Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravím,

chtěl bych si dát do fabie II r.v.2008 rádio SWING  5J0 035 161 C, prodejce píše, že není potřeba PIN je to možné ? Budu potřebovat převodník CAN BUS?

Děkuji předem za odpověď

• 1 rok později...

Zdravím, mám dotaz ke SWINGu - mám Fabii II FL (r.v. 2011), MDI port bohužel udělaný nemá, rád bych tam i USB, protože tahat s hudbou CD je voser...

Jaké jsou možnosti řešení?

Lze USB vstup dokutit bez toho, aby bylo potřeba dávat tam MDI? Přijde mi, že ne, ale pro jistotu se ptám...

Má smysl to kutit, nebo by třeba bylo ekonomicky smyslupnější tam koupit jiné rádio (jaké?), kde USB normálně bude?

Díky za případné odpovědi!

Upraveno od Pictus

• 3 měsíce později...

hoj, poradí někdo jak vyndat rádio swing  ? a případně jak se dostat k mechanice ?  Náš mladý tam narval ... ehm... pětikorunu :-D prej krásně pasovala do mechaniky ... 

Treba dat dole ten čelny cierny kryt a tam su 4 sroby. dostat sa k mechanike je uz ina "kava" mal som tam pichnute 2 CD a vybrat to bol velky porod, uz by som to nechcel robit nikdy.

Tak to si mě nepotěšil, ale mrknu na to odpoledne no ?‍⚕️

Ramcek von starou kreditkou alebo plastovym pacidlom. A uvidis 4 torx skrutky, potom len rukou vytiahnes

Upraveno od wirer

• 5 týdnů později...

Zdravím Vás,mam ve FII 2009 radio Swing. Někdo ho tam dodal z dovozu. Je pekne to vsechno jo, ale rád bych tam mel originál co tam kdysi bylo a to by melo byt Dance. Klidně s někým vyměním za radio Dance, kdyz mi bude fungovat tak jak má z fabriky. Mám i parkovací senzory a podle vseho by se mely zobrazovat na panelu a i zobrazení stanic na maxidotu by melo fungovat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.