Igor Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Prochaine: Ak máš MR07, tak auto došlo z výroby už s tým správnym a aktuálnym sofvérom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirko66 Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Ja mam 1.9TDI BJB (10/2004), je na to novy sw? Obcas tiez cuka, da sa s tym zit, ale obcas mi to ide na nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 po mne to chce asi 0,5L / 8000km. nemám longlife a naj. mám 36000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provista1 Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Zdarec, chlapci! Tak jsem se taky zařadil mezi Vás, kdo bombardujete servis ohledně flešnutí nového softwaru řídící jednotky Octa II. 1,9TDI-PD.Nejprve mé dosavadní poznatky: u nového vozu se "cukání" projevovalo dost často, ale pouze při mírné akceleraci, 1800 až 2000 ot/min. Při prudké akceleraci byl klid, ale já spíš jezdím piánko. S větším počtem km se jev už neprojevoval tak často, ale taky možná tím, že jsem se tomu snažil vyhnout volbou jiného okamžiku řazení... Nakonec jsem tedy zajel do servisu a zítra jedu na přehrání, tak jsem zvědav a pak dám vědět, jak se to projevilo. Jsem z Mostu, auto jsem kupoval v Autoplusu II., a tam mi to taky budou dělat. Činil jsem dotaz i v Mobilparku, ale tam prý zatím ten soft ještě nemají. V Autoplusu mi navíc řekli, že se to týká jen motorů s kódem BXE, což je můj případ (auto kupováno 03/2006). Tak zatím a uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provista1 Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Zdar chlapi! Tak software je přehrán - první poznatky (snad si to jen nenamlouvám) jsou tyto: plynulejší zátah, cukání samozřejmě zmizelo, možná trochu tišší chod a taky klidnější volnoběh. Navíc bych řekl, že zátah začíná o 200 až 300 ot/min dřív. OT - zároveň mi sami od sebe, na základě obecného pokynu z Boleslavi, přehráli SW v rádiu STREAM, údajně kvůli odstranění "lupanců" v repro (což jsem ale nepozoroval) a zároveň vyšší citlivosti přijímače - potvrzuji, v Mostě NYNÍ chytám v pohodě stanice z Ústí nad Labem - cca 45 km. Tak jsem zvědav, jestli se to třeba neprojeví ještě na spotřebě. Celá akce v servisu trvala cca 25 min, za mé přítomnosti. P.S. Opakuji informaci, že se tato akce týká pouze motorů s kódem BXE (dle slov přejímacího technika). Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 když jedu po koridoru a poslouchám rádio Most, příjem ze Streamu není čistej, přesto, že na vysílač odtud přímo vidím. SW už mám přitom přehranej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provista1 Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 to Jirka: s tím příjmem na koridoru máš částečně pravdu - ale podle mě se to stává až pod Hněvínem a to už jsi ve stínu Hněvína, vysílač je na Resslu, tedy už na něj nemůžeš vidět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 A vy nevíte,že pod svícnem je tma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 No, mozna je to mimo misu, ale neni obecne pravidlo, ze signal smerem od vysilace je lepsi nez signal smerem k vysilaci... H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Pánové, proč ten můj servis neví o žádném SW na to cukání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 to znam, vetsinou kdyz u nich neco chci, co jsem se tady docet, tak oni krouti hlavama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasss Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Přidávám se k vašim posteskům : v pátek 8.9. jsem byl v PV auto a taky o ničem nevědí :-(. Prý se optají u Boleslava Mladého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Přidávám se k vašim posteskům : v pátek 8.9. jsem byl v PV auto a taky o ničem nevědí :-(. Prý se optají u Boleslava Mladého. Přesně to samé mi říkali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasss Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Přidávám se k vašim posteskům : v