TELEPORT Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 (editace) kolik by podle vašich představ nebo skušeností mela žrát oleje , nebo měla by vůbec ale podle stáří motoru asi trochu jo ne ... stalo se mi to že mi to za týden sežralo 1 cm oleje na měrce ... to je asi moc co dodám že má nalítáno 165000 km Editováno: 19. Únor 2009, autor: TELEPORT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Jestli jsi za ten týden najel 10tis km tak ani né Litr na 15tis. bych ještě osobně toleroval i když velice nerad. Škodovka oficiálně uvádí lepší údaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 za ten tyden jsem najel tak 600 km , jaky udaj udava skodovka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Mám ten istý motor. 1 cm na mierke je asi 2-3 dcl. Mám to odskúšané. Škodovka udáva: "Je normální, že motor má určitou spotřebu oleje. V závislosti na způsobu jízdy a provozních podmínkách může spotřeba oleje dosáhnout až 0,5 l/1 000 km. Během prvních 5 000 kilometrů může být spotřeba vyšší." Ja dodávam,že môj motor nežerie medzi výmenami ani deco oleja.Mením normálne každých 15000 km.Mám nalietané 110000km. Pozri,či ti olej niekde netečie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Mne tiež tento motor ešte "nič " nezožral -kolko nalejem tolko vypustím ale mám najazdené iba niečo cez 80t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 (editace) Já mám najeto na tom samým motoru asi 150 000 km a nežere olej vůbec. Jediný kdy mizel bylo, kyž tek zkrz Gufero u řemenice. Mrkni jestli nemáš kapotu a altík od oleje. Editováno: 20. Únor 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Jj to gufero som tiež menil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 OBESEL JSEM MOTOR MAM OLEJ NA SPODNIM KRYTU MOTORU TEN PLASTOVY TECE TO ODNEKUD POD REMENEM JAK JDE OD STARTERU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Ty máš na štartry remeň? asi myslíš altik. Tak to ti púšťa ten semering na kluke za tou spodnou remenicou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 jo jo jasne u alternatoru nejak mi to vecer uz nemysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) Jj to gufero som tiež menil. Tak pozerám,že som už tretí. Tiež som mal mastné okolo remeňa,ale ani vtedy mi nestihol miznúť olej.Zastihol som to v počiatku a hneď riešil. Editováno: 21. Únor 2009, autor: ramon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodabarat Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) Mam ten isty motor, olej nezere, menim kazdych 10000km Editováno: 23. Únor 2009, autor: skodabarat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.