Březen 21, 200916 r Autor co jsem slyšel od jednoho známeho co provozuje motel, restaurace, tak říkal, že todle zařízení se uživí pokud má 30% obsazenost jinak téma je KAVÁRNY V OC CENTRECH, zatím jsem nevidel žádnou, která zeje prázdnoutou, pokud je tedy v úspěšném OC, ne v šestce
Duben 7, 200916 r urcite bych bral inspiraci i tady, super vyber, moc me tam chutna, super personal a to kdekoliv http://www.coffeeheaven.cz/
Duben 7, 200916 r Baurak : jojo taky souhlas, ale uz sem tu daval Starbucks, tak mi bylo receno, ze kafe z kelimku neee Ale ja jsem v tomto na tve strane !
Duben 7, 200916 r Autor o úspěchu kavárenských řetězu jako je Starbucks, Costa, Coffe Heaven, Coffee Company atd.. určitě nic špatného ale servírovat zrna, která se pražila několik měsícu před podáváním a ještě do kelímku za 100 to neni nic pro moje cafééé i když propaguju Costa Coffee !
Duben 7, 200916 r Kafe z kelimku neni nejhonosnejsi, naopak jsi s nim velmi mobilni a muj nazor je, ze i toto pomohlo k jejich proslaveni se, jelikoz ne uplne kazdy si da latte medium za 7petek Kazdopadne ze je dobre se musi s cistym vedomim nechat!!!
Duben 7, 200916 r jak tady někdo psal o to Kentucky cosik, jsem se tam tudle stavil v Budějovicích cestou na snídani a moc mi to nejelo. Prostě klasický žrádlo je klasický žrádlo. To už je lepší i párek na Shellce.
Duben 8, 200916 r Baurak : jojo taky souhlas, ale uz sem tu daval Starbucks, tak mi bylo receno, ze kafe z kelimku neee Ale ja jsem v tomto na tve strane ! ono je taky kelimek a kelimek ze me max vyhovuje, ze si to proste vemes a mas to sebou na cestu jak do auta, tak na prochazku a jeste je to vyborny. a mozna pro nexuse jsem nemyslel primo ten system kelimku, ale spis vyber jaky je atd
Duben 8, 200916 r Autor jojo jsem otevřený každému, podle infa, co jsem slyšel od lidi, co se v tomdle prumyslu pohybuji se chysta Coffee Heaven k odchodu z republiky
Duben 8, 200916 r jojo jsem otevřený každému,podle infa, co jsem slyšel od lidi, co se v tomdle prumyslu pohybuji se chysta Coffee Heaven k odchodu z republiky to by me mrzelo moc, pac me tam chutna a rad tam chodim mam tam i kartu na sbirani korun a pak je mozne si tam za to nakoupit tak to snad vydrzi a neskonci
Listopad 22, 200915 r Autor Nexus:Jak to vypadá ? Už funguješ ? nefunguju, centrum bude dostavěné a otevřeno na podzim roku 2010.
Červen 19, 201114 r Nexus:Jak to vypadá ? Už funguješ ? Jsem našel pronájem kavárny v mladé Boleslavi,to nejsi ty ? Viz zde: http://www.gastroreality.cz/pages/inzerat/inzerat.php?id=490
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.