LUKY-007 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Luky: Bohužiaľ, naopak strieborné prvky ešte pribudnú jejda ... korea sa blíži ... no to som zvedavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Prý se ještě změní materiál v přední části palubní desky, doufám, že bude takový, že se při přímém slunečním světle nebude taky odrážet v čelním skle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 No von ten současnej moc na kráse nepřidá. Není to hrůza, ale kdyby byla stejná struktura jako vpředu, hned by to bylo o hodně lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) ... Editováno: 2. Únor 2010, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Jedna sloveska slecna bude nejspis nestastna.....a hlavne bez prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 teda Milh@us, pěkný úlovek... koukam, že krátká s podélným nosičem na střeše, jestli se nepletu, tak se to doteď nedělalo... mě se docela líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 myslím si že to bylo kvůli krytí, navíc ještě měla bílou střechu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Paradny ulovok Svetla pekne, ale ten stresny nosic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Tak nevím co se Vám na tom předku líbí,počkám na realitu a pokud bude taková jako ta fotka tak až budu přesedlávat do FII tak se zaměřím na FII před facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) ked tak pozeram, nevidim v tych svetlach napis Fabia...asi kvoli Roomsteru 2 Milh@us: a zadne svetla boli stare? Editováno: 1. Únor 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) myslím že jo... jinak na starých světlech nápis fabia není Editováno: 2. Únor 2010, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 neviem ako vam ale mne ta nova fabia priponima vrchom yetiho, neviem ci to je kvoli tej zahradke alebo co nejake sa mi zda to predne sklo vecsie...co ja viem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 No, nevim nevim. Ten nárazník ze scoutíka vypadal hodně slibně, ale tohle se mně vůbec nelíbí. Je tam sice drobný maskování, ale i tak. Každopádně to vypadá, že tam nakonec fakt budou xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Jo tak to je paradni ulovek Cca pred dvema mesici jsem tu psal, ze jsem zahlidnul facelift a ze mi svetla prisly jak z OII, tak ted uz vim, ze to nebylo ani tak tvarem, ale tim, ze cocky hlavnich svetlometu jsou posunuty ke stranam Jinak vite nekdo, jestli se budou delat mlhovky jen jedny velky jako u OII, nebo budou zvlast kruhovy a zvlast na Corner fci vetsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 no nič moc zatial .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 co si cakal - naraznik z Gallarda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) jinak mlhovky byly takový divný, byly přelepený černou folii, ve které byla uprostřed díra, zkrze kterou by měl jít světelnej paprsek ale podle díry v nárazníku by měly být hranatý Editováno: 1. Únor 2010, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) No mne prijde to svetlo jak natekly - to oddeleni mezi parabolou a cockou je divny. Su fakt zvedavej, jak to dopadne. Jinak zrcatka mne prijdou stejny. Editováno: 1. Únor 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 (editace) Milh@us - si mal zmazat tu znacku.... Oči su vsade. Inak nad tymi svetlami neni nejaka nalepka a aj na kapote ? ci sa mi to zda..... Editováno: 2. Únor 2010, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Je tam, světla jsou udělaný jakože postaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 idnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 (editace) ... Editováno: 2. Únor 2010, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 to by chcelo nejaky honorar, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 mě se ty světla libí konečně vývojáři z Helly pochopily že cesta jednou čočkou pro dálkové i potkávací není tou správnou volbou a pokud tam budou ještě xenony tak zvolávám hurááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myšák tdi Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 (editace) ... Editováno: 3. Únor 2010, autor: myšák tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.