Wojnar Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 O tom jsem četl taky a vzal jsem si z toho, že můžu dělat všechno, akorát "nesahat" na airbag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Mělo by se to týkat vadných sérií ŘJ cca leden 00 až březen 01, ŘJ 6Q0 909 605, též s jakýkoliv indexem. Bez záruky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOKINEN Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 (editace) Dobře diky... Musím se na to podívat, protože mu to už dříve vymazával nějaký mechoš a bylo to bez problému.. Uvidíme po kontrole toho označení řj. Ještě zkusím VAG 409.... Editováno: 2. Červen 2016, autor: JOKINEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Pokud se nebudeš připojovat (pro jistotu) na ŘJ bagů, můžeš všechno. I 403-kou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOKINEN Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 (editace) Zdravím zase pánové... Mám dotaz.... Šlo by přes VAG, nastavit dovírání oken a šíbru, pomocí neoriginální dálky, která neumí posílat kontinuální dlouhý signál (držení čudlíku). Lze pouze nastavovat délku impulzu na řj. toho neorigo dálkového centrálu. Jde mi o to, že by se mi okna a střecha zavřeli prostě pokaždé, když zamknu auto.Pomocí klíčku okna zavrat a otevírat lze. Předem díky za nápady. Editováno: 2. Červen 2016, autor: JOKINEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOKINEN Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 To: Wojnar To je mi jasné, ale při připojení přes verzi 30X to vypsalo něco v tom smyslu, že tato verze VAG je pro napíchnutí na řj. Airbagu použitelná pouze do roku 2000 :-/.... Tak mě napadlo, že vyzkouším 403-jku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Tak se nepřipojuj na řj bagu, vždyť Ti to píšu furt. Okna VAG-em nenastavíš a už vůbec ne na neoriginální dálku. Okna, ale pouze s origo dálkou, nastavíš pomocí MKM (Motordiag Komfort Manager). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOKINEN Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 Omlouvám se, nedošlo mi to prvně... Nemám totiž ještě žádné zkušenosti s VAGem. Čili, jestli jsem to dobře pochopil, tak jsem schopen vymazat (zhasnout) kontrolgu Bagu aniž bych se připojoval na řj. Airbagu ?? Diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 To ne, tady se Wojnar plete, aby si smazal chybu na bagu, musíš se na jeho řj připojit. Mě to taky vždy vyhodí tu hlášku, že určitě modely to může poškodit, ale zatím se mi to na žádném autě nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 Aha já nevěděl, psal to vůbec?, že se na řj bagu připojit POTŘEBUJE!. Omlouvám se tedy za mystifikaci. PS: Koukám pozpátku a jako nutnost připojení k bagům nikde neuvádí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 Poslední příspěvek předešlé strany. Tchánovi potřebuje zhasnout kontrolku bagu, co se mu občas rozsvítí. Ale to je celkem fuk. Já bych se toho nebál a vlítnul na to. Jen bych raději neseděl na sedadle v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOKINEN Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Připojoval jsem včera svou octávku (rv. 99) a taky to napsalo tuto hlášku. Čili, soudím, že jde o jakési "defaultní" upozornění. Každopádně díky klucí... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Ahoj, stala se nemila vec. Prodal jsem stary notebook, kde jsem mela naistalovany vag (rekl bych verze 304 pro motor 1.8T ARX). Ted se mi rozsvitila kontrolka na desce a potrebuju se podivat, co je pricinou. Zpravidla to byva zapalovani (civka nebo svicka na ceste do vecnych lovist). Avsak dojmy jsou jedna vec, realita druha vec. Nemate nekdo tip, kde sehnat onen sofware? USB kabel prirozene mam. Diky, H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Já myslím, že jsem stahoval tady https://www.levnealarmy.cz/eshop/autodiagnostika/diagnosticke-kabely/kkl-modry-usb-vag-kkl-obd-ii-diagnosticky-kabel.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutik66 Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Ahoj kdyz ve vagu vymazu zavady co mi nasel objevi se znovu? Jde o to ze mam podezření ze nejake zavady co mi to naslo vadne nejsou jen neni vymazana zavada ve vagu. Napr klapka klimy v71 coz by mela byt ta co je pod kabinovym filtrem ale kdyz přepnu na vnitri okruh zavre se. Díky Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk EDIT:vazne nikdo neodpovi? Daval jsem dotaz i do kontroly logu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.