Publikováno Březen 12, 200916 r Zdravím všechny zdejší členy a prosím o radu.Mam autoradio Becker Grand Prix(bez bluetooth).A mam moznost ho vyměnit za Blaupunkt TravelPilot E.Ktere podle vás je lepší,nebo kvalitnější?Becker se mi libi v tom jak sedi do oktavky jeko by byl origo a dva tunery(ladí ani o tom nevíte).Na Blaupunktu me laka navigace.Diky za kazdou reakci. http://www.ahifi.cz/autoradia/becker-grand-prix-7992.html http://www.bestelshop.cz/index.php?stat=pr...ce=13&mod=0
Březen 12, 200916 r Mas urcite Grand Prix? Ten je snad vzdy s Bluetooth. Jinak GrandPrix mam taky v aute a co se tyka tuneru tak je super, asi maloktery radio ma lepsi. Zalezi co od radia ocekavas. Blaupunkt ma taky vynikajici tunery, nevim jesi ma tenhle model taky dva ale i tak bude jiste kvalitni. Nemuzes srovnavat radio s a bez navigace zalezi jesi ji potrebujes nebo ne. Jinak co vim tak u Blaupunktu mirne pokulhava kvalita prehravani CD.
Březen 12, 200916 r ...podle mě tady není jiná volba než Becker...spolu s Nakamichi patří na špici...jen se podívejte jak strohá jsou svým designem...ale tady jde o zvuk
Březen 14, 200916 r Urcite bych si nechal Beckera - ta radia mam hodne rad. Muj nazor je, ze jsou o moc lepsi nez Blaupunkty
Březen 14, 200916 r Nechaj si beckera a dopln to externou navi, mozes ju pouzit aj inde ako len v aute a lahsie zozenies mapy.
Březen 15, 200916 r Ja by som bral beckera. Kupil som auto kde bol namontovany becker traffic pro high speed co je myslim dost stare radio, ale ten zvuk bol na super úrovni a tuner perfektný. Vymenil som ho za Alpine IDA X300 koli USB a MP3 zvuk je super, ale rozhodne tento krok bola degradacia audia v aute. Tá alpina ma fajn zvuk a tý co nepoculi beckera tvrdia ze je the best ale oproti beckerovi je to dost zlé. k Blankpuntu sa neviem vyjadrit, nemam s nim skusenost
Březen 15, 200916 r ...danone...proto jsem napsal co jsem napsal...i když mám Alpine... a rádia Becker myslím používá i BMW do svých modelů...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.