jirka1022 Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 Zdravím, mám OII MR 2005, najeto 127tis. čili rozvody bych měl už udělat co nejdřív, ale jde mi o to kde? Díly si koupim na vrakáči v Praze Vršovice, ale kam to dát, aby to udělali dobře?? Znáte něco v okolí Rakovníka nebo Lovosic, kde jsou schopní a udělají mi to dobře i když budu mít svoje díly?? Znáte to, přivezu svoje díly, oni přijdou o prachy a udělají to naprd, a pak případnou poruchu budou svádět na špatné moje díly:) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 Ty budeš kupovat díly na vrakáči jo????? To tam nech to co tam máš a bude to to samý ne? Já jsem si koupil svoje díly a dal do servisu v Jincích, udělali mi to bez řečí a kvalitně, koukal sem jim přes rameno. A tam ani nic nekvalitně nedělaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 No nevím jestli bych zrovna rozvody riskoval z vrakáče.Si myslím že rozvody si zaslouží být origo, nebo druhovýroba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 MABA+SNIPER Na vrakaci v PRAHE Vrsovice predavaju aj nove diely -rozvody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka1022 Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Jsem rád, že alespoň někdo se mě zastal. moje otázka zněla, kde v okolí Rakovníka nechat udělat rozvody a né jestli kupovat materiál na vrakovišti. Je vidět, že jste na vrakovišti v praze nebyli. Mrkněte na http://www.maxi-l.cz/ a pak se teprve vyjadřujte. Zde mají i nové díly, originál škoda, žádná druhovýroba a za poloviční ceny. Neoficiálně se mluví a "půjčených" věcech přímo z Boleslavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 V tom případě ano.Jsem tam totiž viděl prodej i staršího zboží(web).Řeknu to jinak.U mě jsou rozvody věc na které nešetřím.Rozvody origo servis, jen kvuly záruce. A rozvodovou sadu jsem si přivezl sám, dokonce i s vodní pumpu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka1022 Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 V tom případě ano.Jsem tam totiž viděl prodej i staršího zboží(web).Řeknu to jinak.U mě jsou rozvody věc na které nešetřím.Rozvody origo servis, jen kvuly záruce. A rozvodovou sadu jsem si přivezl sám, dokonce i s vodní pumpu. Jasný, takže svoje rozvody i pumpu a origo servis, tak nějak jsem si to představoval, ale právě chci vědět kterej origo servis je v pohodě (v okolí Rakovníku) Protože vim jaký servisy jsou, bohužel i origo. Měl jsem tu možnost se seznámit blíž a bez osobní účasti si už nenechám ani měnit olej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 (editace) Tak známej měl docela s tou jejich "originální" sadou problémy... Po třech měsících začla téct pumpa a jelikož je to tam všechno "bez papíru" reklamace v háji a dvojí práce + cena za novou pumpu a to se ještě modlí, aby ty rozvody byly o.k. a ne nějakej polskej plagiát... Nechápu, že máš potřebu ušetřit 5 stovek, oproti prověřeným e-shopům s origo dílama. Jinak šikovnýho mechanika mám. Má dílnu v objektu nákladovýho nádraží (není to autorizák), cena super a práce vždycky dobře odvedená, tak kdyžtak napiš SZ a pošlu ti kontakt Editováno: 5. Říjen 2010, autor: Petris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Ahoj,mám takový dotaz,motor mám BKC.Výměna rozvodů při 120000 km.To je jasný,ale koupím nové rozvody a ty se budou měnit opět po 120000 km nebo po 150000 km? Myslím si,že když jsou novější,tak asi po 150000 km.Nebo záleží opravdu jen na kodu motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_HH Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Ahoj všem, před dvěma měsíci jsem koupil Škodu Octavii 1.9.TDI; 77 Kw, mám najeto 85.000 km a chtěl bych se zeptat, při kolika tis.km mám nechat vyměnit rozvody. Ze servisní knížky moc moudrý nejsem, poradíte mi? díky jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kominor Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Řekl bych že při 120 000 tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 pokud je jistý, že má poctivých 85 tisíc tak při 120 tis. ...jestli si nejsi jistý bo jsou bochybnosti pak bych je radši vyměnil hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Ahoj všem, před dvěma měsíci jsem koupil Škodu Octavii 1.9.TDI; 77 Kw, mám najeto 85.000 km a chtěl bych se zeptat, při kolika tis.km mám nechat vyměnit rozvody. Ze servisní knížky moc moudrý nejsem, poradíte mi? díky jirka Taky jsem koupil 1.9TDI ,najeto 97000km. Rozvody se mění při 120 000km, ale nikdy nevíš kolik má to auto nalítáno, tak sem dal vyměnit rozvody hned. A vím jistě že mám 120 000km čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_HH Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Díky za odpověď, jsem si jistý tak na 90%, tak počkám do 100 tis. km a vyměním je. Ještě jsem zjistil problémek se stále praskající pojistkou na vyhřívání zadního skla. Nevíte, co to může způsobovat. Právě jsem tam dal pojistku 25 A a okamžitě při zapnutí vyhřívání praskla. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Rozumné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host a_sdfg Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Díky za odpověď, jsem si jistý tak na 90%, tak počkám do 100 tis. km a vyměním je. Ještě jsem zjistil problémek se stále praskající pojistkou na vyhřívání zadního skla. Nevíte, co to může způsobovat. Právě jsem tam dal pojistku 25 A a okamžitě při zapnutí vyhřívání praskla. Jirka Ahoj, silnejsie poistky by som Ti neodporucal davat. Skor hladaj riesenie, preco to nejde s tou ktora tam ma byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Peřina Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 do roku 2007 po 120000 a od 2007 vyse se meni po 150000, dokonce v autorizovanych servisech se vodni pumpa meni az pri kazde druhe vymene... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 v autorizovanych servisech se vodni pumpa meni az pri kazde druhe vymene... nie vo všetkých.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Ahoj....chtěl bych se zeptat...po kolika letech měnit rozvody???Je to nějak předepsáno??? 120 tis se najede většinou do 6-7 let, ale já mám 7 let starou O II která má 64 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 6 rokov....a máš pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Je to MAX 5 let,nebo ujeté kilometry,podle toho co nastane dřív....tak jako s olejem,1 rok,nebo 15tis km. 7 let je moc,ty řemeny taky stárnou,zkus nechat 7 let na autě pneumatiky nebo stěrače, a uvdíš co se s nima za tu dobu stane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 No....můj technik mi říkal že třebas fordy maj 5 let...ale když to vezmu že na servisní prohlídky by jsi měl jezdit 1x rok = 15 tkm nebo 1x2 roky = 30 tkm tak by ten řemen měl bez problémů vydržet 8 let...nebo se pletu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Pokud se domnívám správně, tak se uvádí 6 let nebo /120 tis.km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Dovolím si citnout výňatek z článku jednoho úpravce TDI motorů: "po každých 100 000km, nebo pěti letech mění komplet rozvody i vodní pumpu" Mám auto dovezený z Německa a i tam je to takto s autorizovaného servisu škoda podle štítku nastaveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rx6 Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 taky si dovolím konstatovat, mám model 2008 1,9 TDi a interval výměny je stanoven už na 150Tis km...dle servisu i servisní knížky, mrkněte na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.