Publikováno Únor 13, 200916 r Aho, jeste vcera jsem dojel v pohode domu, rano jsem nastartoval a auto se na volnobeh vyrazne chvelo, po chvili me zacala blikat kontrolka emisi. pls poradte cim to muze byt? auto je koupene pred dvema roky z bazaru, udajne ma najeto 100.000Km Kontrolka emisi mi svitila uz pred 3 tydny ale auto jinak jelo v pohode, zajel sem s tim na diagnostiku a v servisu pak menili tepelne cidlo u motoru. dik za info
Únor 14, 200916 r To vypadá na zapalovací cívky, ale na dálku to nikdo neřekne. Jo bez diagnostiky to dneska nejde.
Březen 7, 200916 r Aho, jeste vcera jsem dojel v pohode domu, rano jsem nastartoval a auto se na volnobeh vyrazne chvelo, po chvili me zacala blikat kontrolka emisi. pls poradte cim to muze byt? auto je koupene pred dvema roky z bazaru, udajne ma najeto 100.000KmKontrolka emisi mi svitila uz pred 3 tydny ale auto jinak jelo v pohode, zajel sem s tim na diagnostiku a v servisu pak menili tepelne cidlo u motoru. dik za info Tak, tak - mě se to stalo - spálený zap. modul 1. válce (1200,- kč). Výměna OK - Díky Garny . Upraveno Březen 16, 200916 r od xkali
Květen 2, 20178 r Ahoj, oživím to. Mám podobný, stejný problém: Přiznaky - auto se chvěje, diagnostika nehlásí žádné chyby. Meřené hodnoty - otáčky 680, pád na 640, vzestup na 720, pád na 680. Při pádu na 640 a vzestupu na 720 chvění - lambda sonda hodonty 0,94 až 1,06 - občas zaznamenáný misfire na 2-3 válci (do 5 výskytů) Nápad?
Květen 2, 20178 r před 2 hodinami, LiveBomb napsal: Ahoj, oživím to. Mám podobný, stejný problém: Přiznaky - auto se chvěje, diagnostika nehlásí žádné chyby. Meřené hodnoty - otáčky 680, pád na 640, vzestup na 720, pád na 680. Při pádu na 640 a vzestupu na 720 chvění - lambda sonda hodonty 0,94 až 1,06 - občas zaznamenáný misfire na 2-3 válci (do 5 výskytů) Nápad? Ahoj, mne to robi presne to iste... uz som z toho kvalitne vytoceny, diagnostika nevypisuje ziadnu chybu, a servisy si nevedia rady. ak na nieco prides, prosim daj vediet... Diky.
Červenec 21, 20196 r Tak problém se nakonec zhoršoval, až jsme si všimli že to souvisí s množstvím paliva v nádrži. Pokud byla plná, bylo to OK, jak ubývalo projev byl častejší. Nakonec vyřešeno výměnou palivového čerpadla v nádrži.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.