Sarka11 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Jak casto menit svicky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Já osobně bych měnil po 30t km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 dobrý svíčky těch 60 000 hravě zvládnou. Sice už po tomto nájezdu bývají dost upálený, ale fungují stále dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Škodovka sice píše po 60tis., ale doporučuji už po 30tis., je to znát na chodu motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ja diky kvalitnimu servisu predchoziho majitele menil v 90t a dobry. Svicky mely skoro dvounasobnou vzdalenost elektrod. Takze bych to zas tak cerne nevidel . Jinak interval 30t je myslim optimalni jak pro auto, tak i penezenku (jeste ze mam 3 valce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 a jejej, tady to zase dopadne jako u výměny oleje v převodovce. Škodovka doporučuje nějaká pravidla a většina lidí si je pro jistotu ještě zpřísní. Prostě jsme národ papežtější než papež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 asi tak, na co je měnit ve 30-ti když vydržej v pohodě 60 000km....to budete měnit olej v motoru taky po půl roce když škodovka ho mění po roce? nebo místo 15000km po 7500km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 No jak jsem psal, vydrzel i 90. Tak proc se vzrusovat, ze . Bohuzel jsem v nekterych vecech natvrdlej a tak menim i vzduchovy filtr pri kazde vymene oleje ackoliv se to nemusi. Motoru to neuskodi a tech "par korun" za filtr me pri provoznich nakladech na auto nevytrhne. Navic si vsechny veci delam sam, tak mam jistotu, ze si udelam presne to co chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Předepsáno je v 60000km, mně je měnili tento týden při servisní prohlídce po 60000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Niekedy mám pocit, že sem píšu ľudia, čo auto vidia na ulici a ešte ho len chcú kúpiť a zisťujú dopredu, na akom pricípe auto pracuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 (editace) Známej v servise je teď měnil maximálně po 5 000 km. Měli blbou várku a jednomu maníkovi na autě vydrželi jen 100 km. Tak doporučuju měnit je co 50 km!!!! :D No já je teď měnil zhruba po 30 000 km, ale z donucení-na jedný praskl izolátor, tak sem je vyměnil všechny. Editováno: 12. Duben 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vokyp Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 normálka po 60.tis. Nesetkal jsem se s autem, že by odešla svíčka před tímhle intervalem, samozřejmě pokud používáte správný svíčky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 no já už jsem pár předčasně mrtvých svíček viděl, ale zpravidla klekly do najetí cca 1000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.