marecek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ahoj, mám následující problém a chtěl bych vás tímto požádat o radu. Stalo se mi následující: - na cestě do německa (po dálnici) mi po sešlápnutí plynu auto nejdřív cuklo (jakoby bez výkonu), poté ale akcelerovalo normálně dál - druhý den ráno po nastartování motoru (garáž) mi při volnoběhu začaly létat otáčky - padaly pod 800 a pak zase vylétly k 1500 a zase spadly - to vše v cca 3-5 vteřinových cyklech - auto pak při přidání plynu vždy na cca 1 vteřinu ztratilo výkon, pak ale v akceleraci pokračovalo (v podstatě na všech převodech a rychlostech), žádné padání do nouzáku jak se tu popisuje při problémech s turbem Při jízdě večer domů již bylo zase vše v pořádku, i když mi přišlo, jakoby motor neměl výkon/tah jako předtím (čistě subjektivní pocit, každopádně již ale žádné cukání) nevím jestli to s tím souvisí, ale natankoval jsem v čechách u hypernovy a říkám si, jestli to nemůže být špatnou naftou. Předem díky za vaše rady, Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Zabudol si par podstatnych veci: - motorizacia - modelovy rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Zabudol si par podstatnych veci:- motorizacia - modelovy rok Je uvedeno v popisu, ale pro upresneni je to TDI/81kW/1998. marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Zkus nejakej cistic do nafty. A popripade na diagnostiku. Mohlo by to delat cerpadlo... A ona spatna nafta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Já měl stejnej problém u svoji 1.6ky. A bylo to čidlem teploty u motoru.Ukazovalo snad o 10 stupnu víc takže ted v zimě se to projevilo když to místo 0 nebo mín ukázalo nad nulou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj, díky za Vaše odpovědi. Jinak se startem a cukáním to po natankování jiné nafty přestalo, každopádně mi přijde, že auto má stále nižší výkon a i při 3000 ot/m je tah nic moc (oproti dřívějšku). Zkusím tam před příštím tankováním nalít ten čistič nafty. Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.