bojler Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Podle technických údajů se s výškou nic nestalo. Viděl jsem v pátek Combi a změnu jsem taky nezaznamenal, dokonce vedle sebe stály předfl a fl. Ale možný je všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Mě teda přišla nižší,ale těma světlama to nebylo. Ale souhlasím,že každý to vnímá jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Jak jste přišli na to, že 1,2 44kW je 12V? Co koukám do etky (verze s i s FL), tak nejnovější 1,2 44kW je CHFA a tento motor má jen jednu vačku. Navíc mi přijde divný, že by to škodovka udělala, vždyť každý materiál navíc jsou peníze. Myslím tím 2 vačky, dvakrát víc ventilů, větší hlava aj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Neviete, či sa bude montovať do Fabie Scout od 22.týždňa denné led svietenie ako alternatíva namiesto hmloviek? (ako to bude u RS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 viem, ze je to mozne ako volitelna vybava do O2 Scout, ale o F2 Scout som to nepocul...aj ked technicky by to nemal byt problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Nové verze katalogů: Fabia: http://www.skoda-auto.cz/cze/Documents/Catalogue/NewFabia/Fabia_Catalogue_CZ.pdf Roomster: http://www.skoda-auto.cz/cze/Documents/Catalogue/Roomster/Roomster_Catalogue_CZ.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 konecne opravili to kotovanie rozmerov karoserii A fabia RS uz nama gumy 215/40 ale 205/40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Ale zato mají u fabie 1,2 HTP 51kW se 4 válci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Tak se na webu zase objevila 1.4 - jak dlouho ještě vydrží TSI start? Moc nevěřim tomu, že by to nabízeli zároveň a za stejnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Tak v příštím autotipu TEST Fabie 1.2 TSI 77 v DSG. První fecelift na prodej je na www.skodaplus.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 V pátek jsem si prohlížel dva FL hatchbacky na salonu a vypadá to hezky, mě se to líbí, mít ji doma s nějakým motorem TSI, jó to by se mi líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikutik Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 (editace) David C3: Ak by sa ti dalo, mohol by si naskenovat ten test Editováno: 12. Duben 2010, autor: tomikutik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Dnes som mal moznost vidiet Faceliftovu fabiu... a hned to kacatko inak vyzera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 David C3: Ak by sa ti dalo, mohol by si naskenovat ten test pripajam sa s prosbou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CarL33N0 Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Tak další spatřená, tentokrát u Vysočanský v Praze...kombík v zelený Rally (RS zelená) a nevypadá to vůbec špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Mě fascinuje jedna věc. Ze začátku bylo keců, jak je to strašný hlavně zezadu a kdesi cosi. Na zadek se ani nesáhlo a teď ticho po pěšině.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 jj, a kolko bolo spociatku negativnych ohlasov na tie hmlovky a teraz sa predok kazdemu paci... Podobne je to aj s O2 FL Kopa ludi uz zmenila nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Já ne Ale je pravda, ze se to od vylozenyho odporu presunulo u kusu s poradnejma kolama k akceptovani stavu. Ona totiz OIII nevypada nijak lip.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 (editace) ...Ona totiz OIII nevypada nijak lip.. Tak s tím nesouhlasím! Editováno: 14. Duben 2010, autor: martineQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Dyť se u ní dalo dívat jenom na zadek. Nevim, jestli šlo už o přepracovávaný model (údajně návrh mgmt hodil do koše a musí se předělávat), napovídaly by tomu i namalovaný některý prvky - za sebe říkám hrůza hrůz. Nová Jetta vedle toho vypadala jako z jinýho světa. Vevnitř to vypadalo dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 No vidíš, třebas já bych to auto bral tak jak je. Ta konzervativnost, bez výstřelků a celková uhlazenost spojená s dravějším předkem mi fakt kápla do noty. Akorát zezadu se mi zdála trošku užší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Dravější předek? Člověče my sme asi viděli dvě různý auta. Dyť to vypadalo jako starší Audi A4 (druhá generace). Maska byla hodně nevýrazná. K A-entry to sedělo, ale OIII vypadal fakt jak chudej příbuznej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Určitě mluvíme o stejném autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Pak buď provokuješ a nebo tě nechápu. Byla to příšera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Tak prrr, provokovat nechci. Nicméně mám jiný názor a za tím si stojím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.