Hirschi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Potřebuju poradit. Autí už má nějaký ten kilometr naježděný a u známého mi zjistili že předek je třeba zgenerálkovat. Myslím např. čepy řízení a vše kolem toho. Tak se chci zeptat vás zkušených, co vše je vhodné vyměnit a přibližné ceny. Moc toho o tom nevím a rád bych si udělal trošku přehled než to do toho servisu strčím. Známý mi říkal že je to investice cca 5-6000. (jen pro úplnost, on to dělat nebude, jen jsem chtěl vědět na kolik to asi vyjde). Za názory, rady a ostatní předem mockrát děkuji!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Pokus se spojit se členem s nickem Sebo on ti poradí nejen co potřebuješ,ale on ti je to schopen všechno pozhánět za super cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Zkusím to... Dík za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Zeptám se tady, víte někdo co stojí seřízení geometrie a kam na to jet? Jestli jakože do servisu nedejbože origo nebo např STK by to udělali? Nějak nevim kam a za kolik, potřeboval bych pro kontrolu, ZP kolo se sjíždí nějak víc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 U nas je priemerna cena okolo 800sk(v starej mene). Cena aj s dokladom +protokol s novej digital.geometrie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Cca 300 obyč a 500 laserová. Zkus na internetu vyhledat přímo firmy které dělají geometrii ve Tvém okolí a nebo zkušenosti Tvých známých aby jsi nejel k nějakým fušerům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.