jarojetu Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ahoj všem, rozhodly jsme se s manželkou pořídit nějaké nové přibližovadlo (Octavii nebo Fabii Combi - někde kolem 100 000,- + máme na protiúčet starší mazdu 121) a jelikož nejsme ani jeden v této branži moc informovaní, tak jsem chtěl požádat nějakého profíka v oboru, který by mi poradil bazar popřípadě přímo se mnou zašel do nějakého (Praha) a pomohl mi s koupí ojetiny. Samozřejmě, že tuto službu nechci za moje krásné oči Díky za jakékoli info a nabídky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 ked mozem poradir tak by som volil fabiu combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tímhle příspěvkem dost riskuješ, že tě někdo pořádně napálí a ještě si za to nechá zaplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 koukni tady na webu do bazaru.. nebo zkus www.cars.cz nebo www.tipcars.cz halvně nekupuj nic v aaa, tu chybu jsem jednou udělal i já.. nikdy víc !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarojetu Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Díky za tipy do Aček bych nešel... Jinak koupě ojetého auta je fakt peklo, nikde se člověk nemůže na nic spolehnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Ahoj, jak to tak čtu, tak bych se vrhl do Fabky - nižší třída za těch +-100 000,-Kč budeš mít už celkem"solidní" přibližovadlo (a pokud vezmeš benzín tak těch je v týhle cenový kategorii už habaděj ) Jinač jestli autum vůbec nerozumíš, je vážně dobrej nápad vzít s sebou nějakého mechnika (i kdby tě to mělo něco stát, třebas flašku ) než koupit zajíce v pytli....popř. pokud máš někde v blízkosti servis, domluvit se tam s někym, ať ti to auto skoukne - může ti ho hodit i na rampu PS: s prodejce by neměl být problém domluvit se o kontrole v servise - pokud nebude souhlasit, ruce pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.