Luk1s Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 Zdravím, chtěl bych si dát do fabie II r.v.2008 rádio SWING 5J0 035 161 C, prodejce píše, že není potřeba PIN je to možné ? Budu potřebovat převodník CAN BUS? Děkuji předem za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pictus Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 (editace) Zdravím, mám dotaz ke SWINGu - mám Fabii II FL (r.v. 2011), MDI port bohužel udělaný nemá, rád bych tam i USB, protože tahat s hudbou CD je voser... Jaké jsou možnosti řešení? Lze USB vstup dokutit bez toho, aby bylo potřeba dávat tam MDI? Přijde mi, že ne, ale pro jistotu se ptám... Má smysl to kutit, nebo by třeba bylo ekonomicky smyslupnější tam koupit jiné rádio (jaké?), kde USB normálně bude? Díky za případné odpovědi! Editováno: 26. Červenec 2019, autor: Pictus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 hoj, poradí někdo jak vyndat rádio swing ? a případně jak se dostat k mechanice ? Náš mladý tam narval ... ehm... pětikorunu :-D prej krásně pasovala do mechaniky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Treba dat dole ten čelny cierny kryt a tam su 4 sroby. dostat sa k mechanike je uz ina "kava" mal som tam pichnute 2 CD a vybrat to bol velky porod, uz by som to nechcel robit nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Tak to si mě nepotěšil, ale mrknu na to odpoledne no ?⚕️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 (editace) Ramcek von starou kreditkou alebo plastovym pacidlom. A uvidis 4 torx skrutky, potom len rukou vytiahnes Editováno: 5. Listopad 2019, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
njenik Vloženo 4. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2019 Zdravím Vás,mam ve FII 2009 radio Swing. Někdo ho tam dodal z dovozu. Je pekne to vsechno jo, ale rád bych tam mel originál co tam kdysi bylo a to by melo byt Dance. Klidně s někým vyměním za radio Dance, kdyz mi bude fungovat tak jak má z fabriky. Mám i parkovací senzory a podle vseho by se mely zobrazovat na panelu a i zobrazení stanic na maxidotu by melo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.