galeo Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 takže MDI již vlastím domontováno´na jiné místo než originál (výměna palubovky) rejdn: přehrává v pohodě i s 250GB disku jenom musí být FAT32 a ne NTFS To by som si aj ja rád pozrel, ako to vyzerá a niečo ešte bližšie okolo toho. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 bohužel fotky jsem nepořizoval ale jednotku jsme nacpal pod radio (mezi sloupek a radio) mě to stálo něco kolem 3tis. (ebay) ale nemusel jsem nic pájet určitě to jde sehnat levněji ale pak už se to musí bastlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 (editace) ano bez problémů se to dá pořídit jako náhradní díl a přinejhorším kabel udělat, já použil origo díl Kufatec kde se nemuselo nic pájet EDIT: měl jsem tu 2 příspevky Editováno: 10. leden 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Takže sa dá MDI nakoniec normálne kúpiť a nie je s tým problém, ako sa to tu písalo predtým, že to nie je ako náhradný diel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 (editace) tohle jsem zakoupil s kabelem pouze připojit a nakodovat a navíc USB kablik k tomu http://cgi.ebay.de/M...=item483e8ade65 navíc je DHL takže do 3dnů doma jinak nový software (FW) pro MDI stáhnete zde = http://www.volkswagen-zubehoer.de/fileadmin/pdf/media_in/mdi.bin.enc jedná se o verzi 0111 Editováno: 10. leden 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Super, potešil si ma. Vážne o tom uvažujem, len ešte naškrabať nejaké € Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 (editace) do budoucna ještě řeším to jestli půjde nějak elegantně sundat dekl pod kastlíkem spolujezdce (bez demontáže přístrojovky) že bych to MDI zastavěl na orig. místo z výroby (CD changer) ale zatím jsem na to nepřišel a navíc by se musel upravit/koupit jiný vnitřek schránky spolujezdce BTW: tak jak to mám já to aspoň neláká zloděje protože ani neví, že to MDI v autě je Editováno: 13. leden 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Měl bych na KoNGa dvě otázky. Jak dlouho trvá po přepnutí na media než načte těch 250 GB ? a jestli umí MDI zobrazovat názvy adresářů a názvy skladeb ? Jinak vlastním ten adaptér o kterém byla řeč na začátku vlákna, používám ho s autorádiem VW BETA - 6 adresářů po 99 skladbách. funguje to stoprocentně ale neumí to právě zobrazovat názvy skladeb a adresáře se musí opravdu jmenovat CD1 CD2..... tak jak je to na changeru.... Takže trošku méně přehledné. Zkoušel jsem to i s novým SWINGem v domění že když umí z CD mp3 tagy mohlo by umět z tohoto adapteru ...ale bohužel..... TRACK1 TRACK2.... Takže také asi MDI Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 (editace) Standardně se ukazuje Track1 atd. Když ale zapneš info na rádiu, tak se id tagy načtou a můžeš si vybrat co se má zobrazit, nebo se zobrazí na Maxidotu. Neumí to některé české znaky. Název složky se taky dá zobrazit, i když já používám stejně jenom číslované složky. Editováno: 11. leden 2011, autor: KennyMc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 jak píše kenny na swingu se zobrazuje track 1 standartně po přepnutí info se zobrazí požadované ID3 tagy. ID3 tagy se zobrazují rovněž na maxíku po přepnutí na audio (navíc se dá přepínat track páčkou rolování menu maxiku bez mult. volantu). Co se týká načítání disku je to téměř okamžité (2s), mě se hlavně líbí výhoda toho že to je originál tudíž to má i nějakou FW podporu kde se opravují chyby a přidávájí nějaké nové funkce. Navíc na swingu se dá krásně procházet obsah USB disku včetně zobrazení adresářu, a navíc pokud si udělám winampem playlist tak si ho taky můžu přehrát v MDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Tak to je krásný a za ty peníze je to polovička toho co to stojí do Oktávky jako originální příslušenství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 (editace) přesně tak lze to taky do ní použít napojení je univerzální Editováno: 13. leden 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Jj koukal jsem na stránky toho prodejce a prakticky to asi pasuje k jakémukoliv rádiu/navigaci s CAN 2.0 