Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Potřebuju trochu helpnout - nikde jsem nenašel jak udělat to, když ovladačem teploty u spolujezdce změním teplotu, tak jak to vrátit abych mohl zase obě zóny ovládat ze strany řidiče (default po zapnutí).

Climatronic sice nemam, ale pokud mas ten z FL, tak zkus tlacitko DUAL

• Autor
Climatronic sice nemam, ale pokud mas ten z FL, tak zkus tlacitko DUAL

Kdyby jej tam měl tak ho použiju, bohužel OII předfacelift to nemá :(

Upraveno od xkali

Vrátí se to zas na obě zóny najednou při vyp.a zap.zapalování....MOžná i jinak,ale to jsem nikdy neštudoval.

Podržíš tlačítko auto cca 10 sekund a opět kontroluješ obě dvě zóny...22°C se ti nastaví pro obě a zase nastavuješ od řidiče...

Ferda25: to se jedná u OII předface? Mě se to nikdy nepovedlo rozhodit a tak proto se ptám.Nerozumim tomu-můžeš to prosím vysvětlit :help:

• Autor

Díky za radu - vyzkouším.

To Romarioo...jo jo před face...jedeš a každej si šteluje jak je libo a pak máčkneš auto a držíš tak dlouho až se ti nastaví 22°C na obouch a zase si pak nastavuješ od řidiče obě strany najednou...No a když máčkneš AUTO + ECON tak ti to zobrazí °F....

Ferda25: děkuju za vysvětlení kol5

jen se zeptám, je znát jiné nastavení vpravo a vlevo? myslím pocitově, používáte často nastavení rozdílných teplot vpravo a vlevo? ptám se z důvodu mé nezkušenosti s tímto, vždycky jsem měl jen klimu pro celé auto, tak bych rád věděl, jestli je dvouzónový climatronik něco extra proti klasickému climatroniku

Mám dvou zonovou klimatizaci a rozhodně to moc znát neni.Když se nad tím zamyslíš tak to celkově ztráci logiku když se ten vzduch z obou části pak smíchá :smich:

dvouzonova klimatizace je paradni, neni to o celkove teplote v aute. Ale o tom, ze treba na ridice fouka chladnejsi vzduch a na spolujezdce teplejsi a vyhovuje to oboum. Je jasne, ze se to pak smicha a vysledna teplota je jina ...

No u nového face je to znát u starého jsem měl pocit jen, že to je pro oko...jen když porovnám rozdíl teplot ofuků při nastavení 2 rozdílných teplot na starém a pak na novém climatroniku...tak asi někdo začal myslet hlavou a foukat pro tu stranu malinko chladnější vzduch něž před tím a zase obráceně....

Já tedy rozdíl nepoznám, ale je fajn, když si každý může nastavit teplotu jakou to na něj bude foukat.

To s tím nastavením jsem tedy nevěděl.

Taky se zeptám, ukazuje se na rádiu i zapnutí výhřevů sedaček, jako jiné povely ?

vyhrevy sedacek se neukazuji...mozna by mohlo toje pravda :)

Ale jo, vyhrivani sedacek se na radiu ukazuje! Aspon teda na Columbovi...

Vsiml jsem si, ze Passat ma na climatronicu (ten starsi, co je na OII pred FL) na prostrednim kolecku tlacitko ON/OFF a DUAL, jaktoze tohle OII nema ?

Ale jo, vyhrivani sedacek se na radiu ukazuje! Aspon teda na Columbovi...

Tak Audience to fakt nema :(

P.T.: zobrazuje sa to len na FL

2 Speeder&Bladik: Tak to sorry, to mne fakt nenapadlo.. :(

Jinak tu je foto z FL:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.