Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Potřebuju poradit. Autí už má nějaký ten kilometr naježděný a u známého mi zjistili že předek je třeba zgenerálkovat. Myslím např. čepy řízení a vše kolem toho. Tak se chci zeptat vás zkušených, co vše je vhodné vyměnit a přibližné ceny. Moc toho o tom nevím a rád bych si udělal trošku přehled než to do toho servisu strčím. Známý mi říkal že je to investice cca 5-6000. (jen pro úplnost, on to dělat nebude, jen jsem chtěl vědět na kolik to asi vyjde). Za názory, rady a ostatní předem mockrát děkuji!!!

Pokus se spojit se členem s nickem Sebo on ti poradí nejen co potřebuješ,ale on ti je to schopen všechno pozhánět za super cenu. ;)

• Autor

Zkusím to... Dík za radu! :palec2:

Zeptám se tady, víte někdo co stojí seřízení geometrie a kam na to jet? Jestli jakože do servisu nedejbože origo nebo např STK by to udělali? Nějak nevim kam a za kolik, potřeboval bych pro kontrolu, ZP kolo se sjíždí nějak víc ... :help:

U nas je priemerna cena okolo 800sk(v starej mene). Cena aj s dokladom +protokol s novej digital.geometrie.

• 2 týdny později...
  • Autor

Cca 300 obyč a 500 laserová. Zkus na internetu vyhledat přímo firmy které dělají geometrii ve Tvém okolí a nebo zkušenosti Tvých známých aby jsi nejel k nějakým fušerům.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.