deko Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) Ja menil jen zadek. Predek nejde, viz. prispevek "Jak je tu uvedeno: 8N0 407 181 B cena cca 500,-/ks fotka je tu taky. Pokud by někdo chtěl vyměnit i přední silentblok, tak ten by měl zůstat "origo", protože R32/TT má jiný rozměr - větší = nejde nalisovat. Řešilo se to na několika zahraničních forech. " http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...rflex&st=25 Editováno: 15. Duben 2009, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 čau prosímtě ty malé přední jsi koupil jaké?také TT nebo jiné?děkuji cao ty male jsem koupil TRW .. staly snad kolem kilca kus ... a kdyz sme je vymenovaly tak stare byly v pohode ty tak neodchazeji jak ty zadni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Jojo. Neodchazeji. Taky jsem je mel v poho, ale uz byly koupene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia wrc Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Jojo. Neodchazeji. Taky jsem je mel v poho, ale uz byly koupene. Tak jsem si objednal ty Revyse zadní na prední ramena a na zadní nápravu. Ale dodávka nejak vázne, u¨z jsem 2x urgoval, pan Kmonicek sliboval, 5 týdnu v pr.... a kde nic tu nic. Jaké máte zkusenosti s dodávkami zbozi od Kmonícka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Zdar chlapi, objednal jsem si u Revyse ty silentbloky, na přední nápravu zadní a pak ještě na zadní nápravu. Ale je tu jeden problém. Volal mi pan Kmoníček a že prý ty silentbloky zadní nápravy jsou na Octu I dva typy (původně myslel, že je jen jeden, ale ve škodovce mu řekli, že jsou dva typy). Liší se výškou, venkovním průměrem a možná i průměrem díry. Nevíte náhodou někdo jaké rozměry se do jakého modelu dávají??? Já mám 1,8T r.v. 1999. Nevím zda to souvisí s facem nebo ne. Jinak vyrobit to prý není problém, když má předlohu tak je to druhého dne. Ještě k těm zadním na přední ramena, nejsou taky náhodou dva typy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Tu mas aj foto navod na vymenu , na druhej strane su uz silentbloky z audi TT http://www.skodaforum.sk/vymena-prednych-t...bloku-t815.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Tak ja uz muzu porovnat castecne silenbloky od Ryvese a z Audi TT. Z TTcka jsou o neco mekci, auto funguje taky pekne, je o neco pohodlnejsi, jsou mene citit razy do volantu. Jen uvidime jaka byla vydrz, na ty od Ryvese jsem najel cca 50 tis Km, tak uvidime co ty z TTcka, ale spousta lidi mi rikalo, ze vydrzi dele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Zdar chlapi, objednal jsem si u Revyse ty silentbloky, na přední nápravu zadní a pak ještě na zadní nápravu. Ale je tu jeden problém. Volal mi pan Kmoníček a že prý ty silentbloky zadní nápravy jsou na Octu I dva typy (původně myslel, že je jen jeden, ale ve škodovce mu řekli, že jsou dva typy). Liší se výškou, venkovním průměrem a možná i průměrem díry. Nevíte náhodou někdo jaké rozměry se do jakého modelu dávají??? Já mám 1,8T r.v. 1999. Nevím zda to souvisí s facem nebo ne. Jinak vyrobit to prý není problém, když má předlohu tak je to druhého dne.Ještě k těm zadním na přední ramena, nejsou taky náhodou dva typy? pokud vim tak se liší jen 2kolka a 4kolka ta ma jinou napravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 (editace) na zadní nápravu se u dvoukolky lišily a to že měly buď plastový(takový silonový) vnější kroužek, ten má větší průměr asi o tři mm , ale podá se při lisování a nebo asi kovový asi?... a ten ten v nápravě nalisován podobně jako zadní silentblok předního ramene. Ale co ve škodovce nabízejí současně, to nevím. Oba by měly být vzájemně zaměnitelný. Jinak já jsem si dnes pořídil nový na předek z TT za poměrně dobrou cenu... na skladě je neměli,ale do druhýho dne přisly Editováno: 29. Květen 2009, autor: dadaoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Ahoj všem, tak mám na autě konečně namontované JK Revysy, na přední nápravě zadky a na zadní nápravě. V kombinaci s HP čkama (mám sníženo o cca 2cm) to jede jak motokára. Supr to drží stopu, zatáčky o 20km/h větší rychlost (víc sem si zatím netroufl), při brždění žádný kroucení apod. Podélný nerovnosti na silnici necítím, příčný samozřejmě jo, páč je to přece jenom tvrdší než origo. Zatím jsem s tím najel asi jen 200km, ale už první jízdní dojmy jsou super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 JK Revys dělá i na zadní nápravu jestli jsem pochopil dobře? Jestli jo, tak už jsem asi konečně našel to co tam dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 JK revys dělá všechno co budeš chtít já teď vyhodil do koše powerflexy a dal taky JK revys a paráááda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 (editace) Kolik jsi najezdil na powerflexech, stav ? Zajímá mne to, protože se z ních dělá doslova "kosmický" produkt... Editováno: 2. Červenec 2009, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 necelých 30tis.. vyhodil jsem to proto,protože mi jeden pořád vylejzal z ramene a rameno bylo opřený o nápravnici a kov na kov nedělá moc hezkej zvuk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jariis Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Má tu někdo zkušenosti se značkou Strongflex ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.