Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny zdejší členy a prosím o radu.Mam autoradio Becker Grand Prix(bez bluetooth).A mam moznost ho vyměnit za Blaupunkt TravelPilot E.Ktere podle vás je lepší,nebo kvalitnější?Becker se mi libi v tom jak sedi do oktavky jeko by byl origo a dva tunery(ladí ani o tom nevíte).Na Blaupunktu me laka navigace.Diky za kazdou reakci.

http://www.ahifi.cz/autoradia/becker-grand-prix-7992.html

http://www.bestelshop.cz/index.php?stat=pr...ce=13&mod=0

Mas urcite Grand Prix? Ten je snad vzdy s Bluetooth. Jinak GrandPrix mam taky v aute a co se tyka tuneru tak je super, asi maloktery radio ma lepsi. Zalezi co od radia ocekavas. Blaupunkt ma taky vynikajici tunery, nevim jesi ma tenhle model taky dva ale i tak bude jiste kvalitni. Nemuzes srovnavat radio s a bez navigace zalezi jesi ji potrebujes nebo ne. Jinak co vim tak u Blaupunktu mirne pokulhava kvalita prehravani CD.

...podle mě tady není jiná volba než Becker...spolu s Nakamichi patří na špici...jen se podívejte jak strohá jsou svým designem...ale tady jde o zvuk :palec2:

post-845-1236883381_thumb.jpg

Urcite bych si nechal Beckera - ta radia mam hodne rad. Muj nazor je, ze jsou o moc lepsi nez Blaupunkty

Já bych asi rozhodně sáhnul po Blaupunktu.

Nechaj si beckera a dopln to externou navi, mozes ju pouzit aj inde ako len v aute a lahsie zozenies mapy. ;)

Ja by som bral beckera. Kupil som auto kde bol namontovany becker traffic pro high speed co je myslim dost stare radio, ale ten zvuk

bol na super úrovni a tuner perfektný. Vymenil som ho za Alpine IDA X300 koli USB a MP3 zvuk je super, ale rozhodne tento krok bola degradacia

audia v aute. Tá alpina ma fajn zvuk a tý co nepoculi beckera tvrdia ze je the best ale oproti beckerovi je to dost zlé. k Blankpuntu sa neviem vyjadrit, nemam s nim skusenost

...danone...proto jsem napsal co jsem napsal...i když mám Alpine... :) a rádia Becker myslím používá i BMW do svých modelů...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.