Publikováno Březen 26, 200916 r Mám Fábiu 1,2 HTP 3roky. Doteraz mimo tankovania som na ňu nemusel siahnuť. (Servisné prehliadky som absolvoval ). Pred pár dňami sa mi však stalo , že sa auto nechcelo pohnúť. Skratka , prešli sme asi 2km, stáli sme asi1/2hod, po naštartovaní sa auto nevládalo pohnúť. Pripadalo mi to , ako keby bolo zabrzdené. Preto že po niekoľkých pokusoch som sa dostal len do jazdnej dráhy, motor opäť skapal, skúsil som auto aspoň odtlačiť s cesty. Išlo to úplne ľahko. po znovunaštartovaní sa auto pohlo bez problémov. Nakoľko však väčšinu teraz jazdí manželka sama, má strach , že sa to zopakuje a ona nebude vedieť čo s tým. Nemali ste niektorý podobný prípad? môže to robiť ABS, alebo niečo iné? Na palubovke sa nerozsvietila žiadna porucha. Ak viete ,poraďťe.Ďakujem .
Březen 29, 200916 r Autor kde a kedy si tankoval naposledy? Tankujem výhradne Vpower na šelke. mimo to pokiaľ nebola uvoľnená spojka, motor šiel do otáčok ako obvykle.Stáli sme mierne s kopca, tak že voz by sa mal rozbehnuť takmer sám, cez to všetko som mal pocit že je zabrzdené, alebo ako keby som sa vyhrabával z piesku.
Březen 29, 200916 r mozno mas len zlomeny homokineticky klb a poloos ktora nema ziadny odpor sa toci na prazdno. a tympadom stojis na mieste a nerozbehnes sa , je to to iste ako jednym kolesom na lade alebo blate.! nepraskalo ti predtym pri pomalom zatacani v kolese ??
Březen 29, 200916 r Autor Kľb to určite nebude, lebo ako som to v prvom príspevku popísal, (po odtlačení na stranu a opätovnom naštartovaní vozidlo šlo normálne.) Odvtedy sme už na aute niekoľko-krát išli a bez problémov . Mám len obavy z toho ,že ak pôjde manželka sama a niekde sa jej to zopakuje, bude bezradná.
Březen 31, 200916 r to ze si auto bez problemov odtlaci nevyvracia zlomenie klbu. V autach je totiz pouzity diferencial ktory umoznuje aby sa jedno koleso pohybovalo inou rychlostou ako druhe a to znamena, ze ked sa chces pohnut tak sa toci iba zlomena poloos zatial co dobra stoji. Ked auto odtlacas tak sa toci zase iba ta dobra (presnejsie v skutocnosti sa toci aj ta zlomena ale opacnym smerom)
Březen 31, 200916 r Autor Lenže ťažko by som potom s takým kĺbom jazbil bez akéhokoľvek praskania, pukania, alebo iných pazvukov. A auto teraz ide bez problémov.
Duben 3, 200916 r Lenže ťažko by som potom s takým kĺbom jazbil bez akéhokoľvek praskania, pukania, alebo iných pazvukov. A auto teraz ide bez problémov. Ano to je pravda, zlomenie klbu je extrémne nepravdepodobné. Upraveno Duben 3, 200916 r od makooo4221
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.