zdenouch Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) Ahoj kolegové, rád bych vyměnil ložiska a uhlíky na starteru a alternátoru. Můžete mi prosím poradit kdo jste to už dělal postup popřípadě nějaké foto. Zvládnu to doma sám když si potřebné věci kopím? Něco málo jsem už tady nastudoval a rád bych se dozvědět podrobné informace týkající se náhradních dílu a postupu práce. Název a číslo dílu: Starter BOSCH 001 125 012 02A 911 023R Pokud se nepletu, tak k jeho demontáži potřebuji 18 ořech a dlouhé prodloužení na ráčnu. Prosím o číslo uhlíků, ložiska a kde se levně koupit ? Alternátor Bosch 70A - 14V 038 903 023K další číslo si nejsem jist ale je asi / 0124 315 001 Jsou tam ložiska 6003 RS2 a 6303 RS2 ??? Kolik je tam uhlíků a prosím o jejich číslo a kde se levně koupit ? Prosím o návod k výměně uhlíku a ložisek. Děkuji za vaše rady. Editováno: 26. Březen 2009, autor: zdenouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jdi do prvního TESCA a kup si tam knihu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jdi do prvního TESCA a kup si tam knihu... Už jsem tam byl a koupil dvě, ale nikde se nepíše o číslech ložisek a uhlíků? Děkuji ti za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adller Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Kamo zustaň o pněco dýl v rachotě a ty penízky co vyděláš dej raději nějakému garáž mistrovi.... Bude to levnější v tomhle případě... Z vlastní zkušenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 No neviem. Pokial som tu cital repasy starterov tak viac menej sa tu pojednavalo len pripadne vycistenie,premazanie. Nikto nespominal vymenu uhlikov alebo lozisk. Inac aj ja by som to uvital,zeby som mal na papieri cisla a nech som pripraveny keby som sa chcel do toho pustit. Ten altik je tu aj bosh spominany,sak studuj. Altik fabia Bosh Valeo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 No neviem. Pokial som tu cital repasy starterov tak viac menej sa tu pojednavalo len pripadne vycistenie,premazanie. Nikto nespominal vymenu uhlikov alebo lozisk. Inac aj ja by som to uvital,zeby som mal na papieri cisla a nech som pripraveny keby som sa chcel do toho pustit.Ten altik je tu aj bosh spominany,sak studuj. Altik fabia Bosh Valeo Už jsem si domluvil jednoho šikovného garáž mistra. Děkuji za rady a odkaz pro toho kdo by se do toho chtěl pustit sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.