Karki Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Zdravím všechny zdejší členy a prosím o radu.Mam autoradio Becker Grand Prix(bez bluetooth).A mam moznost ho vyměnit za Blaupunkt TravelPilot E.Ktere podle vás je lepší,nebo kvalitnější?Becker se mi libi v tom jak sedi do oktavky jeko by byl origo a dva tunery(ladí ani o tom nevíte).Na Blaupunktu me laka navigace.Diky za kazdou reakci. http://www.ahifi.cz/autoradia/becker-grand-prix-7992.html http://www.bestelshop.cz/index.php?stat=pr...ce=13&mod=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Mas urcite Grand Prix? Ten je snad vzdy s Bluetooth. Jinak GrandPrix mam taky v aute a co se tyka tuneru tak je super, asi maloktery radio ma lepsi. Zalezi co od radia ocekavas. Blaupunkt ma taky vynikajici tunery, nevim jesi ma tenhle model taky dva ale i tak bude jiste kvalitni. Nemuzes srovnavat radio s a bez navigace zalezi jesi ji potrebujes nebo ne. Jinak co vim tak u Blaupunktu mirne pokulhava kvalita prehravani CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 ...podle mě tady není jiná volba než Becker...spolu s Nakamichi patří na špici...jen se podívejte jak strohá jsou svým designem...ale tady jde o zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Omlouvan se je to http://www.mh.cz/becker-mexico-pro-7937.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Urcite bych si nechal Beckera - ta radia mam hodne rad. Muj nazor je, ze jsou o moc lepsi nez Blaupunkty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Já bych asi rozhodně sáhnul po Blaupunktu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Nechaj si beckera a dopln to externou navi, mozes ju pouzit aj inde ako len v aute a lahsie zozenies mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ja by som bral beckera. Kupil som auto kde bol namontovany becker traffic pro high speed co je myslim dost stare radio, ale ten zvuk bol na super úrovni a tuner perfektný. Vymenil som ho za Alpine IDA X300 koli USB a MP3 zvuk je super, ale rozhodne tento krok bola degradacia audia v aute. Tá alpina ma fajn zvuk a tý co nepoculi beckera tvrdia ze je the best ale oproti beckerovi je to dost zlé. k Blankpuntu sa neviem vyjadrit, nemam s nim skusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 ...danone...proto jsem napsal co jsem napsal...i když mám Alpine... a rádia Becker myslím používá i BMW do svých modelů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.