bendikk Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 potřebuji podrobné schema zapojení . levý přední ovladaní nefunguje , pojistka je ok , ovladací panel také. na tom ovladači je také zamek centralu to nefunguje a take když rosvitím světla tak není podsvícený . bendikk@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tu máš niečo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendikk Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tu máš niečo díky snad to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Nevim proč zakládáš nová témata stačí dát hledat je to tu dost??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 No co Vždyť toto téma založil jenom třikrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) ajajaj, koleduješ si já už se ponaučil, hledej Editováno: 7. Březen 2009, autor: zdeněk zajíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argonaut Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 AHOJ,MĚL JSEM STEJNÝ PROBLÉM A DNES JSEM HO VYŘEŠIL. STAČILO SUNDAT TAPECÍRUNK A PAK ROZDĚLAT KRABICI OD MOTORKU CO DO NÍ VEDOU VŠECHNY KONEKTORY.VYJMUL JSEM EL. DESKU A OČISTIL KONTAKTY , VŠE PROSTŘÍKL KONTAKTOLEM - ZÁSUVKY ZÁSTRČKY A VŠE ZAČALO FACHČIT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.