Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Taky už někomu rezne výfuková soustava? Po roce a půl mi to příjde moc brzo. Jde to reklamovat ?

Editováno: , autor: 6drak
Vloženo (editace)

No ale přijde mi teda, že na naší Fábce (koupena v prosinci 2007) je to orezlé poměrně výrazně. :feve:

Editováno: , autor: HjM
  • o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

To bych bral, ale po roce a půl se mi to zdá brzo, jde to reklamovat?

Editováno: , autor: Blacky
pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!!
Vloženo

noo oreznej byl po pul roce, ale to tolik nevadi, nez celej zrezne, tak to chvilku trva. lol uvidis, ze vydrzi. Na auto mas 2 roky zaruku, takze pokud umre driv, tak reklamace. ale myslim, ze to maj dobre spocitany :p

Vloženo (editace)
To bych bral, ale po roce a půl se mi to zdá brzo, jde to reklamovat?

mno ptal jsem se v servisu a technik říkal, že to nejde na reklamaci vyměnit,. že je ta rez povrchová a že to má více vrstev a tak...

Editováno: , autor: HjM
Vloženo (editace)

Dobře , ale v záručních podmínkách nemají že musí prohnít celý, prostě 2 roky platí záruka na vše.

Editováno: , autor: Blacky
pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!!
Vloženo

jj uz na felicii mi v ramci 6mes. zaruky na ojetinu mirikal, ze vyfuk a jeho reznuti az upadnuti je bezne opotrebeni a ne skryta vada. takze z toho odvozuji, ze i u noveho castecne reznuti nebudou brat v potaz.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravim přiznivce Škodovek, mám na vás dotázek. Mám F II od února 2008 a náhodou jsem koukl pod auto při umývání, ale pěkný pohled to nebyl. Uviděl jsem tam korozí polezlé celé výfukové potrubí včetně obou tlumičů. :feve: No říkal jsem si že je to asi v poho, ale jen do té doby než jsem koukl pod auto tchánovi, který má FI už pátý rok a výfuk je jako nový. :palec2: No nemůžu říct, že mně to neštve, ale nevím jestli to je na reklamko nebo ne :kol-94:

• o 4 týdny později...
Vloženo

Zdravím, já se také připojuji s orezlým výfukem na FII po půl roce a ještě přikládám jeden poznatek: Když couvám do kopce a pomalu se rozjíždím , tak se mi " pravděpodobně výfuk, nebo celá soustava rozvibruje, takže finální pocit je takový nejistý, co se tam dole vlatně děje. :kuk: ( 1,4 benzín). Máte někdo také tuto zkušenost?

Vloženo

Také se připojím s tím reznutím. Když jsem před týdnem měnil na manželčině FII kola za letní všiml jsem si rezavých skvrn na tlumiči výfuku, trubky jsou zatím netknuté. A naopak, na mojí OCII je tlumič po čtyřech letech netknutý, kovově lesklý ale trubky před tlumičem jsou celé zrezlé. Naše FII je stará tři měsíce a má najeto jen patnáct set km. Dost zajímavé jak na každém autě rezne něco jiného.

Vloženo

Po 10 mesiacoch mam samotny vyfuk celkom v obstojnom stave, trochu hrdzavych flakov, zato vyfukove potrubie je obhrdzavene cele. Dolezite je ale aby to neprehrdzavelo, tak nech to vydrzi co najdlhsie :)

Vloženo

no chuapi dnes som sa pozeral na vyfuk .. a je pekne zahrdzaveny .. taky ako opalen najma stredna cast .. a este su tam aj take pupinky hrdzave .. po celom .. za 2 roky ... som zvedavy kolko vydrzi kym prehrdzavie ..

mysite si ze ma zmysel to este niecim osetrit ?

Vloženo

Ty jo Blacky, ty na necem jedes ne? Vsechny FI, FII a Roomstery (teda 1999-soucasnost) maji koncovky vyfuku zahnuty dolu, bez ohledu na motorizaci.

Z vyroby je jedina vyjimka a tou byla FRS s origo koncovkou.

Podobna situace je u OI (1996-soucasnost), jedinou vyjimkou byla OIRS.

Rozdily v koncovkach mezi benzinem a naftou prisel az s OII a pozdejsimi + nejaka specifika.

Vloženo

no neviem ale po roku a pol ze je na povrchu to by som nedramatizoval ale pokial by zacal menit zvuk tak reklamacia to nema co takto skoro prehnit. nasa fabka je vyroba 11/2001, posledne takmer 3 roky kratke trasy auto ma najazdene 106tkm ( aspon dufam ), vyfuk origo sice je uz celkom skorodovany ale za posledne 2 roky sa to nijako nezmenilo a myslim ze este vydrzi takze nevidim dovod preco by nemal vydrzat v pohode 6-7 rokov a viac.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...