nedávno psal. Stejně tak se v Číně montuje do OII i 1.6 16V 77kW z Fabie a do Fabie se dává i kombinace 1.4 16V 63kW Tiptronic, který jde kombinovat třeba i s 1.8TSI v OII. Prostě montuje se tam jen to, co zrovna vyrábí a dodává Schangai Volkswagen. Btw i po FL se stále dává do OII 1.6FSI pro některé trhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Seat uz velmi nedba na svoj image, ide mu o prezitie, no. Ale este vcera to bol velmi dobry motor no já ho stále považuju za velmi dobrý motor :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Tak tak, prečo by niečo staré nemohlo byť stále dobré? Som zvedavý kedy a či vôbec 2,0 TFSI najazdí 500 000km ako 1,8 20V. edit:preklep Editováno: 12. Únor 2009, autor: Lukynoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 zatim to vypada ze by mohlo, spis nevim jestli 2,0TDI najete 600tis jako 1,9 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 no já ho stále považuju za velmi dobrý motor :-) Ved to je stale naozaj dobry motor, ale v porovnani s 1,8 TSI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Pre zaujímavosť - v Indii sa predáva OII s naozaj už prehistorickým motorom 2,0 MPI 85kw... Nie je tam preklep, naozaj sa jedná o OII. No proč by ne. V jejich končinách jsou to moderní a neuvěřitelné motory. My už jsme hold zmlsaní. Tuším, že do Octavie Tour se do roku 2006 montovala ještě 1,6 55Kw pro některé východní trhy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Vím že to neni o Škodovce...ale co řikáte na nový Seat Exeo??? Já že na Seaty nikdy moc nebyl...né že bych proti něco měl,ale vždy mi prostě byla blíž Škodovka...tak to Exeo se mi docela zamlouvá,teda aspon zatim podle foto v časopisech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 web EXEO Mě se líbí A je sympatická i nabídka motorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Kluci někde se to tu už řeší, pohledám (pohledejte taky) a spojí se to... Jinak za mě již zde citovaný výrok: Audi A4 Tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 sloučeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Výborná práce Jardo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Díky...já to nenašel,proto jsem zadal nové téma.. Jj,mě taky hned padnul do oka.....a co víc,v poslednim čísle SM bylo že sice cena zatim neni stanovena,ale podle neofic.zdrojů by cena např. za 2.0TDI-CR DPF 105kw..plně vybaveno... neměla přesáhnout 650.000kč....což by bylo teda Editováno: 2. Březen 2009, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tohle je supr auto. Adinka za cenu Seata. Co víc si přát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 k cenám něco na auto.cz tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tohle je supr auto. Adinka za cenu Seata. Co víc si přát. I při prodeji pak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Jsem zvědavý zda to bude konkurence pro škodovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 řekl bych že velká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No 540 tisíc vypadá lákavě, ale je to za obstarožní 1.6MPI, navíc to má motor podélně před přední nápravou bez 4x4, takže to zas tak "sportovní" IMHO nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Já taky...v takovém SEAT City (vyškov) jich určitě bude brzo mraky a i jinde po ČR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Čistě objektivně se mi celkem líbí, ale rozhodně bych do něj nešel, páč je to zrecyklovaná audina...prostě to moc bije do očí, vzali starej vyřazenej kus čehosi, něco k tomu přilepili, něco dodělali a šup, mají nový auto...takhle si to já nepředstavuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.