Publikováno Únor 13, 200916 r Ahoj všem - nemá někdo zkušenosti nebo návod jak zapojit dálkové ovládání centálu RJ CZ KEY+ - mám 1.6 74kw - m.r. 2000 jetě před faceliftem - jde mi o to jestli to mohu napojit na komfortku nebo musím napojovat do dveří - díky moc
Únor 13, 200916 r Zkus prohledat forum, je tady toho mraky... Jednodussi je se zaregistrovat a hned se zeptat co ;-)
Únor 13, 200916 r Autor Zkus prohledat forum, je tady toho mraky... Jednodussi je se zaregistrovat a hned se zeptat co ;-) To jsem zkoušel ale našel jsem jen montáž DO od raksa a to má mín drátu ale dík
Únor 14, 200916 r ale je to na stejný princip,zapojení je ale na tobě,bud se poštouráš dlouze v komfortce,nebo budeš dlouze protahovat kabely přes sloupek abys to napojil ve dveřích. mám to ve dveřích,smrovky pak přes 30V diodu(pozor musíš mít 2), + -
Únor 14, 200916 r Autor ale je to na stejný princip,zapojení je ale na tobě,bud se poštouráš dlouze v komfortce,nebo budeš dlouze protahovat kabely přes sloupek abys to napojil ve dveřích.mám to ve dveřích,smrovky pak přes 30V diodu(pozor musíš mít 2), + - Prosím tě a proč tam musím dát tu 30V diodu ? Mám tam kabely na L i P blinkr spojistkama - jsem laik tak budu rád za odpověd
Únor 15, 200916 r jinak to nebude blikat,zkušenost,lezl jsem kolem toho půl dne než šel odborník kolem a tohle mi omlátil o hlavu,1 na levou,1 na pravou jsem taky laik
Únor 15, 200916 r než rozdělovat impuls do blinkrů přes diodu, dávám přednost buď jednomu relé se dvěma výstupy, nebo dvěma relé, podle mě je to lepší....
Únor 16, 200916 r fakt tomu nechápu,ale přijde milevnější koupit ty diody a v klidu je přiletovat,zabere to méně peněz,času,prostoru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.