Přejít na obsah

Kde koupit D2S ?


Petik

Doporučené příspěvky

Kluci at nevytahuju nove tema :)

Kdyz nemame xenony, a sezenem trafa,startery a vybojku z Oem svetel pujde to dat do Supa ??

jj pujde to, můj první sup měl jen H7 ale byla tam čočka tak jsem tam namontoval HID sadu a dobrý, akorát není tam náklonové čidlo, ale to nikdo nepozná pokud to neotestuje, horší je když se dá xenon do normálních světel to je hned poznat.

Nyní mám jiného supa a tam už jsou xenony, a byla tam výbojka myslím že 4300K a teď jsen tam dal 6000k, ale přístě koupím 5000k. osobně rozdíl jsem neměl možnost zhlédnout, ale ty 5000k mají větší svítivost o něco málo.

jinak chci dodat k tomu zda po několika letech je poznat intenzita svícení, tak poznat to je. akorát když s tím autem člověk jezdí každy den tak to nepociťuje, ale když tam dáte nové výbojky tak to bude svítit víc.

někde jsem četl zde na foru že je někdo mění každy rok. já jsem je koupil 6000k za 650,- v obchodě dobry-obchod.cz mají pobočku v Brně, ale příště si seženu ty 5000k. když je to za tak málo tak to me nepoloží si koupit třeba ob rok nové výbojky.

Editováno: , autor: quakmen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau

Chtěl bych poprosit o radu a posouzení stavu výbojek po cca 12tis km a pul roce užívání.Přijde mi že výbojky jsou v dost špatném stavu jsem četl že když se začne oběvovat bílá šmouha jsou před smrtí a ja je mam uvnitř cely zahumusený barva svitu sice nebyla červená ale byla už šedá když jsem se podíval na čočku když jsem tam vratil puvodní Philipsi u kterých nikdo nevo kolik maj za sebou ale maj taky šmouhy tak barva byla víc do modra.Vlastně největší problém vidim v tom že už svitijou špatně proto sem to šel zkoumat proč jestli je čočka špatná a zjistil jsem ty výbojky.Jedná se o výbojky ze stualarmu 6000k.Tak hlavní otázka zní mám ty výbojky zkoušet reklamovat

Stav je viz foto:post-32291-010922000 1287319633_thumb.jp post-32291-031116600 1287319731_thumb.jpkvalita fotek trochu horší :( ale prostě ta baňka je celá bilých žlutých a černých šmouh :(

Editováno: , autor: PavelSv
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

ahoj chlapci, takze dneska rano mi odesla leva xenonova vybojka, planuju objednat nove D2S z www.stualarm.cz, nastava ale otazka, zvladne to vymenit i uplny laik, nebo to radsi nechat vymenit v servisu?mam superba r.v. 2006

Editováno: , autor: dreamek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

na stualarm apod. se vykasli a kup je na Aukru. Dal jsem na radu nekolika lidi tady a koupil 2ks od uzivatele "petosak". Tady jsem vyfiltroval jeho aukce pro tyhle vybojky (bacha - v seznamu jsou i D2R):

http://aukro.cz/listing.php/search?string=D2&category=0&distance=1&listing_sel=2&listing_interval=7&postcode_enabled=2&standard_allegro=0&city=pardubice&price_from=&price_to=&change_view=Změnit%C2%A0%3E

Jedna vybojka vyjde na 220,- plus 120,- postovne a muzes si vybrat, jestli chces 4300K, 5000K, 6000K nebo 8000K. Ja vybral 5000K, protoze je to takovy kompromis, mezi teple bilou barvou 4300,- a za deste hur viditelnou 6000K (a vyssi...). Nelituju. Vypada to krasne a funguje to bez problemu. Nepozoruju naprosto zadny rozdil mezi touhle vybojkou a "znackovejma" za 600,- a vice (nedejboze za 3000,-/ks Osramy apod...). Pochopitelne doporucuju koupit par, nikoliv jenom jednu.

Vymenu zvladnes sam, ale na strane spolujezdce je to neskutecnej porod....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hm asi teda dam na tvou radu a objednam taky ty 5000K... a nebudou s tim problemy pri technicke? ohledne toho vymenovani, kamarad mi prave rikal, ze je to strasne slozite, ze se musi sundat cele svetlo, ze tam vede moc kablu atd..tak jsem z toho dostal celkem strach:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám kanál, kde se dají koupit za cca 250,- oba kusy.

