Challanger Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 caute....tak lamal som si hlavu a.... teraz mi radio hraje aj ked tam nemam kluc cize casto sa mi stalo ze baterka ko.....zabudam vypinat.....a ked som to zapojil original ako to ma bit nefungovalo to.....takze chcem sa opitat na co by som to mohol napojit ako ten jeden kablik aby to fungovalo iba s klucom...aby som neposkodil nic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 zober si hocijaky meraka a najdi si spinane plus. je tu o tom pisane v sekcii audio hafo. potom si ho prehod v iso konektore s trvalym plusom. "ako to ma BYT" je tvrde Y "opytat sa" je tiez tvre Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Challanger Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) no hej ten moj rodny jazyk.:.... ono je to tak ze som si to premeral a ten spinany plus kabel nejako nefunguje...tocim klucom ako blazon no nic.....ale napadla ma vec ci to nemoze byt tym ze som este nemal rozmotany zväzok... Editováno: 4. Květen 2009, autor: Woody Necituj předchocí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Challanger Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 totiz predtym mi niektore el. veci blbly v aute......musim este raz skusit......inac neviem cim to moze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.