octavia_66_tdi Vloženo 8. Září Sdílet Vloženo 8. Září Ať hledám, jak hledám, nikde nic ani mimo forum. Potřebuji od nějakého majitele vědět zda mu jde citigo startovat i bez spojky. Mám 2016 a jde to, takže buď normálka, nebo závada (spínač na spojce má, proměřením je funkční). A druhá věc, která by mohla mít spojitost, nezvedají se rozjezdové otáčky při pouštění spojky. U Fabie MPI 44kw to funguje, zařadím, pouštím spojku a ř.j. automaticky zvedne otáčky na nějakých 1200/min, aby se lepe rozjíždělo (klidně i bez plynu) Mělo by to být u Citigo také funkční? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guam Vloženo 3. Listopadu Sdílet Vloženo 3. Listopadu Obě funkce máš v pořádku. Citigo je tak jednoduchý, jak to jen jde. A já jsem za to rád. Třeba startování se spojkou považuju za zločin proti technice. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.