Jsem fakt docela nahlodanej , ale origo BT HF bude mít přednost .... z důvodu bezpečného telefonování za jízdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmizik.sk Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Origo BT HF sa mi zda byt brutalne predrazena. Ja pojdem do parrota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 pro mě by byla origo jasná volba už jenom zkrze podporu a hlavně kompatibilitu s komponenty ve voze (maxík, MF volant, radio) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 No jestli jsem dobře koukal tak na Ebayi tak se nechá třeba od 150 Euro http://cgi.ebay.de/Bluetooth-Vw-Seat-Skoda-7P6-035-730-c-RNS-510-RCD-510-/320641479755?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item4aa7b8b44b což je cena přibližující se Parrrrrrotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurfo Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 Mam par otaziek na KoNG -a ak to nieje tajne odfot kam sa ti podarilo zasit toto zariadenie. Ako komplikovana je softwareova cast? Je treba origo servis? Nepada mi zaruka na auto ked sa zacnem na tejto urovni v nom hrabat? Dakujem za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 (editace) jednotka je mezi radiem a sloupkem schovaná za kastlíkem fotku nemám, softwerová část? Je potřeba nakodovat jak jednotku MDI tak CAN gateway pokud máš kabel tak si to uděláš doma pokud ne návštěva servisu to jistí. Já mám adaptér který se připojí mezi zapojení rádia, takže jsem nemusel nikde tahat a napojovat žádné kabely takže kdyby něco jednoduše to mohu odebrat konec konců jsem zde o všem psal! Editováno: 13. Duben 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasektuner Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 zdravim mel bych dotaz poridil jsem si to oem zarizeni asi za 2500kc navod je v anglictine tak jsem zapojil ten konektor do radia a 2cerne kabely na kostru!!zarizeni funguje ale ma divnej zvuk hodne vejsek a zadny basy nevim proc a i kdyz nemam nic pripojeno ukazuje to cd05 ze tam je a bezi cas ale nic tam neni!! to by nebyl zas takovej problem ale ten zvuk je divnej zbyly mi tam asi 2kabely cerveny nevite na co sou diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 par techto adapteru jsem montoval, na tom se neda co zkazit, jak pises kostru pod sroubek a konektor do radia tot vse a samo adresare cd01 cd02 ..... pokud to hraje spatne, tak je to asi rozbity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 par techto adapteru jsem montoval, na tom se neda co zkazit, jak pises kostru pod sroubek a konektor do radia tot vse a samo adresare cd01 cd02 ..... pokud to hraje spatne, tak je to asi rozbity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasektuner Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 jako zvuk neni spatnej ma hodne vejsek az dost ale postrada bysy!!tak nevim jestly jsou na tom podobne ostatni nebo je to vada toho adapteru!!diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 par techto adapteru jsem montoval, na tom se neda co zkazit, jak pises kostru pod sroubek a konektor do radia tot vse a samo adresare cd01 cd02 ..... pokud to hraje spatne, tak je to asi rozbity Je potrebné pri montáži adaptéru USB vymontovať autorádio SWING alebo sa dá aj bez toho? Mám možnosť kúpiť za dobrú cenu, takže do toho asi idem, aj keď to nebude MDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Takže USB adaptér Connect 2 je namontovaný, trvalo to cca 5 minút, Napriek tom, že na škatuli je presný rozpis automobilov, pre ktoré je určený (je tam aj Fabia II / Roomster ), tak tá koncovka presne nepasuje, ale dá sa to napojiť, aby to fungovalo (rádio SWING). Čo sa týka využiteľnosti, tak sa to správa ako CD menič, čiže max. 6 súborov (CD01...CD06) a snáď až do 99 skladieb (ešte som neskúšal viac ako 40). ID3 nezobrazuje, čo mi chýba, ale celé ma to vyšlo na 50€, takže za tie prachy lepšie ako napaľovať CDčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Jaky je z toho zvuk ??? je uplne stejny jak z CD nebo horsí ???? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.