Publikováno Březen 5, 200916 r Ahoj všem, rozhodly jsme se s manželkou pořídit nějaké nové přibližovadlo (Octavii nebo Fabii Combi - někde kolem 100 000,- + máme na protiúčet starší mazdu 121) a jelikož nejsme ani jeden v této branži moc informovaní, tak jsem chtěl požádat nějakého profíka v oboru, který by mi poradil bazar popřípadě přímo se mnou zašel do nějakého (Praha) a pomohl mi s koupí ojetiny. Samozřejmě, že tuto službu nechci za moje krásné oči Díky za jakékoli info a nabídky
Březen 5, 200916 r tímhle příspěvkem dost riskuješ, že tě někdo pořádně napálí a ještě si za to nechá zaplatit.
Březen 5, 200916 r koukni tady na webu do bazaru.. nebo zkus www.cars.cz nebo www.tipcars.cz halvně nekupuj nic v aaa, tu chybu jsem jednou udělal i já.. nikdy víc !!!
Březen 6, 200916 r Autor Díky za tipy do Aček bych nešel... Jinak koupě ojetého auta je fakt peklo, nikde se člověk nemůže na nic spolehnout...
Březen 6, 200916 r Ahoj, jak to tak čtu, tak bych se vrhl do Fabky - nižší třída za těch +-100 000,-Kč budeš mít už celkem"solidní" přibližovadlo (a pokud vezmeš benzín tak těch je v týhle cenový kategorii už habaděj ) Jinač jestli autum vůbec nerozumíš, je vážně dobrej nápad vzít s sebou nějakého mechnika (i kdby tě to mělo něco stát, třebas flašku ) než koupit zajíce v pytli....popř. pokud máš někde v blízkosti servis, domluvit se tam s někym, ať ti to auto skoukne - může ti ho hodit i na rampu PS: s prodejce by neměl být problém domluvit se o kontrole v servise - pokud nebude souhlasit, ruce pryč.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.