pátek 8.9. jsem byl v PV auto a taky o ničem nevědí :-(. Prý se optají u Boleslava Mladého. Přesně to samé mi říkali. No tak to jsou teda odborníci Mě tvrdili, že jsem první od koho slyší, že existuje nějaký update softwaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 to samy bylo, kdyz jsem na ne zkousel, ze autoradio ma spatnej prijem, prej ze to slysi prvne a zadnej upgrade firmwaru nemaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Přidávám se k vašim posteskům : v pátek 8.9. jsem byl v PV auto a taky o ničem nevědí :-(. Prý se optají u Boleslava Mladého. Přesně to samé mi říkali. No tak to jsou teda odborníci Mě tvrdili, že jsem první od koho slyší, že existuje nějaký update softwaru. To Tomasss: Přijde mi, jako by jsme jezdili do toho samého servisu.To jsou přesně jejich slova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provista1 Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 O2 1,9TDI-PD, provoz od 3/2006, najeto 14.500km, pokles oleje (Shell Helix Ultra Longlife III.) za tu dobu ze 2/3 prolisu na měrce na 1/3, Maxidot se ozval při 14.000km po hodinové "velmi ostré" jízdě po dálnici SRN..., dolito cca 0,25 l, jsem znovu nad 2/3 měrky. Jinak pohoda. Řekl bych, že ostřejší režim motoru natolik ten olej "rozhází" po motoru, že nestačí stékat zpět a čidlo zahlásí nedostatek oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 to se mi nejak nezda to s tim rozhazenim oleje, taky tomu motoru dost slapu na krk a vetsinou si to zahlasilo zrovna, kdyz jsem jel v klidu(i kdyz ted uz dlouho nehlasila, takze podezrivam cidlo, ze nefunguje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provista1 Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 O.K., je to možné, ale zároveň, mimo "rozházení" oleje může mít i zvýšená teplota oleje vliv - čidlo totiž nefunguje na principu plováku (jako např. v nádrži paliva) ale na principu svislého elektricky vyhřívaného "kolíku", který je chlazen vrstvou oleje ve vaně a při nižší hladině je ochlazován méně, tím mění elektr.odpor = signál o výšce hladiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 aha, tak to jsem zase o neco chytrejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 (editace) taky mám dojem, že mi to zpravidla vždycky zahlásí pokles po delší ostrý jízdě. Včera se to zrovna ozvalo, tak jsem dolil zbytek, asi 3 deci, ale ta kontrolka nezhasla. Až po delší pauze se už nerozsvítila. Divný, vždycky mi hned zhasla po nalití. Možná ale, že jsem dolil málo. Editováno: 15. Září 2006, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Na 77 KW opravdu žádné FLESH CD neexistuje.Doposud nic nebylo vydáno.Jsou pouze:1.6 75kw BSE 1.4 55kw BCA 2.0 100kw AZV 2.0 103kw BKD 2.0 85kw AZJ 1.6 75kw BGU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasss Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Na 77 KW opravdu žádné FLESH CD neexistuje.Doposud nic nebylo vydáno.Jsou pouze:1.6 75kw BSE 1.4 55kw BCA 2.0 100kw AZV 2.0 103kw BKD 2.0 85kw AZJ 1.6 75kw BGU Tak teď jsem z toho trošičku zmatenej. Jakou úpravu potom Romanovi5A9 a Hanymu dělali, když žádný takový update neexistuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Taky by mně to zajímalo....Asi ho jen nakrmili slovně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 To Diagnostik: Technická poznámka - pánové si libují jak jim to teď dobře jede.... Češí jsou hold národ simulantů - stačí podat placebo a jsou hned zdraví..... Jinak s těmi FW do jednotek je to sranda. Jinak mě šokuje: typ motoru: AZV a AZJ - jednou 85 kW a druhý 100 kW to snad vůbec do O II v případě, že se jedná o 2.0 nepatří? Podle konfigurátoru takový motor neexistuje.... Prosím aspoň od tebe bych čekal informace, které nám nebudou ještě víc plést hlavu . Já jsem žil s tím, že se tam dávají motory: 1.9 - 77 kW a 2.0 103 kW v dieselu a v benzínu: 1,6 75 kW a 85 kW u Fsi a 2.0 Fsi má 110 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.