Volvak Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Schánim čísla dílů nebo kdo mi poskytne VIN najdu si to sám v etce. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 je toho tady dost - nejlépe koupit bouračku a přeházet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 to máš pravdu že tu toho je dost, ale né 16V 55kW aua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Co konkrétně scháníš?Chceš si dodělat klima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Vše okolo motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 tohle jsi četl? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...75&hl=klima čísla dílů jsem tam sice nepsal, ale je tam vyjmenováno vše co se musí vyměnit. Takže pokud máš etku, tak pak stačí dohledat příslušný díl pro tvůj motor a "vozidla s klimatizací" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 jasně že četl teď už jenom sehnat věci chybí mi už jenom věci kolem motoru.Čísla mám jenom ty věci sehnat to je horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.