Samozřejmě čajna, ale mam je na supu cca rok a v pohodě.

Za tu cenu ......

Pokud bude zájem tak napište SZ pošlu odkaz.

PS: nemám zapotřebí na tom vydělávat, takže je to čistá cena pro Vás.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pri technicke problem nebude. Maji naprosto stejne parametry, jako ostatni vybojky. Nepamatuji si, jestli na nich byla vyznacena homologace, ale myslim si, ze jo.

Pri evidencni kontrole jsem si na STK jeste extra nechal zkontrolovat serizeni svetel, protoze se mi zdalo, ze jedna dalkova halogenka sviti dolu. Taky svitila, protoze byla usazena.... Jinak mi technik rekl, ze auto sviti presne tak, jak ma.

Vymena neni o moc slozitejsi, nez vymena jine zarovky. Jenom se ten u spolujezdce je fakt peklo na misto. Ale da se to udelat. Jinak na YouTube jsou videa vimeny xenonovych vybojek (ne primo pro Supa), takze se muzes kouknout, at mas predstavu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dekuji vsem za tipy, snad budu uspesny :kol-47:

Edit: dnes mi došli xenony z aukra, dal jsem na Vaši radu, a koupil od uživatele "petosak" a můžu jen vřele doporučit, koupil jsem 5000K, svítí parádně a výměnu jsem taky zvládl za 20 minut a ani jsem si neodřel ruky:-) takže všem ještě jednou díííky

Editováno: , autor: dreamek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Taky jsem objednal D2S z aukra od uzivatele "petosak". Vzal jsem 5000K (440 Kč pár), vymenu jsem zvladl sam. Sviti lepe nez puvodni, ty tam byly asi od vyroby (1,9TDi 96kW, 2003). Tak snad taky neco vydrzi. 

 

Pri vymene mi stacil krizovy sroubovak a desitka klic, odmontoval jsem sani, na druhe strane povolil nadobku od serva a hotovo.

Kdyz jsem to mel sundane tak jsem si rovnou vymenil vzduchovy a kabinovy filtr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tohle jsou ovšem zřejmě klumpy nejhorší kvality. Jestli to vydrží pár tisíc km, jak někdo výše psal, je otázka, zda je ta cena opravdu tak "neodolatená"  Musí se měnit určitě obě naráz a ne u každýho auta je výměna jednoduchá. Za mě platí přísloví, že laciný, dvakrát placený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já kupoval tady, je tam d2s, čím vyšší kelviny, tím jde světlo víc do modra a nižší víc do bíla, já mam 6 tisíc K a je to tak akorát, spíše bílá s lehkym modrym nádechem

 

http://www.dobry-obchod.cz/obchod/kateg/svetla-zarovky/109-zarovky-a-vybojky/0/d2s/

 

jinak co se týče těch videí, když k tomu jde magnet, tak je to správně? polštině fakt nerozumim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tohle jsou ovšem zřejmě klumpy nejhorší kvality. Jestli to vydrží pár tisíc km, jak někdo výše psal, je otázka, zda je ta cena opravdu tak "neodolatená"  Musí se měnit určitě obě naráz a ne u každýho auta je výměna jednoduchá. Za mě platí přísloví, že laciný, dvakrát placený.

Tak se velmi pleteš,NIKDY bych nedoporučil něco,špatného a pokud bych se sám sekl,naopak bych na nekvalitu upozornil.Uvedený prodejce nabízí kvalitní a dlouhodobě funkční výbojky.Ani už nespočítám kolik jsem jich u něj pro známé objednával.Za ta léta jediná reklamace a to ještě na mechanické poškození,kterému se nevyhne ani seberenomovanější výrobce.

netvrdím,že výbojky OSRAM.Phillips ,GE ... jsou špatné,ale jsou předražené,stejně jako služby v autorizovaných " servisech.

