dubtom Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Zatím sem nic víc nezjistil, ale mrkni se na stranky výrobce. http://www.racechip.de/index.php?xID=i8tjsc9al54pbchgqnkcfh2lb4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Uz som to našiel. Bol to autosálon č. 47, ukazovali tam BMW od úpravcu Hardge, a ten to mal riešenú úpravu aj pomocou krabičky. Podobnej ako táto: http://www.autorevue.cz/hartge-116d-drobna-vylepseni-dieseloveho-prcka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 (editace) A nebylo to od tuningové firmy HARDGE??? Editováno: 16. Březen 2012, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Můj názor je, že pokud chiptuning (přehrání novým softwarem) udělá odborná firma s dlouholetou praxí tak se nemá majitel čeho bát. Pokud si chce koupit něco mobilního jako je RACECHIP či podobné přídavné "jednotky", tak ať si to koupí, ale v jistém smyslu připouští možnost selhání, a tím i rychlou demontáž a uvedení do sériového stavu. Alespoň toto je můj názor. Jsem rád, že jsem svůj vůz svěřil odborným rukám, a nemusím řešit takovéto dilema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 (editace) Uz som to našiel. Bol to autosálon č. 47, ukazovali tam BMW od úpravcu Hardge, a ten to mal riešenú úpravu aj pomocou krabičky. Podobnej ako táto: http://www.autorevue...eseloveho-prcka A nebylo to od tuningové firmy HARDGE??? Žeby bylo od Hardge?? Editováno: 16. Březen 2012, autor: jaydoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 2 jaydoo Byla to náhoda. Při psaní se mi neaktualizuje web stránka, tudíž tvůj dovětek mi byl ukázán až po připíchnutí mého příspěvku, kdy se provedla aktualizace stránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 (editace) 2 Sniper_2003 Tvoj odhad byl správnej Ja mám jednu takú "krabičku". Aj ju používam. Celkom vyhodne som sa k nej dostal. Používam ju. Aj sme ju raz testovali, ked sa odpojila, auto bolu skutočne lenivejšie, po jej napojení zase "oživlo" Skúšali sme to viackrát, aby sme vylúčili nejaký placebo efekt. Ale žiadne relevantné merania nemám. Editováno: 16. Březen 2012, autor: jaydoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Koho byste mohli doporučit na chip v Praze a okolí? Nějaké zkušenosti? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubtom Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Takže je rozhodnuto. Dneska jsem se objednal na chip u TDI Fun. Doufám že bude všechno O.K. Pak vám napíšu první dojmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Kubica Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Zdravím hoši. CHcem sa vás opýtať, aký olej používate v tomto motore A akého výrobcu DIkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Já toto http://www.olejeobchod.cz/automobilove-oleje-shell/shell-helix-diesel-hx7-av-5w-30-1l . Servisní interval 15000km/1rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Taky frčím na Shell Helix Diesel HX7 AV 5W-30. Jen měním po 10 000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Tak já tento: http://www.cc-autodily.cz/olej-motorovy-castrol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubtom Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Takže mám čtrnáct dní po chipu a velká spokojenost. Dal jsem na rady, vykašlal jsem se na racechip a zajel do Českého Těšína do TDIFun( http://www.tdifun.cz/).Podle mého velice profesionální přístup, prostě kapacita v oboru a můžu jedině doporučit. Ze 105PS udělal 137PS a spotřeba klesla cca o 0,9l. (Oll 1.9TDI PD 77Kw 4x4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Gratuluji a přeji mnoho najezděních kilometrů bez pokuty. Hoď sem graf ať vidíme kolik mělo auto před úpravou a na křivku po úpravě. Kolik jsi si nechal udělat kroutící moment??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubtom Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Jinak mi to nešlo vložit. http://www.uloz.to/xJdJ7eg/oc-rar Měl jsem z toho obavy, když dáš tolik peněz za auto a pak si ho sám necháš dodrbat, to by mě asi hodně mrzelo. Ale vyplatí se připlatit za kvalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Velmi rozumné parametry. Nechal jsi si rovnou opravit teplé starty a vypnout EGR???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubtom Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Říkal, že EGR dělá podle aktuálního stavu a mě ho dělal. Starty byly bez problémů. Tohle by mělo být optimální nastavení pro ten motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vapenna Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 zdarec škodováci mám problém když jedu a sešlápnu spojku takto tak divně zahučí.... děje se to i když prudce pridám plyn a hned ho pustim.... už sem s tim byl 2x v servisu a když to projížděli tak to neudělalo ani jednou ( asi se auto nechce do servisu) tak kdyby vás něco napadlo co by to mohlo bejt tak mi dejte prosím vědět... setrák to neni ten by hučel pořád ale tohle je jen při sešlápnutí spojky a při prudkym přidání plynu. dík za rady ahoj,mám ten samý problém,také nevím co by to mohlo být,také se mi na to díval mechanik ze škodovky,říkal že to nic není,že to mám řešit až se to zhorší,tak uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Jinak mi to nešlo vložit. http://www.uloz.to/xJdJ7eg/oc-rar Měl jsem z toho obavy, když dáš tolik peněz za auto a pak si ho sám necháš dodrbat, to by mě asi hodně mrzelo. Ale vyplatí se připlatit za kvalitu. Parááááááááda... Mam tiez 4x4 a rozmyslam nad chipom. Skoda, ze mam Česky Tešín 280km daleko ... Zisla by sa mi nejaka rada a skusenosti s chipom zo Slovenska. Keby bola cena kvalitneho a overeneho chipu aj s meranim na brzde do 280€, neurazil by som sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 myslím, že ostaneš urazený. Za takú cenu nič seriozne nezoženieš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kominor Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 U TdiFUN za 300€ nebo-li 7500Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 TDiFUN sa mi paci, alebo aspon tie odporucania tu na fore, ale odraduje ma dalsich 1300kc, co by som musel dat na naftu ... Nebolo by odveci zorganizovat "skupinovy chiptuning" u TDiFun s nejakou zlavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Všichni by chtěli kvalitní chiptuning a pokud možno zadarmo. Jen ta cena 7.500Kč (cca 300Euro) je velmi slušná. Srovnatelný chip u renomované firmy např. DP je kolem 11.500Kč. Když to pak spočítáš i s projetou naftou tak pořád ušetříš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 (editace) Suhlasim, ze cena 300€ je super a preto som sa pytal, ci nejakeho podobneho machra nenajdem na Slovensku. Je rozdiel prejst 600km a napr. 200km pri dnesnych cenach pohonnych latok. Chlapci z VW klubu dost vychvaluju http://www.diesel-technology.sk, jeho cena je teraz v akcii 240€, ale asi bez brzdy. PS: Ale mas pravdu, aj podla mna je Tdifun najlepsia volba. Vidim to tak, ze si niekedy spravim vyletik a spojim prijemne s uzitocnym ;-D Editováno: 11. Duben 2012, autor: 11Petuldo11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.