Přejít na obsah

KAVÁRNA, RESTAURACE, BAR


Nexus

Doporučené příspěvky

Tam kam chodím,tak ta je v obchodním centru.Přes víkend je tam míň lidí,ale není to zase tak hrozné.V pracovní dny to tam bývá plné,je to dohoramy s restaurací a pizzerií.Ještě v pátek odpoledne to tam taky bývá hodně obsazené.Nějaké poklesu jsem si nevšiml.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Delam v gastronomii a hotelovem provozu jiz radku let a mohu rici, ze to postupem, kazdym rokem klesa jak kvalita, tak kvantita klientely, pokud chce clovek udrzet klientelu, musi mit mozek, snizit ceny ci delat akce atd...

Co se baru tyce, je to o tom samem, lidi vice hledi na penize, tipy poklesly tez, konzumace kdyz je tak v ne velkem... Mluvim za hotel, ne za spelunku s pivem za 17,-

:help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak samozrejme, ale snad kazdemu je blizsi politika takova, ze miti napr. pivo za 60,- a ,it na nej 10 lidi denne je horsi, nez ho dat za 35,- a mit 5x tolik hostu ;)

S tim co pises je to naprosto logicke, snizili jsme ceny double a jsme nyni jak hotel v BIBIONE.... Ale lepsi obsadit ICKAMA nez mit vyssi ceny a byt poloprazdny... Nekomu toto nevoni, u nas to tak funguje ;) Tim padem se stale muzeme chlubit i celkem slusnym procentem celkove obsazenosti... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne kdepak, franchise je moc pro mě složitý, časem bych ho určitě chtěl, ale pro začátek si vystačím se sojí značkou. Ještě to není jisté, přští týden posíláme prezentaci na vedení center a pak se uvidí.

Zatím je to sen, ale chceme to uvest do reality a to co nejlépe to půjde.

Rád využiju kařždou radu a podobně, nebo především nápad!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak v této "době", kdy to bude lepší... pít a jíst se bude pořád, sice zisk na prd, ale jako objekty v obchodních centrech na tom budou stále lépe jak nekde na "wiederholzi".

co bych měl říci více?

jednodušše:

Kavárenský řetězec nabízející českou kávu, která zahrnuje kolem 40ti druhů kávových nápojů, k dispozici jsou nejméně dva druhy kávy, a to od světle pražené dovážené z etiopie až po tmavé kávy z brazílie a konvenční italské espresso směsi. Za poznámku však stojí, že kávová zrna jsou pražena, tak aby k zákazníkovi došla co nejčerstvější => maximálně 14 dní staré. Kávové nápoje servírujeme buď na místě nebo tzv. "take away".

Mimo jiné nabídka zahrnuje dezerty a to jak klasické, tak i speciální jako je tiramisu atd.. včetně medovníku. Dále je v nabídce 48 druhů zmrzliny z nichž je k dispozici vždy 16. Dále pak zmrzlinové dezerty, poháry, ovocné, zmrzlinové, mléčné, alkoholické, nealkoholické koktejly. Mezi dalšími produkty pak zákazníci naleznou italské sandwiche panini nabízené ve třech řadách od vegetariánských až po pravé italské.

Nevím , co bych ještě dodal. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to mi staci, ale rceni pit a jist se bude porad je trefne, ale ne uplne vystizne... Kdyz nebudou prachy, jist se bude, ale AKCNI zbozi z hyperalbertu a hypernov, jiste ne nekde v restauracich se 400% prirazkou nez je cena porizovaci ;) A tam to prave nyni i speje.. Jen nekdo si muze dovolit jit s rodinou do restaurace na veceri (nemluvim o menu za 9petek) ;) nebo na kavicku za 50,- kdyz si ji doma udelaji treba za 15 (dolce gusto apod. machiny...)

Kazdopadne Ti preji at to jde co nejlepe, sam sobe taky :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj to je jasné, každopádně jen čas ukáže jak to bude, lidi peníze maj a peníze mít budou, do kaváren většinou nechodí ty, co už výpoved dostali, navíc pokud nikdo nebude mít peníze, tak nic nebude :) uvidime, zatim se orientujeme jen na krajský města a cena kávy se pohybuje od 30 - 70 korun, navíc blízko hranic se SRN :) uvidímě, každopádně žiju v okrese, kde je 15% nezaměstnanost, ted zavřeli tři továrny a restaurace a kavárny beze změny :)

a když se zeptám, jak moc se změnili Vaše tržby? a pokud mohu vědět lokalitu a skladbu klienteli?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle téma je pro mě zajímavé. Chtěl bych také něco sehnat v Plzni pro mého otce. Kavárna, restaurace, hospoda, jídelna.. Nejlepší se mi jeví možnost kavárna a nebo hlavně jídelny. Uvařit a vydávat jídla přes oběd. Ceny nejsou přemrštěné a lidí chodí, když bude jídlo dobré.. Už jenom něco sehnat. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 Nexus: mám dvě střední, tak se živim dvěmi povolání (hotelovka, elektro)

v tvém projektu ti držím palce, koncept máš hezkej, jen si neudělej pobočku, někde, kde je už Mc fastfood, co znám lidi z branže, tak mekáče odvedli hodně lidí a vychovali si tu už jednu generaci, která ej na to zvyklá.

Přes všechno se přeneseš, ale nejhorší bude personál, na jednotlivých pobočkách budeš muset mít vedoucí pracovníky, co znáš a plně jim důvěřuješ, jinak ti to buď přes veškerou snahu rozkradou nebo bude pokulhávat kvalita služeb. Je divná doba, hodně lidí si neváží vé práce, takže i kdyby si jim dal x násobný plat, tak stejně budou stále stejní... je pravda, že po určité době se ti to procedí a zbydou ti jen ti dobří, ale do té doby to bude trošku maso.

vím, že to zní hrozně pesimisticky, ale lepší jak ze tmy dostat facku.

Být to po mém, tak začnu 2 provozovny, kde chvilku budeš a vychováš si tam dobrý personál, který pak posléze budeš moct použít dočasně jinde, aby vychoval zase jiný personál (viz fa Ptáček - instalaterske potřeby, 1. bylo Brno, teď má asi 15 poboček a všude jsou nějací brňáci, aby to zajeli)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nas logicky sly trzby dolu, jelikoz jak je znamo ICKA a ESP co jezdi nyni nejvice jsou znamy svou AQUA DE LA PUMPA A JESTE K TOMU FONTANA :D takze oproti drivejsku, kdy jezdilo mraky, da se rici 80% GB a 17% sever je to mnohem, mnohem horsi. Jelikoz ruka ruku myje, neni to jen BAR, ale i dalsi strediska, jako je PORTRAGE a RECEPCE. Hotelovy bar se vsak neda srovnavat s bareckem nekde mezi CZ lidmi, k nam cizek nezavita, pokud ano, je to svatek ;) Lokalita je centrum matky mest! ;)

To co rika rolbař, pod to se podepisuji, to je naprosta pravda, s perzonalem je to dost bidne! Rika se, ze lidi nemaji praci, ale me se spise zda, ze ji nechteji (mluvim o kuchtach a pinglech) jelikoz sehnat nekoho normalne mysliciho a zrucneho, trosku spolehliveho je vicemene ukol nad lidske sily, nebo vidim kolem me jen smulu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...