Johanson Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Hoj Pánové prosím Vás mohl by mě někdo poradit čím může být že na své oktě 1.6 74kw AKL 98 sem měl dneska problém vyřadit ? Dneska jsem chtěl odjet od baráku,a nemohl jsem vyřadit kvalt! Pedál spojky šel normálně. Něšlo vyřadit,ani přeřadit nic jiného.Auto jezdí v poho bez nějakých problémů, to samé řazení+ spojka. Díval sem se jestli není vidět někde ůnik kapaliny,ale ani u jednoho válečku sem nic nenašel-vše suché. Kapaliny dostatek,pedál chodí v pohodě.Táhla jsem mazal. Po chvílce co jsem si ještě hrál s šaltrpákpu vyskočila zpátečka,a vše chodí pěkně jako dřív! Auto jsem byl projet ,a v poho.Douhám že už se to nebude opakovat, nebo že to nevbyla teprve předzvěst něčeho horšího. Může mě někdo říc co to znamenalo ????!!!! Popřípadě co to mohlo být za příčinu:??? Dík ALL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hondaaa Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jestli to ještě udělá tak vyměn olej v převodovce,mě to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Totéž - hlavně zpátečka, fakt jsem jí nemohl vyřadit, ještě jsem sundaval dekl řadičky, myslel jsem si, že se mi kousnul Construct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayd Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 mam stejny problem na golf IV, vetsinou na zpatecku..uz se mi to parkrat stalo, jsem to pripisovat tomu, ze jsem stal mirne z kopce..takze teda zkusit vymenit olej?no je pravda, ze mam 230t km..takze by asi chtel no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kourap Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 dělá mi to samé.zjistil jsem,že na tom řadícím segmentu co je na hoře na převodovce je takaková plastová kolejnice která jezdí po železné kolejnici.praskla a tudíž když dám zpátečku tak se tam šprajcne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladik5 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Mě se stává též to samé. Dnes jsem chtěl odjet od baráku a dalo mi hodně zabrat než jsem vyřadil. Nakonec jsem malinko couvnul a pak šla zpátečka vyřadit sama. Myslím že to ale olejem nebude, protože mám octavii Tour 1,6 75kW 2měsíce starou najeto 2500km :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak to už pak pouze vyměnit auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 A vyřešil si to nějak ? Mně to teď začalo na autě naprosto stejně ! Mam 81kw 2003 a po tom, co mi v servisu přetěsnili hlavu motoru + ho umyli, se mi stavá, že když přes noc necham zařazenou zpátečku, tak jí ráno nevyřadim ani silou. Stačí ale jen o fous covnout a de ven naprosto v poho. Taky mi ale začalo blbnout, že mi de někdy blbě zařadit trojka. Vždy, jako by se ta páka o něco zasekla. Prosím o radu, docela mě to s*re Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 snáď to za 3 roky vyriešil,ale či ti odpovie neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnf Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Koukám, problémy s vyřazením zpátečky tu jsou popsány, ještě by někdo mohl posat čím to je způsobeno či jak ten problém odstranit, ale vzhledem ke stáří topicu se tomu tak asi bohužel nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 V mém případě to zmrvili soudruzi v author servise tim, jak mi umyli motor a evedentně i další věci, co umejt neměli ! Omlátil sem jim to tam o hlavu a promazali mi nevim, jestli to napíšu správně "kulisu řazení" je to takovej pohyblivej bazmek vedle motoru a okamžitě bylo po problému. Samo mi také navrhli výměnou oleje v převodovce a pač to nebyla velká investice, tak sem je to nechal udělat (700kč) ale bylo to zbytečné. Autí od té doby řadí naprosto bez problému a ani ta zpátečka už mi tam nezatuhává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Parkuju z kopečka a byl jsem vždycky zvyklý se starým autem řadit zpátečku. Když jsem koupil oktávku, tak jsem parkoval stejně a párkrát jsem nemohl ráno vyřadit. Vyřešil jsem to tak, že jsem začal parkovat se zařazenou jedničkou. Od té doby mám klid . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnf Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 (editace) Jenže Construct zamyká pouze tu zpátečku, takže řadit jedničku bych mohl pouze bez uzamčení, což se mi moc nezamlouvá. No ještě zkusím řádně promazat ten pohyblivej bazmek a uvidím, i když jsem to již jednou prostříknul olejem, ale zlepšení jsem nepozoroval Editováno: 24. Říjen 2012, autor: pnf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Jasně. Já žádný zámek zpátečky nemám, tak je jedno jakou rychlost zařadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chajdy2 Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Oživím toto staré téma... Také se mi stává, že nejde vyřadit zpátečka oct 1.8 20V. Olej je vyměněný. Ostatní rychlosti v pohodě, jen zpátečka tam někdy zůstane a je jedno jestli je auto zahřáté nebo studené. Tak mě zajímá, zda už někdo tento problém vyřešil? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hbu Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Dobrý den, nešla mi vyřadit čtverka na Oktávii 1,9 TDI, r.v. 2006. Prosím o radu, co by to mohlo být . Dik. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warrior Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 (editace) Dobrý den, mám problém z vyrazenim zpátečky. Vše funguje jak má ale pokaždé když couvam tak už jí nevyřadím. Musím vždy někomu říct aby mi sešlápl spojku a ja rukou vzít za tahlo v prostoru motoru abych ji odblokoval . Stalo se vám to někomu, čím to může být? Octavia 1.8T 20V... Díky chlapy... Editováno: 16. Srpen 2021, autor: warrior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 Hm, co se tak podívat na ovládací bowdeny, nebo přímo jejich seřízení, nejlépe v autorizovaném servisu, nebo se podívat přímo na kulisu řadicí páky? Pro ně to nic složitého, drahého a náročného není, laik by se do toho neměl pouštět. Pokud to tam jako závada nebude, tak jedině rozdělat převodovku, no a tam to již bude spíše pálka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.