PN. Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 (editace) co přesně ti telefon najde? máš maxidot? máš v menu telefon? Maxidot mám, ale ta RJ se s telefonom vůbec nespojí. V telefonu auto vidím a když dám párování, tak tam naskočí, že se to nezdařilo. Se starou Nokií uplně v pohodě. Editováno: 7. Duben 2012, autor: PN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 vidíš na maxidotu menu telefon? co nabízí za možnosti? nemáš už připojený nějaký jiný telefon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PN. Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Starý telefon jsem vymazal, ale ten nový prostě nechce dokončit spárování. Zítra se to pokusím znovu nainstalovat, ale moc tomu nedávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 vyhledej telefon přes maxidot, nehledej v telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PN. Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 To jsem taky dělal, ale ten telefon vůbec nenajde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 máš v telefonu povolenou viditelnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PN. Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Tak se mě podařilo telefon konečně spárovat, ale tel. seznam prostě nenačte. Volat se dá jenom podle čísel co tam zadám. Ještě jsem nezkoušel volat na moje číslo, ale seznam se prostě nenačte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 stará jednotka, nový telefon.. problém vyřeší pouze nová jednotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PN. Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 (editace) A to je co? To jako něco koupit, nebo aktualizovat tu stávající? Editováno: 8. Duben 2012, autor: PN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davecv88 Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Dobrý den , chtěl bych bych se zeptat zda bude fungovat SWING ze Škoda Rapid II (5J0035161F) do Fabia II FL (2011) , když jsem koukal , že se montují do Fábií II rádia s označením 5J0035161D . Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davecv88 Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Dobrý den , chtěl bych bych se zeptat zda bude fungovat SWING ze Škoda Rapid II (5J0035161F) do Fabia II FL (2011) , když jsem koukal , že se montují do Fábií II rádia s označením 5J0035161D . Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeCZman Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Neměl by v tom být problém.. Ale kdyby si chtěl, mám jednoho Swinga z Fabie 2 FL volného (bez poškození, nový s PINem) je z mého vozu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 ano bude díl máš stejný jenom je novější revize dílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Koupil jsem novou Fábii fresch ambiente.Je tam rádio Blues.Co budu muset vyměnit,nebo dokoupit,aby mi tam hrál Swing?Nebo stačí zapojit a hraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 (editace) Staci zapojit a hraje. Nedavno jsem to podstoupil. Ale pocitej to ze swing potrebuje dve anteny, ale ja to mam zapojene na jednu co je na strese a hrajeto normalne bez problemu. Z vyroby pokud bylo zabudovane radio blues tak je jen jedna antena , ale u swingu jsou dve na strese a v prednim okne. Editováno: 26. Srpen 2013, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeCarter Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 když chci vysunout cd, musím dlouze držet tlačítko eject, dokud nevyjede... vysune se vám cd po krátkém zmáčknutí tl. eject? a teď o víkendu po zasunutí cd, to psalo error po opětovném vysunutí a zasunutí to sic začlo hrát, ale provází to zvláštní zvuky, jakoby když ta mechanika cvaká. nevím jestli se tím teplem, které teď je něco nezdeformovalo v té mechanice. řešil jste někdo něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Jenom tuknu a vyjede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 LeCarter: sice ti moc neporadím, ale včera jsem měl Swinga venku. Hned po jízdě, tzn. po hraní, a před tím auto stálo celý den na slunku. A když jsem ho vytáhl z kastlíku, tak jsem se spálil. Bylo neuvěřitelně žhavé. Vůbec se nedalo udržet v ruce. Tak se divím, že se tam CD teplotou nezkroutí. Možná že tobě jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeCarter Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 hmmmm.. možná to je tím, včera jsem zkoušel i jiná cd a u některých to nedělalo, je možný tedy, že některý je trochu zkroucený a jak se točí, tak to o něco dře, což by vysvětlovalo ty zvuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slycosh Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 nevíte jestli pasuje swing z Octavky, Superba nebo Yetiho do Fabie II ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Ano pasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slycosh Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) zkušenost s touto věcí, půjde nám tam? http://aukro.cz/menic-usb-sd-mp3-12pin-audi-skoda-vw-seat-i4334976511.html usb a sd by se hodilo, ..aux už mám Editováno: 7. Červenec 2014, autor: Dandisan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 To sú zdierači ! Za tú cenu sa už dá kúpiť normálne autorádio s USB a SD vstupom ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 to je sice možný, ale přeci nebudu vyhazovat zabudovaný rádio Swing, a ještě k tomu když se mi na něm zobrazují park. senzory. To dám radši tyhle peníze za ten měnič... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.