Jojo24 Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Aky kabel potrebujem na octavia 1 2003 ? Aky program? Vybava elegance da sa tam nastavit aby sa okna zavreli pomocou DO? Namiesto zámku dverí mam zaslepku. Dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Libovolný KKL kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip.kosut Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 ja obědnal dneska :http://dx.com/p/hex-can-vag-com11-11-car-diagnostic-tool-black-126755 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip.kosut Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 tak hex-can dorazil, vše funguje tak jak ma s VCDS 11.11.3 na W7 64 bit za 400 doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crawn Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Ahoj Chci se zeptat, jesli je mozne ve vagu,stejne jako v motordiagu, nastavovat bliknuti varovek kdyz se zapne/vypne alarm. Motordiag mi vypisuje chybu protoze nemam original centralni zamykani ale magicar. Prestalo mi to blikat, kabelaz a pojistky jsou v poradku tak se chci podivat jesli se to nejak neprepsalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 A Ty jako předpokládáš, že se k tomu Magicaru VAG-em připojíš? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 sa mi zda ze sa to da v magicar servisnom vstupe ovladat, ked tak zajtra sa ti na to pozrem, som v praci momentalne. este skus 1+3 sucasne kratko stlacit, to by mal byt servis mod a mam taky dojem ze ked je aktiv je to bez alarmu, len central zamok a vtedy nejdu smerovky. ale tym som si neni isty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misut22 Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 (editace) ja obědnal dneska : http://dx.com/p/hex-can-vag-com11-11-car-diagnostic-tool-black-126755 Mám ten samej, nevíte někdo na 100% jestli funguje s nějakou CZ verzi (10.6.4 CZ, 10.6.5 CZ)? Co jsem tak pátral tak zřejmě ne (http://seat-forum.cz/viewtopic.php?f=58&t=30189&sid=3598fa49f1b079630230a0fd1d11fb83&start=15) Editováno: 2. Září 2013, autor: misut22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misut22 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 (editace) Neni taky nekdo z Kladenska schopný nakodovat 2,5G komfortku 1J0 959 799AH na dojezdy oken a zamceni/odemceni pri urcity rychlosti? Motordiag. v1.2 to neumi. Diky Editováno: 4. Září 2013, autor: misut22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 není problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misut22 Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Tak uz mam nakodovano, jen mi s oknama nejezdi sibr:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optimus Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 (editace) Zdravím.. vedel by niekto poradiť čo môže byť za chyba, ked mi VAG vyhodil toto? : Číslo dílu řídícího modulu: 06A 906 019 AN Komponent a/nebo - verze: 1.6l 2V/R4 SIMOS HS2556 Kódodvání softwaru: 04900 Kód opravny: WSC 31480 1 Nalezeny chyby: 01013 - Kompresor klimatizace: signal zatizeni 31-00 - preruseni n.zkrat na kostru Klimatizácia ide zdá sa že normálne.( zopína a chladí dobre) O1 rv.98 1,6 74kw.. Editováno: 13. Říjen 2013, autor: Optimus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 (editace) Zajímavé, že na jejich stránkách mají "...že brzy". Jinak okna může zavřít taky podržením klíčku v zámku dveří v zamykací poloze. Nemusíš auto odemykat a zapínát zapalování. inak ja mám v aute alarm jablotron (na originál kašlem) a nastavil som si že pri zamknutí alarmu sa automaticky zavrú všetky okná. EDIT: Zdar. Už som to písal inde, ale žiadna pomoc. Takže pre istotu tuna: neviete kde zmeniť na AUQ (1.8 turbo benzín) bohatosť pri štartovaní a tesne po naštartovaní? http://forum.skodahome.cz/topic/128347-ako-zmeni%C5%A5-palivov%C3%BA-mapu/ Editováno: 3. Červen 2014, autor: Wojnar EDITUJ!! příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali - topr Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 (editace) Zdravim, nechtěl sem zakládat nové téma a nikde sem to tady nenašel Chtěl bych si koupit VAG ale nevím jaký bude nejlepší za dobrou cenu. Můžete mi poradit jaký stačí na O1? Je lepší na Notebook nebo nějakou mašinku do ruky? Dík za radu Editováno: 30. Červenec 2014, autor: Kali - topr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 tak hex-can dorazil, vše funguje tak jak ma s VCDS 11.11.3 na W7 64 bit za 400 doporučuju Dakto mi tvrdil, že novsie VAG-COM (VCDS) zlikvidujú (preprogramujú) neoriginálne interface. Takže Tebe to funguje? A čo PRESNE to je za typ? Pretože na tom odkaze to už nieje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Myslím, že je tam podmínka nespouštět žádnou aktualizaci, která se prý nabídne. Jinak se potom stane co popisuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 No jo, to isté mi tvrdil kamoš čo mi to dal (kúpil to na dx.com) lenže k tomu bola verzia VAG-COM 704.1 (je pekne stupidná) a Ty máš VCDS 11.11.3 A teraz neviem či to risknúť keď Tebe to s VCDS funguje a MOŽNO máme stejný čip v kábli..... Takže keby som vedel ten Tvoj, tak by mi to pomohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 (editace) Potřeboval bych poradit s kódováním na octavii 1,8T elegance. Gateway mi píše chybu komunikace s řj digitální audiosoustavy 00463 což předpokládám myslí origo rádio a v gateway i budících je chyba komunikace řj nastavení sedadel s pamětí 00462 což tam taky nemám. Editováno: 3. Květen 2015, autor: obrbaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas135 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Dneska při posouvání sedadla mi vyskočila chyba bočního airbagu, musím jet na reset přes VAG, nebo to lze udělat doma (asi vypojeni autobaterie). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Musíš na vag, Napřed ještě překontroluj svorkovnici pod sedadlem, něco to muselo způsobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 skusal som MKM ohladom toho dotahovania okien ale MKM vzdy padne, ako presne ich aktivovat vo VCDS ? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOKINEN Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 Zdar škodováci, chtěl bych se zeptat, zda mi na základní diagnostiku (vis níže) postačí tento kabel ve spolupráci s VAG-COM 309 nebo 409 (podle toho co stáhnu nebo doporučíte ;-): http://www.tuningstyle.cz/diagnostika-obd-ii-kkl-usb-vw-group.html S VAGem jsem zatím neměl zkušenost, takže se zatím nehodlám pouštět do nějakých zásadních akcí. Dostal jsem o přítelkyně tempomat, tak si jej chci aktivovat a zapojit. Do budoucna nějaké základní věci: výčet závad, aktuální hodnoty, mazání závad apod Předem díkes za informaci. Octavia TDi 81kW SLX r.v. 10/88... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 Jo jo, bude stačit.Já mám stejný a používám vag-com 304. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOKINEN Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Super děkuji za radu, dneska pro ten kablík zajedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOKINEN Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Tak VAGA jsem dneska úspěšně rozchodil ale bohužel teď nemám auto tak jsem s tím skočil ke tchanovic octavce rv 2003 a při pokusu o diagnostiku rj airbagu to napsalo varování ( cosi o staré verzi diagnostiky ) a že může dojít k trvalému poškození pytlů. Myslíte že se toho mám bát ?? Ps: VAG COM 304 na obyc (modrém) KKL kabelu... a potřebujeme zhasnout kontrolku airbagu čas od času se mu rozsvítí... Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.