Říjen 8, 200915 r ale je to něco na způsob Pola a OII FL - budíkyklimatron je skoro jak Polo Škoda, že si s volantem nepohráli jako u Pola
Říjen 8, 200915 r Autor suhlas. Dokonca aj moja manzelka (co ju auta velmi nezaujimaju) skonstatovala, ze volant v Pole nie je najpodarenejsi
Říjen 10, 200915 r Škoda, že si s volantem nepohráli jako u Pola volant tam ještě definitivní nebyl, ale počítám, že bude z SII, jako to dostala OII a OI
Říjen 11, 200915 r rozhodně se máme na co těšit, celkem hezky si pohráli s budíkama a klimatronicem Že by?
Říjen 11, 200915 r Ty stříbrný kroužky kolem rychloměru a otáčkoměru se mně líbíjou. ale je otázka, jestli je chromování rádia a climatronicu do toho interiéru vhodný. aby to nedopadlo jako stříbrnej plast na středovým panelu v OII. hodně by mě zajímalo, jestli něco udělají s ovladačema climaticu.
Říjen 15, 200915 r hodně by mě zajímalo, jestli něco udělají s ovladačema climaticu. Já myslím že určitě, podle mě to bude něco, jak má teď OII, v tomto stylu... Upraveno Říjen 15, 200915 r od HjM
Říjen 15, 200915 r No vypada to na rozmach chromu. Ja se jenom bojim, aby se taky nerozmachla ta stribrna plastova barva na strednim panelu jako u OII. Ted se mne ty kliky a ofuky libijou, ale uz bych nepridal ani n. Podle tech emo modelu ale to spis vypada, ze stribrny prestanou bejt nebo co. A teď mně eště napadá - ten jednobarevnej stříbrnej znak je myslíte náhoda a nebo bude mít už i Škoda primitivní znak? Upraveno Říjen 15, 200915 r od bojler
Říjen 16, 200915 r Nektere skladovky uz maji radio Bolero :-D http://www.skoda-auto.com/moss-cze/service...l.htm?id=182457
Říjen 21, 200915 r Tak jsem ted zahlidnul facelift v Jirnech u Prahy. Zprvu jsem myslel, ze je to oktavka. Predni naraznik mela stejnej jako na spy fotkach vyse, ale svetla mi prisla jak z OII. Vzadu nic jinyho nebylo. Fotit jsem bohuzel nestacil, jela v protismeru.
Říjen 21, 200915 r no když se dívám na ty fotky bílýho combika, tak tam minimálně u masky takový tvarování asi nebude. ale to křidýlko může pod maskováním bejt.
Listopad 9, 200915 r "Něco" mi říká, že po štítcích HTP a TDI s variantou s stříbrným a červeným čtverečkem, tak se objeví ve dvou variantách i štítky TSI.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.