Peppo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Nemate niekto zo slovenska Nakodovane denne svietenie cez hmlovky??Chcem vediet ci ste nemali problem s policiou pri kontrole.Na OII Facelift som to videl,len neviem ako by to zobrali policajti ak by to videli na starsej OII,kedze k tomu nesvietia parkovacky.Ake mate s tym skusenosti.Ja som zatial nakodoval iba ameriku a to funguje ,svietia len predne stretavacky a nic ine a po zatiahnuti rucnej brzdy zhasnu,co je dobre pri startovani,odlahci to bateriu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 neviem o tom že by to tu niekto mal, ja by som si to aj dal ale mám žlté hmlovky a to by asi bolo už trochu veľa... ono záleží na jakého cajta narazíš lebo na predface OII niesú hmlovky schváené ako denné svietenie, takže to môže byť zdroj problémov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ja mám nakódované len hmlovky s o 60% svietivosťou, problém som zatial nemal, už ma zastavili aj policajti, no tiež si myslím, že to záliží kto ťa zastavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 No dnes som to videl aj na Suzuky SX4,mal svietenie cez hmlovky,okrem toho nic ine.Neviem ci si to dam ,necham zatial stretavacky uvidim chcem dat tomu viac casu a potom vyskusam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Zdravím všetkých-vie mi niekto popisať ako cez VAG môžem nakódovať denné svietenie u fábie 6Y , prípadne v spojení s ručnou brzdou-Amerika.Vopred ďakujem ,určite to bude zaújimať aj iných,ktorí majú prístup k Vagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Fabia to neumí ta pouze přes relé.. u O II to jde tak snadno díky komfortní jednotce, která toto umí díky kodování.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jambo72 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) Taky bych měl zájem na nakdování Ameriky a mlhovek. Jsem z Již. Čech. Udělá to tu někdo? Tak jsem si včera nechal nastavit světla na Severní Ameriku a super, za jízdy svítí jen přední potkávací světla, při zastavení a zatažení růční brzdy zhasnou a to i za běhu motoru, udělal mi to známý za 200,- Kč ( Teplice ) Editováno: 21. Květen 2009, autor: jambo72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Teď jsi doslova objevil Ameriku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasbag Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Jde ta Amerika nakódovat, aby světla zhasly jen při vypnutém motoru? Nezdá se mi ok když budou xena zhasínat při každém zatažení brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak to máš dobrého známého, já tě sice neznám ale udělal bych ti to za dobrý slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 200 se mi taky zdá přehnané.. tolik bere snad jen autorizák, který za to opravdu bere.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ale zas autorizák by mu nenakódoval "Ameriku", teda asopň u nás to nechcú robiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dbaa Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Pri dennim sviceni zadni svetla nemusi svitit (ale nevim jestli neni podminkou mit vpredu primo svetla pro denni sviceni) ...ano, ty denni svetla jsou podminkou, jinak svitis zadkem celym vcetne RZ osvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 To si myslím je kravina, když svítím vpředu potkávací nemusí mi svítit zadek, ptal jsem se i policajtů, mám nakódovanou ameriku a no problém ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) Kravina to neni, tak je to podle zakona. Strucne - bud musis svitit potkavacimi vcetne obrysovych, nebo pouze dennimi, je-li jimi vozidlo vybaveno.. Edit: Citace zakona 361/2000 Sb., §32, bod 1: Motorové vozidlo musí mít za jízdy rozsvícena obrysová světla a potkávací světla nebo světla pro denní svícení, pokud je jimi vybaveno podle zvláštního právního předpisu Editováno: 24. Květen 2009, autor: P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 No tak jó, ale policajti teda jen nasvícenej předek naštěstí tolerujou a nebo ten zákon neznaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 To neni nic divnyho ze sami policajti neznaji zakony (Milesi, tohle radsi necti ) Je ale fakt ze porad lepsi svitit jen predek (potkavaci) bez zadku nez jen obrysovky, coz obcas vidam. To je fakt des, pres den je to jako by nic nemeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fireman-ol Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Najde se někdo, kdo by mi nakódoval : denní svícení do mlhovek a panické brždění do O2 MR 2006. Olomouc Mejl Al_zavadil@seznam.cz Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 (editace) muzu se tech kdo maji denni sviceni pres mlhovky...v poloze 0 mi svitej po zapnuti zapalovani a odbrzdeni rucky mlhovky, v poloze tunel mlhovky a pri zakryti senzoru se rozsvitej potkavacky a obrysovky, ale v poloze obrysovek svitej obrysovky jen pri vyplem zapalovani, nebo pri zatazene rucni brzde, kdyz zapnu zapalovani a je odbrzdeno, tak se to chova jako v poloze 0 tzn vypnou se obrysovky a zapne se denni sviceni pres mlhy...je to normalni? nebo je nekde chyba? diky Editováno: 8. Červenec 2009, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Je to normální, pokud máš nakodované to svícení mlhovkama A s tím tunel light se to chová taky správně co je mi známo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 no jde mi spis o polohu spinace obrysovky, logicky by asi v teto poloze mely svitit porad, ale treba se pletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Nemate niekto zo slovenska Nakodovane denne svietenie cez hmlovky??Chcem vediet ci ste nemali problem s policiou pri kontrole.Na OII Facelift som to videl,len neviem ako by to zobrali policajti ak by to videli na starsej OII,kedze k tomu nesvietia parkovacky.Ake mate s tym skusenosti.Ja som zatial nakodoval iba ameriku a to funguje ,svietia len predne stretavacky a nic ine a po zatiahnuti rucnej brzdy zhasnu,co je dobre pri startovani,odlahci to bateriu. U FL nesvietia hmlovky, ale ziarovka vedla hmlovky. A je to bezny jav, ako som zistil (aj z mojej skusenosti) ze policajti stopuju a kontroluju, ci svieti denne svietenie alebo hmlovka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 no jde mi spis o polohu spinace obrysovky, logicky by asi v teto poloze mely svitit porad, ale treba se pletu Mal som dočinenia s jednym policajtom a na prekvapenie vedeli velmi dobre ze to OII pred faceliftom nemaju a ze musia svietit stretevacky.Inak mam nakodovanu ameriku a je to bez problemov ,pri stare zatiahnem ručnu a odlahči sa bateria a startujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Censoft Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Tak jsem si o víkendu nechal aktivovat "mlhové světlomety pro denní svícení". Jednoduše přez VAG. Včetně nastavení intenzity světel. Mám nastaveno 55% a svítí spíše do žluta (podžhavené vlákno). Samozřejmě zadní světlomety nesvítí (jak určuje vyhláška). Světla po nastavení této funkce pracují následovně: Po otočení klíčku se rozsvítí mlhovky na 55%. Po zapnutí potkávacích světel přepínačem se mlhovky vypnou. A po vytažení přepínače do pozice pro mlhovky se mlhová světla zapnou na 100% svítivosti! S oslňování problém není jelikož světla svítí na vozovku podobně jako potkávací světlomety. Problém s příslušníky doplňujícími naší bezednou státní pokladnu snad řešit nebudu. Dále jsem di aktivoval automatické vypnutí předních mlhovek při dálkových světlech. Čím již neporušuji vyhlášku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Tak to je v pořádku pokud máš svě mlhovky homologované pro denní svícení, to si ověří každý policista nápisem na skle mlhovky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.