Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Prý se ještě změní materiál v přední části palubní desky, doufám, že bude takový, že se při přímém slunečním světle nebude taky odrážet v čelním skle.

Vloženo

teda Milh@us, pěkný úlovek... koukam, že krátká s podélným nosičem na střeše, jestli se nepletu, tak se to doteď nedělalo...

mě se docela líbí

Vloženo

Tak nevím co se Vám na tom předku líbí,počkám na realitu a pokud bude taková jako ta fotka tak až budu přesedlávat do FII tak se zaměřím na FII před facelift.

Vloženo

No, nevim nevim. Ten nárazník ze scoutíka vypadal hodně slibně, ale tohle se mně vůbec nelíbí. Je tam sice drobný maskování, ale i tak. Každopádně to vypadá, že tam nakonec fakt budou xenony.

Vloženo

Jo tak to je paradni ulovek :palec2: Cca pred dvema mesici jsem tu psal, ze jsem zahlidnul facelift a ze mi svetla prisly jak z OII, tak ted uz vim, ze to nebylo ani tak tvarem, ale tim, ze cocky hlavnich svetlometu jsou posunuty ke stranam :doh Jinak vite nekdo, jestli se budou delat mlhovky jen jedny velky jako u OII, nebo budou zvlast kruhovy a zvlast na Corner fci vetsi?

Vloženo (editace)

jinak mlhovky byly takový divný, byly přelepený černou folii, ve které byla uprostřed díra, zkrze kterou by měl jít světelnej paprsek ale podle díry v nárazníku by měly být hranatý

Editováno: , autor: Milh@us
Vloženo (editace)

No mne prijde to svetlo jak natekly - to oddeleni mezi parabolou a cockou je divny. Su fakt zvedavej, jak to dopadne. Jinak zrcatka mne prijdou stejny.

Editováno: , autor: bojler
Vloženo (editace)

Milh@us - si mal zmazat tu znacku.... Oči su vsade.

Inak nad tymi svetlami neni nejaka nalepka a aj na kapote ? ci sa mi to zda.....

Editováno: , autor: TiGeRZ
Vloženo

mě se ty světla libí konečně vývojáři z Helly pochopily že cesta jednou čočkou pro dálkové i potkávací není tou správnou volbou :) a pokud tam budou ještě xenony tak zvolávám hurááá ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...