Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Seat uz velmi nedba na svoj image, ide mu o prezitie, no. Ale este vcera to bol velmi dobry motor :palec2:

Pre zaujímavosť - v Indii sa predáva OII s naozaj už prehistorickým motorom 2,0 MPI 85kw... Nie je tam preklep, naozaj sa jedná o OII.

1,8ka 20ventil bol fakt perfektny motor...mal som ho v O1ke..a nemozem vynachvalit.. som rad ze ho este pouzivaju ;)

Presne tak, naprostej souhlas, moturek luxusni !

Pre zaujímavosť - v Indii sa predáva OII s naozaj už prehistorickým motorom 2,0 MPI 85kw... Nie je tam preklep, naozaj sa jedná o OII.

Ano, už jsem to tu nedávno psal. Stejně tak se v Číně montuje do OII i 1.6 16V 77kW z Fabie a do Fabie se dává i kombinace 1.4 16V 63kW Tiptronic, který jde kombinovat třeba i s 1.8TSI v OII. Prostě montuje se tam jen to, co zrovna vyrábí a dodává Schangai Volkswagen. Btw i po FL se stále dává do OII 1.6FSI pro některé trhy. :p

• Autor
Seat uz velmi nedba na svoj image, ide mu o prezitie, no. Ale este vcera to bol velmi dobry motor :palec2:

no já ho stále považuju za velmi dobrý motor :-)

Tak tak, prečo by niečo staré nemohlo byť stále dobré? Som zvedavý kedy a či vôbec 2,0 TFSI najazdí 500 000km ako 1,8 20V.

edit:preklep

Upraveno od Lukynoo

• Autor

zatim to vypada ze by mohlo, spis nevim jestli 2,0TDI najete 600tis jako 1,9 :-)

no já ho stále považuju za velmi dobrý motor :-)

Ved to je stale naozaj dobry motor, ale v porovnani s 1,8 TSI...

• 2 týdny později...

No proč by ne. V jejich končinách jsou to moderní a neuvěřitelné motory. :) My už jsme hold zmlsaní. ;) Tuším, že do Octavie Tour se do roku 2006 montovala ještě 1,6 55Kw pro některé východní trhy...

• 2 týdny později...

Vím že to neni o Škodovce...ale co řikáte na nový Seat Exeo???

Já že na Seaty nikdy moc nebyl...né že bych proti něco měl,ale vždy mi prostě byla blíž Škodovka...tak to Exeo se mi docela zamlouvá,teda aspon zatim podle foto v časopisech....

web EXEO

Mě se líbí :palec:

A je sympatická i nabídka motorů :palec:

Kluci někde se to tu už řeší, pohledám (pohledejte taky) a spojí se to...

Jinak za mě již zde citovaný výrok: Audi A4 Tour :)

sloučeno

Výborná práce Jardo :palec2:

Díky...já to nenašel,proto jsem zadal nové téma..

Jj,mě taky hned padnul do oka.....a co víc,v poslednim čísle SM bylo že sice cena zatim neni stanovena,ale podle neofic.zdrojů by cena např. za 2.0TDI-CR DPF 105kw..plně vybaveno... neměla přesáhnout 650.000kč....což by bylo teda :palec2:

Upraveno od karlos3

Tohle je supr auto. Adinka za cenu Seata. :palec2:

Co víc si přát.

k cenám něco na auto.cz tady

Tohle je supr auto. Adinka za cenu Seata. :palec2:

Co víc si přát.

I při prodeji pak...

Jsem zvědavý zda to bude konkurence pro škodovku...

řekl bych že velká...

No 540 tisíc vypadá lákavě, ale je to za obstarožní 1.6MPI, navíc to má motor podélně před přední nápravou bez 4x4, takže to zas tak "sportovní" IMHO nebude.

Já taky...v takovém SEAT City (vyškov) jich určitě bude brzo mraky a i jinde po ČR...

Čistě objektivně se mi celkem líbí, ale rozhodně bych do něj nešel, páč je to zrecyklovaná audina...prostě to moc bije do očí, vzali starej vyřazenej kus čehosi, něco k tomu přilepili, něco dodělali a šup, mají nový auto...takhle si to já nepředstavuju :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.