SnakeBR Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Nazdar, chcel by som sa Vas spytat, ze kde by som mohol zohnat znak škoda auto a kolko by asi stal? lebo mi dnes odpadol zo zadu a nevyzera to najlepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Tam kde prodávají díly škoda. Já jsem si koupil nové za 100kč jeden jinak měli i pouzité za 50kč jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 9. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 aha diky, ja som si myslel ze to bude drahsie, a ako to zalozim? nejakym lepom alebo..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Koupil jsem ho za 90 Kč v krámě s autopotřebama, má zespodu samolepící pásku a zatím to drží. Je tam něco přes rok. Ale když by to chtěl nějakej sičák sundat tak to jde docela lehce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 9. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 ok diky, skusim sa ist na to pozriet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 (editace) nebo primo ve skodovce, ale maj jen na O II a ty jsou z nepochopitelnych duvodu docela drahy. Nebo si kup od Milotecu vlajecku ve znaku, ale ty se docela kradou. Me uz ji ukradli smejdi. Editováno: 10. Prosinec 2006, autor: gismo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 10. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 zajtra pojdem do servisu...a predavaju len na O II alebo sa da aj na O I. v autorizovanom servise kupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 (editace) Nalepovací znaky mají v kdejaké prodejně s auto díly, ale většinou ne origo, cena tak okolo 50,-. Rozměr sedí, např. Výrobce: Dárius Starusktka, Vrútky... Editováno: 10. Prosinec 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Na to aby mi ho zase někdo ukrad je 50,- až dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Kolik teda stojí ten origo znak ze škodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Me stal predni kolem 100, v Koline, ne servis Skodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 a zadny znak? ci je to to iste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 co vim, tak origo zadni primo u skodovky v MB stoji 300(nebo 320), ale je pouze na OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochin Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=17227 tady máte aktuální cenu, je to origo díl, sám jsem si ho od nich kupoval a sedí dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 12. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 10. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Original znak v autorizovanom servise Skoda Auto stoji 500 SK. Tak som si kupil v mototechne neorigo znak za 70 SK A je to to iste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Original znak v autorizovanom servise Skoda Auto stoji 500 SK. Tak som si kupil v mototechne neorigo znak za 70 SK A je to to iste... to uvidis za rok ci to je to iste, ta strieborna cast sa rada "zmeni" na tych lacnych znakoch, ale zase za tie prachy to je jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Ja koupil predevcirem dva novy origo na vrakaci za 50Kc/ks, a vypada to o dost lip, nez puvodni predfaceliftovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.he Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Doufam, ze uz se to tady nikde neresilo, ale nic jsem nenasel. Takze otazka: Mate nekdo zkusenosti s vymenou predniho a zadniho znaku skoda? Zkousel jsem stare odloupnout, ale drzi tam opravdu velmi dobre (ocividne soudruzi z mlade boleslavi neudelali nikde chybu:)). Nerad bych ponicil lak nejakou skrabkou. Dekuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Znak na ZADNEJ kapote je len nalepeny. nahriat ho teplovzdusnou pistolou a odlupnut. Predny znak na maske je nalepeny + ma roztavene 2 koliky co ho drzia v maske. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.he Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Znak na ZADNEJ kapote je len nalepeny. nahriat ho teplovzdusnou pistolou a odlupnut. Predny znak na maske je nalepeny + ma roztavene 2 koliky co ho drzia v maske. Diky a zadni nema zadny koliky? Ja koupil dva znaky a oba maj koliky. V tom shopu mi tvrdili, ze predni i zadni znak je stejny, tak nevim...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Když už jsme u toho, někde jsem tu četl, že se to dá přilepit polyuretanovým lepidlem. Taky budu na zadek lepit, i nápisy, tak mě zajímá, zda to polyuretanový lepidlo je dobrý, protože jsem na některých četl, že jsou do 85 st. C, což mi moc nepřijde, když do toho v létě praží slunce. Na SOUDAL 60A ale o teplotě nic nepíšou. Jaký máte názor či lépe zkušenosti s lepením znaků a nápisů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 - takže pokud odlepím zadní znak, nezůstane v plechu dírka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Bohužel tam dvě dírky jsou i zadní znak má totiž dva kolíky ale ty slouží snad jen na to aby to člověk pak nalepil rovně. Při sundávání zadního znaku jsem použil rybářskej vlasec kterým jsem projel skrz lepidlo, pak jsem jen znak oddělal a odstranil zbytek lepidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Zdravím. Já měl na zadním znáčku dva kolíčky které byly ze zadu tedy z vnitřní strany dveří zajštěny těma jejich super podložkama a řekl bych že nebyl přilepen ale spíš jen podtmelen aby tam nezatékalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.