Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všem - nemá někdo zkušenosti nebo návod jak zapojit dálkové ovládání centálu RJ CZ KEY+ - mám 1.6 74kw - m.r. 2000 jetě před faceliftem - jde mi o to jestli to mohu napojit na komfortku nebo musím napojovat do dveří - díky moc

Zkus prohledat forum, je tady toho mraky... Jednodussi je se zaregistrovat a hned se zeptat co ;-)

• Autor
Zkus prohledat forum, je tady toho mraky... Jednodussi je se zaregistrovat a hned se zeptat co ;-)

To jsem zkoušel ale našel jsem jen montáž DO od raksa a to má mín drátu ale dík

ale je to na stejný princip,zapojení je ale na tobě,bud se poštouráš dlouze v komfortce,nebo budeš dlouze protahovat kabely přes sloupek abys to napojil ve dveřích.

mám to ve dveřích,smrovky pak přes 30V diodu(pozor musíš mít 2), + -

• Autor
ale je to na stejný princip,zapojení je ale na tobě,bud se poštouráš dlouze v komfortce,nebo budeš dlouze protahovat kabely přes sloupek abys to napojil ve dveřích.

mám to ve dveřích,smrovky pak přes 30V diodu(pozor musíš mít 2), + -

Prosím tě a proč tam musím dát tu 30V diodu ? Mám tam kabely na L i P blinkr spojistkama - jsem laik tak budu rád za odpověd

jinak to nebude blikat,zkušenost,lezl jsem kolem toho půl dne než šel odborník kolem a tohle mi omlátil o hlavu,1 na levou,1 na pravou

jsem taky laik :)

než rozdělovat impuls do blinkrů přes diodu, dávám přednost buď jednomu relé se dvěma výstupy, nebo dvěma relé, podle mě je to lepší....

fakt tomu nechápu,ale přijde milevnější koupit ty diody a v klidu je přiletovat,zabere to méně peněz,času,prostoru

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.