Rozhodně nepatřím ke spořílkům ale vyhazovat na nesprávném místě není také zrovna rozumné. :)

A také netvrdím,že všechny levné jsou dobré,toho prodejce jsem doporučil,právě pro jeho spolehlivost a pro velmi dobrou zkušenost s jeho produkty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, chlapik ma pres 1200 pozitivnich komentaru a ani jeden negativ, neco na tom bude :) ja jsem kupoval vzdy original osram,myslim xenarc se to jmenuje nebo tak. Ale to na oktavce na supu jsou jeste origo. Ale kamos koupil novy vybojky noname, mely byt novy, ale kazda svitila jinak i pres to, ze mely obe 4300k tak nevim no

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem je u něj koupil poprvé,když jsem chtěl vyzkoušet 6000K,pár lidem se to líbilo,tak jsem jim vzal taky,potom mně napadlo vyzkoušet 5000K tak jsem se na něj opět obrátil.

nakonec ,přesto,že standardně nenabízí 3000K,bez jakékoliv zálohy mi je objednal a sehnal.Ta jedna reklamace byla baňka trochu vyosená a všiml jsem si toho,až když jsem dělal foto sem na forum.Když jsem mu zavolal,omluvil se,že to přehlédl,vadnou ať hodím do koše a druhý den jsem měl doma novou.

Pokud si někdo myslí,že všechno,co je původem z Číny musí být zákonitě špatné,je to samozřejmě jeho volba.Tak asi tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pozitivní komentáře znamenají spolehlivost prodejce, nikoliv kvalitu nabízených produktů. Už nikdo se nedoví, kolik se tam těch 1 200 lidí vrátilo (ono jich bylo samozřejmě méně, protože v systému Aukro se hodnotí položky v nákupu zvlášť, ale to je jedno).  Nicméně, je to stejný, jako cokoliv jinýho z Číny. Je tam mraky výrobců čehokoliv a mydlej to všemožným způsobem. Možná jste viděli třeba dokument o tom, jak se tam dělají baterie do mobilů. Ty můžou být taky relativně dobrý, třeba až do chvíle, než ti bouchnou do xichtu. Cena není nízká jenom proto, že je levná pracovní síla a výrobní prostředky, ale hlavně proto, že nikdo neplatil vývoj toho produktu a to know how prostě jen ukradl. Ale to je přeci notoricky známá věc a všichni to snad víme. O to víc mě překvapuje Mikl prohlášením o předražených originálech. Sám se honosí v podpisu "čipem" od Dieselpower a vůbec mu nevadí, že právě oni jsou jedni z nejdražších v oboru. A proč asi ? Z úplně stejných důvodů, jako ti výrobci originálních žárovek. Ten soft musel někdo buď vytvořit nebo naopak někde ukrást. Takže za ty peníze ti neprodává pár minut svého času, ale hlavně to svoje know how. Takže ať si tam každej nastrká dle vlastního uvážení co chce. Já si tam výbojky za 220,-Kč rozhodně dávat nebudu.

Ty originální jsou magnetický a nemusíš k tomu ani umět polsky, stačí trochu pozorně to video sledovat.     

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím,proč Tě překvapuji,zřejmě si nečetl můj příspěvek pozorně.Psal jsem,že penězi na auto nešetřím,ale také nevyhazuji zbytečně.

Já naopak čtu pozorně a ve tvých příspěvcích vidím rozpor,nejprve jsi psal,že to jsou šunty,nyní se zmiňuješ,že je to ukradená technologie.Tak tomu nějak nerozumím,jsou to šunty,přestože technologie je ukradená?nebo to nejsou šunty a máš jen morální zábrany?nebo je to kradený a stejně jsou to šunty ,nevím :(

Ale ono je to jedno,každý máme svůj názor a pohled na věc,já Tvůj naprosto respektuji.,

Co se toho ukradeného know-how týká máš pravdu zřejmě na 100%,nicméně já jsem už dávno v tomhle zlodějským státu,potažmo Světě přestal být Mirek Dušín :) a je mi srdečně jedno,kdo koho okradl.Navíc ,jak už jsem psal,k nákupu mně vedla cena,v době,kdy jsem nakupoval poprvé nebyl problém origo kolem 2000,-,ale hlavně  nemožnost koupit od renomovaných výrobců nic jiného než 4300K.

A Tvojí poslední větu podepíšu,přesně tak,každý ať si tam nastrká co chce.Já tam rozhodně strkat Osram 4300K (a to je mám v šuplíku :) ) nebudu .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...