Publikováno Březen 14, 200916 r Potřebuju trochu helpnout - nikde jsem nenašel jak udělat to, když ovladačem teploty u spolujezdce změním teplotu, tak jak to vrátit abych mohl zase obě zóny ovládat ze strany řidiče (default po zapnutí).
Březen 14, 200916 r Autor Climatronic sice nemam, ale pokud mas ten z FL, tak zkus tlacitko DUAL Kdyby jej tam měl tak ho použiju, bohužel OII předfacelift to nemá Upraveno Březen 14, 200916 r od xkali
Březen 14, 200916 r Vrátí se to zas na obě zóny najednou při vyp.a zap.zapalování....MOžná i jinak,ale to jsem nikdy neštudoval.
Březen 14, 200916 r Podržíš tlačítko auto cca 10 sekund a opět kontroluješ obě dvě zóny...22°C se ti nastaví pro obě a zase nastavuješ od řidiče...
Březen 14, 200916 r Ferda25: to se jedná u OII předface? Mě se to nikdy nepovedlo rozhodit a tak proto se ptám.Nerozumim tomu-můžeš to prosím vysvětlit
Březen 14, 200916 r To Romarioo...jo jo před face...jedeš a každej si šteluje jak je libo a pak máčkneš auto a držíš tak dlouho až se ti nastaví 22°C na obouch a zase si pak nastavuješ od řidiče obě strany najednou...No a když máčkneš AUTO + ECON tak ti to zobrazí °F....
Březen 15, 200916 r jen se zeptám, je znát jiné nastavení vpravo a vlevo? myslím pocitově, používáte často nastavení rozdílných teplot vpravo a vlevo? ptám se z důvodu mé nezkušenosti s tímto, vždycky jsem měl jen klimu pro celé auto, tak bych rád věděl, jestli je dvouzónový climatronik něco extra proti klasickému climatroniku
Březen 15, 200916 r Mám dvou zonovou klimatizaci a rozhodně to moc znát neni.Když se nad tím zamyslíš tak to celkově ztráci logiku když se ten vzduch z obou části pak smíchá
Březen 15, 200916 r dvouzonova klimatizace je paradni, neni to o celkove teplote v aute. Ale o tom, ze treba na ridice fouka chladnejsi vzduch a na spolujezdce teplejsi a vyhovuje to oboum. Je jasne, ze se to pak smicha a vysledna teplota je jina ...
Březen 15, 200916 r No u nového face je to znát u starého jsem měl pocit jen, že to je pro oko...jen když porovnám rozdíl teplot ofuků při nastavení 2 rozdílných teplot na starém a pak na novém climatroniku...tak asi někdo začal myslet hlavou a foukat pro tu stranu malinko chladnější vzduch něž před tím a zase obráceně....
Březen 15, 200916 r Já tedy rozdíl nepoznám, ale je fajn, když si každý může nastavit teplotu jakou to na něj bude foukat. To s tím nastavením jsem tedy nevěděl.
Březen 20, 200916 r Taky se zeptám, ukazuje se na rádiu i zapnutí výhřevů sedaček, jako jiné povely ?
Březen 20, 200916 r Vsiml jsem si, ze Passat ma na climatronicu (ten starsi, co je na OII pred FL) na prostrednim kolecku tlacitko ON/OFF a DUAL, jaktoze tohle OII nema ?
Březen 20, 200916 r Ale jo, vyhrivani sedacek se na radiu ukazuje! Aspon teda na Columbovi... Tak Audience to fakt nema
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.