florenc007 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Dobrý den, předem chci říct, že jsem tady pročetl všechny příspěvky o turbech, ale nikde jsem nenarazil na stejný problém jako mám já. Takže klasika, nastartuju jedu klidnou jízdou a až je motor zahřátý a já chci zrychlit tak mi vypne turbo. Většinou se vypne tak při rychlosti kolem 170km/h. Po vypnutí motoru a opětovném nastartování turbo jede. A teď ten trochu jíný problém. Když vypne turbo tak mi teplota klesne na nulu!!! Ještě uvádím, že mám octavii r.v.98 s motorem 1,9tdi, ale větší turbo,větší interkoler, na brzdě 113kw. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Chce to na vag a nalogovat, vše kolem turba překontrolovat, ale asi bude problém s elektrikou. Budeš muset za někým kdo rozumí autům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.