italik Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 musim čekat asi 20sek. než žhaveni zhasne a to bylo dneska 12stupnu. Když nepočkam a začnu hned startovat auto v pohodě naskoči.Už dřiv občas hned nezhasla při teplem startu.Musel jsem otočit kličem zpatkya pří druhem pokusu ihned zhasla. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 asi cidlo teploty chladici kapaliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiiD Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Ahoj, taky mi začal haprovat ukazat teploty, někdy se vyšplha v poradku na 90 stupnu a nekdy se drzi dole nebo najednou ze 90 stupnu klesne na 40. Navíc mi kontrolka zhaveni jen vdzycky problikne, tak max pul sekundy, ale ze startovanim neni problem. Vag mi pise: 18025 - Kontrolka doby predzhaveni (K29) Preruseni/zkrat ke kostre P1617 - 35-00 - - Myslíte, že to může být způsobené taky tim čidlem? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 asi ti končí čidlo teploty nemáš náhodou daný facelift budíky nebo maxidot ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiiD Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Nene nic z toho nemám, začlo mi to z ničeho nic asi před 2 měsící. Zkusím ho vyměnit. Myslíš, že to čidlo má vliv na tu dobu žhavení? díky SiiD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xKamil Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Na OII 1.9 TDi mi bliká kontrolka žhavení. VAG říká u ŘJ motoru chyba spínače brzdového světla. Po vymazání poruchy kontrolka zhasne do doby, než se znovu šlápne na brzdu. Navíc jsem zjistil nefunkční třetí brzdové světlo. Brzdová světla ve skupinovkách svítí normálně. Mám hedat chybu v tom spínači, nebo spíše u třetí brzdovky. Hlavně se mi nezdá, že by kontrolkou žhavení byla signalizována porucha brzdových světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 jediné čo viem, že dosť často odchádza to 3. brzdové svetlo, s tou kontrolkou ti neporadím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Dělá to 100% snímač brzd.pedálu....na starých Passatech jsem ho měnil asi 5x..tam to byla nemoc a i brácha u předešlé OI měl taky to samé..pokaždé se to projevilo blikající kontrolkou žhavení a jednou i s tim mi přestala svítit všechna brzd.světla........U starých modelů toho snímače to šlo opravit(byl rozebíratelnej..stačilo v něm našponovat pružinku a zas byl pokoj,ale ty nové už nelze)..takže vyměn ten snímač,vymaž závadu a bude to o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xKamil Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Dělá to 100% snímač brzd.pedálu....na starých Passatech jsem ho měnil asi 5x..tam to byla nemoc a i brácha u předešlé OI měl taky to samé..pokaždé se to projevilo blikající kontrolkou žhavení a jednou i s tim mi přestala svítit všechna brzd.světla........U starých modelů toho snímače to šlo opravit(byl rozebíratelnej..stačilo v něm našponovat pružinku a zas byl pokoj,ale ty nové už nelze)..takže vyměn ten snímač,vymaž závadu a bude to o.k. Tak výměna spínače nepomohla, odpoledne mrknu na tu třetí brzdovku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyDudu Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Na OII 1.9 TDi mi bliká kontrolka žhavení. VAG říká u ŘJ motoru chyba spínače brzdového světla. Po vymazání poruchy kontrolka zhasne do doby, než se znovu šlápne na brzdu. Navíc jsem zjistil nefunkční třetí brzdové světlo. Brzdová světla ve skupinovkách svítí normálně. Mám hedat chybu v tom spínači, nebo spíše u třetí brzdovky. Hlavně se mi nezdá, že by kontrolkou žhavení byla signalizována porucha brzdových světel. Mi bliká taky kontrolka žhavení, po prohlídce v servisu a napíchnutí na PC mi sdělili, že mi nejde topení v levem zrcádku. a přitom mám týden po výměně žhavících svíček. Taky jsem to nechal smazat jako chybu ale pořád mi to bliká. Nechal jsem to přechipovat a chybu to začalo házet až po odpojení kabelu. Po opětovném vymazání chyby se kontrolka ne a ne vypnout, tak jsem zvědavý jaký tam je problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xKamil Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Tak beru zpět, výměna snímače brzdového světla opravdu pomohla. Po prvním výmazu tam chyba naskočila znovu, po dalším staru už bylo vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 hádam ti to vydrží bez poruchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 (editace) mužete mi poradit nebi po připadě nafotit misto kde je umistěn ten snínač díky Editováno: 2. Květen 2009, autor: dukar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 (editace) viz.obrázek Editováno: 2. Květen 2009, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) Díky za obrazek.ve vagu mi to píše chybu spínač brzdových světel nebo spínač brzdového pedálu je to ta sama součastka nebo je to jinde umistěné?chyba 016955 Editováno: 3. Květen 2009, autor: dukar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Díky za obrazek.ve vagu mi to píše chybu spínač brzdových světel nebo spínač brzdového pedálu je to ta sama součastka nebo je to jinde umistěné?chyba 016955 Je to ten isty spinac. Je umiestneni nad brzdovym pedalom. Vid foto hore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 dnes jsem ho vyměnil je vše ok.prodejce řikal že ten spínač je čtvrtá nahražka za puvodní,jen doufam že už bude poslední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 všiml jsem si že na tom spínači je vyryto DELPHI.Myslel jsem že firma delphi vyrabí vstřikovače a další součastky pro renault.Ani se nedívim že to vubec nevydrží bo co vyrobi tahle firma je na ...... Třeba do vstřikovaču delphi udělal jeden mechanik díru hřebíkem , tak co asi vydrží . Mam i renaulta 1,5 dci a vím o čem mluvim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochlajz Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 asi ti končí čidlo teplotynemáš náhodou daný facelift budíky nebo maxidot ? I já mám tuto chybu -18025 - Kontrolka doby predzhaveni (K29) Preruseni/zkrat ke kostre P1617 - 35-00 - - a mám maxidot, co to znamená?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 pokud si nechal starou RJ motoru a dal si maxidot, tak to neznamená nic, resp je to normální, RJ motoru kontroluje analogový okruh kontrolky a ta u face budíků jde po CANu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurika Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Dobry den chtel jsem se zaptat mam o2 1.9TDI 77 KW nekdy mi zacne blikat zhaveni nekdy neblika nevite co s tim? nikdy ale nesviti jenom blika ........ deky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Koukni, jestli ti svítí brzdový světla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Necita Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 To jsem měl taky. Je to nějaký relátko, výměna za pár minut. Problém je v tom, že je dvojitý a spíná i brzdová světla, viz. Feela. Respektive je nespíná a nesvítí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grisko Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 dobrý den,mám stejný problém u stejného motoru..s tim rozdílem,že spirála buď nesvítí vůbec pak to nejde ani nastartovat..nebo se rozvítí a bliká-pak to taky nejde..když jí přemluvim tak funguje správně,ale někdy to hned chcípne..brzdové světla svítí,za jízdy taky žádné problémy..straší mě řídící jednotkou..( děkuji za rady M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.