bojler Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Já myslim, ze to bude podobny tem emo konceptum z jednoho z poslednich autosalonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 ale je to něco na způsob Pola a OII FL - budíkyklimatron je skoro jak Polo Škoda, že si s volantem nepohráli jako u Pola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 No já nevim, mně se třeba volant u Golfu a Pola líbí mnohem míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 suhlas. Dokonca aj moja manzelka (co ju auta velmi nezaujimaju) skonstatovala, ze volant v Pole nie je najpodarenejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 nevím, zda se to tu už psalo... ale ve SM byla fotka FL Roomstra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 uz to tu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Škoda, že si s volantem nepohráli jako u Pola volant tam ještě definitivní nebyl, ale počítám, že bude z SII, jako to dostala OII a OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 rozhodně se máme na co těšit, celkem hezky si pohráli s budíkama a klimatronicem Že by? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 myslis, ze to bude toto z EMA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Ty stříbrný kroužky kolem rychloměru a otáčkoměru se mně líbíjou. ale je otázka, jestli je chromování rádia a climatronicu do toho interiéru vhodný. aby to nedopadlo jako stříbrnej plast na středovým panelu v OII. hodně by mě zajímalo, jestli něco udělají s ovladačema climaticu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Že by? tak tohle je pěkný, to se líbí i mě, odpůrci Fll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 (editace) hodně by mě zajímalo, jestli něco udělají s ovladačema climaticu. Já myslím že určitě, podle mě to bude něco, jak má teď OII, v tomto stylu... Editováno: 15. Říjen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 (editace) No vypada to na rozmach chromu. Ja se jenom bojim, aby se taky nerozmachla ta stribrna plastova barva na strednim panelu jako u OII. Ted se mne ty kliky a ofuky libijou, ale uz bych nepridal ani n. Podle tech emo modelu ale to spis vypada, ze stribrny prestanou bejt nebo co. A teď mně eště napadá - ten jednobarevnej stříbrnej znak je myslíte náhoda a nebo bude mít už i Škoda primitivní znak? Editováno: 15. Říjen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 To bude spíš ta náhoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 na mojej fotke z autosalonu je aky znak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Nektere skladovky uz maji radio Bolero :-D http://www.skoda-auto.com/moss-cze/service...l.htm?id=182457 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 To bude chyba... Bolero myslím ani na FL nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Je to chyba, protoze spousta Fabii ma v tom systemu vybavu Roomster Plus apod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tak jsem ted zahlidnul facelift v Jirnech u Prahy. Zprvu jsem myslel, ze je to oktavka. Predni naraznik mela stejnej jako na spy fotkach vyse, ale svetla mi prisla jak z OII. Vzadu nic jinyho nebylo. Fotit jsem bohuzel nestacil, jela v protismeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) tie svetla boli podobne tymto? Editováno: 21. Říjen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no když se dívám na ty fotky bílýho combika, tak tam minimálně u masky takový tvarování asi nebude. ale to křidýlko může pod maskováním bejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Cjoctavian: jj, nejak tak, proste tvarem podobne jak OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Spíš bych řekl, že byla přelepená, jak u OIIf RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 "Něco" mi říká, že po štítcích HTP a TDI s variantou s stříbrným a červeným čtverečkem, tak se objeví ve dvou variantách i štítky TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.